Jump to content

SD Partizan 12/13

alfa

Recommended Posts

http://belgradepartizan.blogspot.com/2013/06/blog-post_6862.html

Према речима тренера Партизана, двојица играча ће морати да потраже нову средину.

- Лазевски и Миљковић имају право избора, ми смо истакли неке наше жеље, али они бирају шта ће и где ће даље. Ја желим да остану са нама, међутим далеко смо од договора, тако да ћемо морати да им тражимо замене - рекао је Рашовић.

:')

Um caruje, Dundo Maroje!

GTR vam otkriva delić iz Tarantinovih filmova koji se puštaju po bioskopima u Indiji, Pakistanu, Saudijskoj Arabiji i ostalim svetim Grobarskim zemljama. Scenariji su originalni, prilagođeni crno-beloj populaciji na ovim prostorima.

Petparačke priče: Dijara, koga glumi Semjuel L Džekson pojačan Kleom (Džon Travolta), izgovara čuveni Ezekiel 25:17 Nebojši Čoviću i Slaviši Kokezi: ,,Slušajte, romuljage ljigave! Za ovakve prilike kada se susrećem sa skotovima poput vas, brat Lamine je naučio delić iz Biblije koji koristi svaki put kada treba da izmamojebuje poganštinu: Put crno-belih pravednika je sa svih strana šikaniran i miniran, od strane alavih i tiranije zlih ciganskih slinavih stvorenja. Blagosloven neka je onaj koji u ime dobrotvorstva i gospodstva vodi slabe kroz dolinu tame, jer on je istinski čuvar svoga grobarskoga brata. Bog mi je svedok da ću ja krajnje osvetnički jebati mater cigansku uz veliku osvetu i ogroman bes- svakom ko namerava da pljuje i vodi hajku protiv moga Partizana. I znaćete, da je on Gazda kada vam se osvetim u njegovo ime! Smrt fašizmu- živeo Partizan! (čuje se jecaj Čovića i Kokeze a zatim i rafalna paljba Lamina i Klea).

600308_442980332466697_2065322349_n.jpg

[roflmao]

Um caruje, Dundo Maroje!

Dobar je GTR, samo su preterali kad je umrla ona baba što je navijala za Zvezdu, to je bilo kretenski

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Znate da ga zovu mafijaška pudlica. Čak i na štiklama može da me uhvati samo za kolena", završio je Vujošević.

[roflmao] [roflmao]

Inace Lucic je vrhunski igrac i to je svakom jasno,u Partizanu ima bar 3/4 igraca koji lagano mogu da izgrade sebi poziciju i lagano sutnu i ovaj rezultat nije realan koliko ste bili bolji danas :)

• Upvote (+1) 1

šta se dešava sa forumom? totalno se zabagovao ovaj tinymce editor i nema više onih dugmića za bb kodove... i plus, svi embedovi su se uzjebali! ontopic: Berta sjebao ligamente kolena (što sam odmah pretpostavio nakon onog doskoka) i čega ga šestomesečna pauza... :( samo da ne prsne psihički, zato što mnogi igrači nakon tako teških povreda ne mogu više da se vrate u staru formu :/ http://www.youtube.com/watch?v=dkwRTc0KGEI

:v

Sreća u ogromnoj nesreći je što će ostati u klubu

ne bih da započinjem novu raspravu, i nije flame bait, ali mi stvarno nije jasno ono Tegijevo od juče da "o finalu kupa nije smelo da se priča neko vreme"?

Takođe, Dule je u emisiji bio veoma korektan i normalan