Jump to content

SD Partizan 12/13

alfa

Recommended Posts

čekaj, čekaj, sad kad zvezda ide ka tituli (možda) onda pričamo o nameštanju a poslednjih pet godina jedete govna i bacate ironične fore "tole namestio heheh".

iskreno, ja mislim da je naše prvenstvno manje ili više namešteno otkad postoji, samo je smešno što ste odjednom svi pošteni :))))

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

jebote,aj na stranu sto se namesta svuda i svakako

ali ove price MI SMO DRZAVNI PROJEKAT,a Partizan osvaja titule u svim sportovima sto godina za redom.

I taj Stanoje,u kojeg se kunes Vanja,to je Bjekin kum,olicenja zla,i molim te nemoj da nasedas na te njegove price posto svi znaju kako je dosao i do kadetskih repki,trenera partizana,i on mi je sad nasao tu nesto da sere,govno jedno odvratno.I danas na tekmi u Subotici,nije bilo nista sumnjivo,Partizan je jednostavno ispao retardiran.Propustili su sto sansi(Miljkovic je samo tri sanse propustio),primili su dva retardirana gola,i pritom su hteli da se peglaju na kraju(VEROVATNO DA GLUME DA NE IZGLEDA KO DA JE NAMESTENO).

Ja bih voleo da se Zvezda ugasila i da je krenula od trece lige recimo (slucaj Rendzers),i to ne samo u fudbalu,nego u svim sportovima!E sad,sto nasa Banana drzava dozvoljava mesetarenje,kriminal i fantomske racune novih klubova "ZVEZDA DIVA", "ZVEZDA VET",to je druga prica,verujem da nista drugacije ne bi bilo i da je Partizan u istoj situaciji.

Mojne da zajebavate.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Naravo da je naše (računajući tu i SFRJ) prvenstvo više ili manje namešteno uz beskonačne količine 3 za 3 dilova, nameštanja najboljeg strelca lige da bi se bolje prodao, golova u 2014104. minutu utakmice, crvenih kartona čim neko povede...

Ali, ako bismo to priznali sebi, kako bismo uopšte mogli da uživamo na ovim topicima?

I zato imamo samo jedan izbor. Sve naše titule su fer i poštene, a vi čak i ako osvojite ove godine - lopovi ste.

Tole izdajnik!

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

zvezda jeste drzavni projekat i to nema veze sa fudbalom, nego ono sto sam naveo, sto vi ocigledno niste procitali

drugo, bar mene nemojte da etiketirate kao klasicnog navijaca sa tribine lozanu, kad sam lepo sve rekao. ja ne cenim titule ni partizana, zato i ne idem na tekme izmedju ostalog.

ja kapiram da je razlika u gledanju jednog grobara i jednog cigana, iz prostog razloga sto partizan uzima te titule vec pet godina i ta sranja, ali ja sam ubedjen u ono sto pricam i stojim iza toga.

sto se tice stanoja, ne kunem se u njega lol, cak sam i napisao da je retos u proslom postu, ali je leteo zbog tog ispada, rekao je previse, bas zato sto je retos i nije znao da igra igru (a ne bi me cudilo da je zbog te izjave partizan i uzeo titulu prosle dine, cisto da ne bude on u pravu)

dakle ponavljam, sve ovo najmanje ima veze sa sportom, a vi se radujte naravno, imate prava za to, vasa licna stvar, samo sam ja morao da se izjadam tako dugo me to muci!

mislim ja nemam sta da pricam dalje, kad je sve receno i sve je javno. odgovor na drzavni projekat, obicno bude ovo sto je gruja rekao "osvajate sto godina u sto sportova", dobro i to je glupo, ali to je totalno druga prica i proslost, ja govorim za trenutno stanje, a ono je takvo kakvo jeste

Um caruje, Dundo Maroje!

rekao ti je giba zasto jutros...

a partizan nije trebao da osvoji ni prosle godine, stanojevic je pricao o tome, zbog cega je i oteran na kraju (koliki god da je retos on, treba javno reci to)

"nije nam u interesu da partizan osvoji titulu" mislim wtf

mozes da trolujes koliko hoces, ali jeste drzavni projekat, ali ne sada zbog toga sto oni vole zvezdu i ta sranja, drugi interesi su u pitanju, kao sto su gasprom, zadovoljna masa navijaca itd.

mene odavno boli kurac za nas fudbal, vise se smorim kad arsenal izgubi, tj. za partizan se i ne smorim uopste. a ti stane, drug si mi pa cu ti reci, glup si sto ides na tekme, sto podrzavas sve to, bez obzira sto ti je do jaja bleja i ta sranja, meni stvarno ne predstavlja neko zadovoljstvo titula, koju osvoji ne ko je bolji, nego ko vise namesti i ko je vise u interesu da osvoji, mislim lol

poslednje dve godine pratim nas fudbal preko novina + derbi odgledam, sad cu i to da ukinem. boli me kara da li mi neko veruje, ali ja bih sad sve dao da zvezda osvoji titulu, a necu ni za peckanja i zajebanciju koristiti fudbal :> ko im jebe mater

i ovo je doslo ne samo zbog danasnje tekme (koju nisam ni gledao), nego se skuplja dve dine I OVA KAP JE PRELILA CASU HAE

ps. valjda ce dati dobru kvotu da zvezda osvaja titulu :))

nisi ljomber, mislio sam na ove fudbalere, ti si gelbe wand drug :)

Vanja je sve objasnio lepo, jednostavno ove i prošle godine ne gledam tekme, odgledam samo derbi jer me to zanima, i gledam ako slučajno nešto uradimo napolju, jer tu ne mogu da nameste

ostalo, ko god da je prvak, namestio je.

Smorim se za Liverpul i Dortmund, ne ono kao ložim se, nego to pratim i voleo bih da napreduju i jedni i drugi

I, Stanko nije pitanje para, već jednostavno, ja ne mogu da se radujem ako znam da je nešto namešteno, isto kao sutra da dobijem mega posao preko štele ili pare na lotou, ne bih bio srećan kao da sam to sam uradio. Naravno da se namešta i napolju, ali mnogo elegantnije nego ovde

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

jebiga, mislim da je Duletu bilo bolje da je branio, pošto sada nema nijednog iskusnijeg igrača da bude match winner, ali lako je biti general posle bitke

[21:00] <vudu> jebacemo svi

bukvalno