Jump to content

SD Partizan 12/13

alfa

Recommended Posts

Nisu to teorije zavere Pero. Ne mogu da iskuliram ako se po svim medijima prica nesto suprotno od onoga sto smo svi videli svojim ocima. Niti mogu da dopustim da neko sere po uspesima 'zlog' KK Partizana u poslednjim godinama samo da bi se predstavio kao neko ko bi trebao biti 'moralni' pobednik.

jesu brate, preterujete. I jedni i drugi su krivi za prekid, kao što su jedni i drugi krivi za nabijanje tenzija posle, i izjave juče iz medija i slično. Ja ne znam šta si ti video, ali iskreno, ako nisi trollovao, ti preporučujem da posetiš onda oftamologa

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

није ни могао да утиче нико из Партизана, пошто су у "преговорима" учествовали Човић, Ракоч и Ђилас... то се на преносу видело.

Лучићу, као капитену Партизана, је тек на крају када је све одлучено, само речено да се неће играти, а и то се види на снимку.

Edited by алфа

Um caruje, Dundo Maroje!

neko moze da radi i funckionise u haosu,predpostavljam da je coki mislio da to nije zvezda logicno je da ce da lobira za prekid,uzimate primer utakmice u grckoj gde je igrac pogodjen na zagrevanju i nastavljena tekma,pa jel to normalno pa se na to treba ugledati?

Pa navijaci partizana su doveli navijaca zveyde na tribinu i silovali ga drvenim palicama, dok je on morao da peva kako ga melje parni valjak.

Ovo je bila inicjalna kapisla da nastane sranje, posto su posle ovog poceli da ulecu i posle toga je uletela dimna bomba i aktiviran aparat za gasenje pozara.

Posto se sranje zavrsilo, ociscen parket, igraci poceli da se zagrijavaju (svi zajedno na jednom, pa na drugom kosu) trebalo je da se nastavi mec, ali je onda Sepra nicim izazvan "prosetao" do mesta gde su sedali Coki i njegova ekipa (parter ispod zvezdinog kopa) i tu je pocelo verbalno prepucavanje/pluvanje itd., nakon cega je Djilas sisao i posle toga je prekinut mec.

trebalo je da se nastavi mec, ali je onda Sepra nicim izazvan "prosetao" do mesta gde su sedali Coki i njegova ekipa (parter ispod zvezdinog kopa) i tu je pocelo verbalno prepucavanje/pluvanje itd., nakon cega je Djilas sisao i posle toga je prekinut mec.

[roflmao]

pa ko je rekao da je to nesto normalno,i to je jebeno ruglo i sramota za igranje...

поента је у томе што Човићу тада није сметало то...

а ово је само признавање пораза хулиганима, лако се могла испразнити сала

Um caruje, Dundo Maroje!

e stvarno braćo cigani, čemu rasprava i glupi argumenti, lepo se videlo na tv-u da čović jede govna. doduše moram se ograditi, nisam gledao kada su izbila sranja, stigao sam tek kada je čović nešto pričao rakočeviću a tu se nešto sve vreme motao đilas nakon čega je tekma prekinuta.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

ok, ajd daj neki snimak gde bilo ko iz Partizana utice ili zeli prekid

da, Danilović i Debeli su se teleportovali do Đilasa kad je on pričao sa svima, ajde molim te

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Brate na osnovu onoga sto se videlo na tv-u nije moguce tacno reci sta je zapravo bilo. Na tv-u se nije video uopste deo dok grobari maltretiraju lika, skidaju ga, pale majcu itd... Ne branim ja Covica, on je govno hostaplersko i zbog njega i slicnih nam je kosarka u kurcu, ali me nervira kad kenjaju da je zbog nas prekinut mec kad sam svojim ocima gledao sta se desavalo i uzivo i posle na tv-u.

1. Grobari tuku sirotog cigana koga su teleportovali na tribinu. Nema sanse da se on tu sam zatekao u pokusaju da pali/krade zastave.

2. Dule prilazi Covicu. Mislim, sta on njemu ima da prilazi. Znaci prekid.

3. Covic ne govori Rakoceviocu da se prekida utakmica.

4. Sta koj kurac Dule i Danilovic moraju da pricaju sa Djilasem. sigurno nesto mulja debela svinja.

5. U hali je bilo samo 2 pandura a ne njih 500 koliko tvrde Grobari, pa nisu mogli da isprazne tribine

i sl.

fuck logic

debeli pita Djilasa 'razlog?' a dzindzer sleze ramenima

Edited by leisure