Jump to content

SD Partizan 12/13

alfa

Recommended Posts

Станко, сећаш ли се ти оне хокеј утакмице у Железнику прошле године? (да, морам да поновим)

тако да плс

Edited by алфа

Um caruje, Dundo Maroje!

koliko? i kakav je to argument? objasni

pre ove dve, da si neki navijač, znao bi

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

znam koliko je, za jednu su krivi navijaci Partizana, za jednu Dule sa tehnickom, za jednu Varvari iz Buducnosti

svejedno koliko je, ne vidim kako je to argument u ovoj utakmici i po kojoj automatici se to podrazumeva da je neko iz Partizana kriv

ocigledno je da je Covic hteo da prekine sto je i uradio, razlog za to su navijaci Zvezde, a on kasnije optuzio Partizan

meni je najtužnije od svega što je sama košarka gotovo mrtva.

naši najtrofejniji klubovi su postali otvoreno medij za postizanje ličnih interesa političara, više se ni ne kriju preko "svojih ljudi" u upravi.

skupljaju medijske poene i pare preko svojih uloga u košarci.

sam sport je poslednja stvar o kojoj se razmišlja. igrači su tu da bi pokazali svoju igru, kasnije se prodali uz ugrađivanje menadžera, kluba i vodećih im ljudi uz svesrdnu podršku porodica igrača kojima ne pada na pamet da im deca troše vreme ovde. dižu se krediti na račun kluba koje raščerupaju majmuni da bi kupili sebi džipove, vile i ugled. i radiće to dok ne iscede i poslednju moguću kap iz naših klubova koje će posle ostaviti da trunu u stečajima kad ni država više ne bude mogla da ih izvlači iz dugova.

i najgora stvar u svemu tome je što jedina stvar koja drži te klubove i sam sport u životu su navijači. a ne zaslužuju govna ni jedan dlan ni glas. pa kad svi odlučimo da ih bojkotujemo sve u svim sportovima, dok sami ne propadnu i dok se ne dovede u red, to neće prestati. prso sam jako od svega što rade već godinama.

a iz KSS-a su i došle kazne, gde je Dule kažnjen duplo više od Čovića..jel to onda povlači da je i više kriv? Daj, leisure brate, molim te batali to zaključivanje na nivou deteta iz osnovne škole, ako je ovo, onda je ono..

samo sam rekao da se ova izjava bazira na 'saopstenju murije'

"Đilasova izjava je politička jer ne možete kao predsednik KSS, koji zastupa oba kluba, da dajate izjavu koja nije istinita. Incident su izazvali navijači Partizana i ne želim da dovodim u pitanje zvanične policijske izveštaje. Đilas nema hrabrosti da kaže istinu, a istina je da 12 godina traje tortura Partizana, državna i politička, nad ostalim klubovima u Srbiji“, rekao je Čović

Skoro nisam gledao cudniju utakmicu od ove veceras sa Olimpijom