alfa Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 (edited) Станко, сећаш ли се ти оне хокеј утакмице у Железнику прошле године? (да, морам да поновим) тако да плс Edited February 12, 2013 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Koliko je partizanovih utakmica ove godine prekinuto? Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 koliko? i kakav je to argument? objasni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 ovako mozemo do sutra... svako drzi svoju stranu, a drustvo i drzava su nam u kurcu ljudi, o cemu pricamo mi, alo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 koliko? i kakav je to argument? objasni pre ove dve, da si neki navijač, znao bi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 заправо три, једна у Подгорици и две у Београду (Цедевита и Задар прво коло) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 znam koliko je, za jednu su krivi navijaci Partizana, za jednu Dule sa tehnickom, za jednu Varvari iz Buducnosti svejedno koliko je, ne vidim kako je to argument u ovoj utakmici i po kojoj automatici se to podrazumeva da je neko iz Partizana kriv ocigledno je da je Covic hteo da prekine sto je i uradio, razlog za to su navijaci Zvezde, a on kasnije optuzio Partizan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Pa cisto da pokazem kako druga strana moze da ponudi jednako validne "argumente". Ne znam stvarno mi je zanimljivo kako istu situaciju mogu ljudi razlicito da vide u zavisnosti od toga za koga navijaju. Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 (edited) pa dobro, daj ti neki argument u vezi ove utakmice, pa da razmotrimo edit: ustvari i ne moras, sto se mene tice sve je receno jednostavno smara ovolika kolicina malicioznosti i mrznje medju ljudima, gde ne mozemo normalno da gledamo sport Edited February 12, 2013 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post optimus Posted February 12, 2013 Popular Post Report Share Posted February 12, 2013 Po meni jednako su krivi i jedni i drugi za prekid. Od pocetka sezone traje prepucavanje Covica i Duleta i nabijanje tenzija. Ja ne mogu da gledam samo ovu utakmicu kao izolovanu, jer je ona kulminacija necega sto traje vec dosta dugo. Problem je sto niko nece biti ozbiljnije kaznjen za ovo i jednostavno ovakve stvari ce se ponavljati dok ljudi ne vide da zapravo moze biti posledica. Duletovo divljanje na utakmicama nije pocelo ove godine, ali nikakvih ozbiljnijih kazni nije imao. Coki mulja i krade vec 20+ godina i evo ga gde je dospeo. Ovim nesrecnicima sa tribina ne treba mnogo podstreka da se ponasaju onako. A najveci problem u svemu je sto i normalni ljudi kada se dodirnu ove teme oko zvezde i partizana krenu sa istim ovakvim prepucavanjem - trojka iz auta, unistili ste srpsku kosarku, dule svinja, vi ste fmp, drzavni klub i slicno. 3 Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 seems legit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 meni je najtužnije od svega što je sama košarka gotovo mrtva. naši najtrofejniji klubovi su postali otvoreno medij za postizanje ličnih interesa političara, više se ni ne kriju preko "svojih ljudi" u upravi. skupljaju medijske poene i pare preko svojih uloga u košarci. sam sport je poslednja stvar o kojoj se razmišlja. igrači su tu da bi pokazali svoju igru, kasnije se prodali uz ugrađivanje menadžera, kluba i vodećih im ljudi uz svesrdnu podršku porodica igrača kojima ne pada na pamet da im deca troše vreme ovde. dižu se krediti na račun kluba koje raščerupaju majmuni da bi kupili sebi džipove, vile i ugled. i radiće to dok ne iscede i poslednju moguću kap iz naših klubova koje će posle ostaviti da trunu u stečajima kad ni država više ne bude mogla da ih izvlači iz dugova. i najgora stvar u svemu tome je što jedina stvar koja drži te klubove i sam sport u životu su navijači. a ne zaslužuju govna ni jedan dlan ni glas. pa kad svi odlučimo da ih bojkotujemo sve u svim sportovima, dok sami ne propadnu i dok se ne dovede u red, to neće prestati. prso sam jako od svega što rade već godinama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post leisure Posted February 12, 2013 Popular Post Report Share Posted February 12, 2013 (edited) Hieronymus Bosch, Kako se snevao Kup, oko 1500 godine n.e. iz privatne kolekcije D.V. Edited February 12, 2013 by leisure 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 ДОМИНИРАЈ!!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 http://www.mondo.rs/s278250/Kolumne/Edin_Avdic/Cekajuci_kos_u_Kragujevcu.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Iz policijske uprave grada Kragujevca stigao demant da su oni izdali to zvanicno saopstenje u kojima su istakli navijace Partizana kao krivce za incident. Vidite, smesno je, obzirom da se Covic bas oslonio na ovo u svom saopstenju. Kolumbija jebena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 a iz KSS-a su i došle kazne, gde je Dule kažnjen duplo više od Čovića..jel to onda povlači da je i više kriv? Daj, leisure brate, molim te batali to zaključivanje na nivou deteta iz osnovne škole, ako je ovo, onda je ono.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 samo sam rekao da se ova izjava bazira na 'saopstenju murije' "Đilasova izjava je politička jer ne možete kao predsednik KSS, koji zastupa oba kluba, da dajate izjavu koja nije istinita. Incident su izazvali navijači Partizana i ne želim da dovodim u pitanje zvanične policijske izveštaje. Đilas nema hrabrosti da kaže istinu, a istina je da 12 godina traje tortura Partizana, državna i politička, nad ostalim klubovima u Srbiji“, rekao je Čović Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 16, 2013 Author Report Share Posted February 16, 2013 мајко мила, овај Лука... потомак Отомана и Цигана Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 vise lici na potomka cigana i orkova :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 16, 2013 Author Report Share Posted February 16, 2013 Отомани-Оркови, није шија него врат! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 gle Doca igra u Partizanu :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 17, 2013 Author Report Share Posted February 17, 2013 сами су себе добили фејл пеналима... одличан дерби, ово је кошарка! swe poxwale мутантним комшијама Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Skoro nisam gledao cudniju utakmicu od ove veceras sa Olimpijom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 20 izgubljenih lopti i Musli + Gagic + Milutinov oko 10 poena protiv olimpije koja ima 1 centra, sta drugo nego poraz. Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts