Jump to content

SD Crvena Zvezda 2012/2013

Highl1

Recommended Posts

svejedno

Da, prvo je Dule danas plakao na konferrnciji za štampu, a onda je Čović još jednom pokazao koliki je mentol

btw, Covic je dao neki slican proseravanje intervju pre par dana, odatle ovaj odgovor debelog(kao da mu puno treba lol)

svejedno

btw, Covic je dao neki slican proseravanje intervju pre par dana, odatle ovaj odgovor debelog(kao da mu puno treba lol)

da, ali ono što je Dule juče naveo nema veze sa tim Čovićevim intervjuom pre Uskrsa. Poenta je da su obojica mentoli teški, samo se nabija tenzija bez potrebe

Žalgiris je osvojio šampionat, vi ste sigurni, mi čekamo Grke i Špance, a oni se naduvavaju kurcem preko novina

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

a mediji su pičke

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

da li je moguće da ovaj car promaši sva tri bacanja, jebote

Jako dobro odigrao Rakocevic,bas me zanima koji mu je indeks uspesnosti,Simonovic bas fejlovao kod onih bacanja i izgubljene lopte ali i oni su bili pogubljeni,videlo se koliko je falio Savovic u prvom poluvremenu kad su nas ubili skokovima u napadu...

mnogo su nas srale trojke, sve je ušlo kad je trebalo

ali su zato penali bili tuga

Zasto da se ne raduju? Pobeda je pobeda, makar i ovakva, a kapiram da je uzrok ovakve ocajne igre to, zato sto im je derbi vec bio u glavi, a ne OFK. Takodje veliki problem je i to jer nam je 90% igraca limitirano, kao i 90% nase lige. Oni jedino mogu da sabiju u derbiju, i u evropskim tekmama, jer se izloze kao sto Stanko prica :)

edit: http://www.mozzartsport.com/vesti/penal-ili-ne-anketa

Jebem ti zivot :D

[roflmao]

Edited by agrsv
  • Downvote (-1) 1

Zasto da se ne raduju? Pobeda je pobeda, makar i ovakva, a kapiram da je uzrok ovakve ocajne igre to, zato sto im je derbi vec bio u glavi, a ne OFK. Takodje veliki problem je i to jer nam je 90% igraca limitirano, kao i 90% nase lige. Oni jedino mogu da sabiju u derbiju, i u evropskim tekmama, jer se izloze kao sto Stanko prica :)

pa naravno da je lepo pobediti, to razumem, ali ja da sam dobio likove koji imaju 16 godina i to iskljuchivo uz pomoc sudije, bih seo da plachem od muke i sramote....da se razumemo, ne pratim nash fudbal, ovo je prva utakmica neke nashe ekipe koju sam gledao ove godine, pa mozda nisam navikao na ovoliku bedu, verujem da je nekome ko prati ovo normalno, vishe se zbog toga chudim...

• Upvote (+1) 1

pa naravno da je lepo pobediti, to razumem, ali ja da sam dobio likove koji imaju 16 godina i to iskljuchivo uz pomoc sudije, bih seo da plachem od muke i sramote....da se razumemo, ne pratim nash fudbal, ovo je prva utakmica neke nashe ekipe koju sam gledao ove godine, pa mozda nisam navikao na ovoliku bedu, verujem da je nekome ko prati ovo normalno, vishe se zbog toga chudim...

E pa onda je upravo to razlog, jer mi koji pratimo, nagledali smo se bede :)

Ipak je razlika PL-e i ove nase astronomska :)

Edited by agrsv

ovo ne bi sudio Gruji za Vojlovicu ortak sudija sa kojim se napio vece pre toga i kojem je nabacio neki pancevacki zilj

presmesna nam je liga

umri Tole raspala komunjaro, pa da ti se Astora ispisa u urnu 

Edited by leisure
  • Upvote (+1) 1