mohr Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 au kolko jebemo ove hrvate u ovim zavrsnicama :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 ma bravo bre! jedva, jebote. drago mi je što nisam odustao od gledanja na -10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 mnogo ste loshi, ali i meni je drago zbog http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1023-6417659-1062 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 fala kurcu da smo dobili jednu zavrsnicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 sta je bre ovo :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Caspar David Friedrich- Mance above the sea of clouds, 1818 do jaja je stranica http://www.facebook.com/Grobarskitrashromantizam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 (edited) brišite, bolje da ide u drugu temu :) Edited March 16, 2013 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 17, 2013 Author Report Share Posted March 17, 2013 Pieter_Bruegel- Blind-Leading-the-Blind (Slepac vodi slepca), 1568. Ili u podnaslovu- S(e)PS(a), odjebi od Partizana! 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Cestitam vam unapred osvojenu titulu JSLS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Do sledeceg proleca! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Оде Гордон :) http://www.sportske.net/vest/kosarka/partizan-ostaje-bez-gordona-121355.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 26, 2013 Author Report Share Posted March 26, 2013 нека му је са срећом у Италији :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 znači pušta vas Igokea Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 26, 2013 Author Report Share Posted March 26, 2013 свеједноПартизан иде у ЕЛ како год, ИНСАЈД ИНФО БРО! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 al vas Miško fino pustio i častio, za sve pare Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 31, 2013 Author Report Share Posted March 31, 2013 мислиш на Милојевића? :)не сумњам да би нас частио, али јуче свакако није... не знам колико си гледао, али у другом полувремену је Партизану сваки шут улазио, што ме брине због дербија :с Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 gledao sam prvo i deo treće, skoro celu, nije što vam je sve ulazilo, nego što su se oni sklanjali i neshvatljivo popustili i u odbrani i napadu, sa toliko grešaka da je izgledalo kao da prvi put igraju zajedno Verujem da će Mega glat da bude četvrta, a možda napadne i treće mesto a što se tiče derbija, možete da pogodite šta hoćete, videli smo i u prošlom, znate šta vas čeka Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 2, 2013 Author Report Share Posted April 2, 2013 одбојкаши ушли у финале плеј офа :освака част, са циганима у финалу :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 GORDIC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 nikad ne bih rekao, mudonja. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted April 3, 2013 Author Popular Post Report Share Posted April 3, 2013 Гордић решио, Жофри сабио!али лик са оном неком фенси пропусницом што је гађао Дулета лоптом... хахахах, страшно колико је дебели набио комплекс циганима :))) 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Мислим да је то урадио онај Сале новинар...љига она одвратна :) зато га је камера зумирала после :) имао је ту мајицу и дужу косу као лик који је погодио Дулета :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 3, 2013 Author Report Share Posted April 3, 2013 па хахаххахаха хахахаха Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Браво за мене :) http://www.mondo.rs/s284916/Sport/Kosarka/Kolega_sram_te_bilo.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts