Highl1 Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 nije još uvek, ali nezadrživo napreduje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 29, 2012 Author Report Share Posted November 29, 2012 moram da vas pitam da li ste pogledali jednu Tegijevu emisiju sa njim, gde se ponasa ko serif? ili ona izjava od skoro za Tudjmana? mislim kapiram ja sprdnje "hehe grobari ustase aheh", ali ja stvarno ne vidim zasto je on zona ispod lukica/duleta, kad je on zapravo zona iznad. mislim posle svega sto je dzaja pokusao npr, sa onom kafom posle derbija, da spusti strasti, da se sve dovede na neki normalan nivo, Covic ispada debil da bi usao u bulju navijacima... on je odvratniji od svih njih zajedno, ubedljivo. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 ma pusti ti Docu, ja se slažem sa tobom, on je i gori ološ od Lukića. Lukić je ložana, srpstvo i sl, a ovaj je neviđen lopov i prevarant, a uz to je i bezobrazan Jedino što nam je Lukić u skorijem sećanju, pa više utisaka vežemo za njega, inaće će vrlo brzo Čović da ga pretekne i zameni Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 i Grbović koji kod Tegija kaže da Nedović nije dovoljno dobar igrač, pa je zato otišao u Litvaniju i onda pravi poređenje sa Vidićem koji je prvo morao u Rusiju, pa tek onda kod Fergusona Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 30, 2012 Author Report Share Posted November 30, 2012 (edited) Pa gledaj, nije da se ne slazem sa time. Meni je ovaj Nedovicev potez najbolji moguci (jedino sto bi mu bilo mozda bolje je da je ostao jos ovu sezonu u zvezdi, pa onda jos jednu ako zvezda ode u EL). Lietvuos je solidna ekipa, koja pored EL igra VTB ligu, gde je CSKA, Zalgiris, Spartak SP, Uniks, Khimki i gde ima sasvim dobru minutazu. U jacem klubu bi sigurno imao slabiju minutazu, a samim tim i manje vremena da pokaze svoj talenat... On je NBA igrac. Verujem da ce ga pokupiti neka jaca ekipa sledece sezone, a onda pravac NBA :) mada, kada bolje razmislim, u Zvezdi nije mogao da uspe, posto kad oni dadu kos, on skida gace Edited November 30, 2012 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 ma potez jeste dobar, ali on nije otišao u Litvaniju jer je nedovoljno dobar za zvezdu, već zato što je grejao klupu tatinom sinu. Isto, mogao je valjda i u Olimpiju, i još na par mesta (u Tursku), ali je pametno izabrao. Pregledaj emisiju, pa ćeš videti šta je rekao, da nije još uvek dobar, što je glupost. Odličan je, ali i mlad, i fali mu najviše iskustvo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 30, 2012 Author Report Share Posted November 30, 2012 odma' cu reci da ga ni ja ne gotivim, da ne ispadne da ga branim posle :) ali realno je imao prava to da kaze, posto Nedovic nije igrao nista spektakularno prosle sezone, iz prostog razloga sto nije mogao da se pokaze, sto zbog Fice, sto zbog cinjenice da Zvezda nije imala puno jakih tekmi... vec sada mi je bez razmisljanja za prvu petorku repke, rame uz rame sa Teom (kec i dva) ko nije video VESTERMAN RONDO JEBOTE! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Tu ga je izvadio Gordon odličnom kretnjom, inače nije znao Vesterman šta će. A da završimo tu celu priču sa Nedovićem i Grbovićem, Grbović je juče držao stranu Pešiću, a svi znamo zašto Nedović nije igrao. Smara me to srpsko "o pokojniku sve najbolje", čim sad Pešić nije u Srbiji, sve je do jaja, a u oba puta u Zvezdi su letele prozivke koje inače postoje između Zvezde i Partizana. Pešić jeste dobar trener, ali je previše alav, plus je pristajao da radi kako mu drugi kažu. Zato je Željko bio i ostao bog za sve na ovim prostorima, tačka. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Tu ga je izvadio Gordon odličnom kretnjom, inače nije znao Vesterman šta će. A da završimo tu celu priču sa Nedovićem i Grbovićem, Grbović je juče držao stranu Pešiću, a svi znamo zašto Nedović nije igrao. Smara me to srpsko "o pokojniku sve najbolje", čim sad Pešić nije u Srbiji, sve je do jaja, a u oba puta u Zvezdi su letele prozivke koje inače postoje između Zvezde i Partizana. Pešić jeste dobar trener, ali je previše alav, plus je pristajao da radi kako mu drugi kažu. Zato je Željko bio i ostao bog za sve na ovim prostorima, tačka. Jesmo gledali istu emisiju o Nedovicu. Grbovic he za Nedovica rekao da se nije Pesic pitao da li ce Nedovic da igra, da je Nedovic brutalan talenat, ali da nije izgradio sve kosarkske elemente da bi otisao u Real npr. i da bi zbog toga grejao klupu i da je bolje sto je otisao u Ritas jer ce se tamo nadograditi kao igrac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 nije baš tako rekao, al ajde. Poruka da je on kriv, a ne Pešić, jer bi ga Pešić držao u igri je bila veoma jasna Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Ja sam skapirao da je rekao da je neko drugi odlucivao o sastavu. Onako izmedju redova. I da je Nedovic uz Bogdanovica najveci talenat. Takodje je rekao da Pesic nije sam sastavljao ekipu( ili sam ja skroz pogresno cui). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 opet, i da nije, što je kenjao cele godine kad ga pitaju za Nedovića da je to samo do Nemanje,a ne do drugih faktora? Govedo ko i svi, samo da uzima pare Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 (edited) opet, i da nije, što je kenjao cele godine kad ga pitaju za Nedovića da je to samo do Nemanje,a ne do drugih faktora? Govedo ko i svi, samo da uzima pare Kapiram da ovde pricas o Pesicu. Retka jajara, dva puta se ciganisao i kenjao kako ce da byde deo velikog projekta i onda oba puta uvalio kurac Zvezdi. A stalno prica price. Da se vratim na Partizan. Plasi me ovaj porazBesiktasa, da ih ne drkne i Ritas tako u zadnjem kolu... Edited November 30, 2012 by Pittsburgh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 (edited) [roflmao] Edited December 1, 2012 by grbic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 1, 2012 Author Report Share Posted December 1, 2012 glupi crnac Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 glupi crnac grobar fixed 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 (edited) Ovaj Lola bas ne zna da se ponasa kad ne pobedi :D Pored zivog i zdravog Pauljevica igra mrtvi Miljkovic :DDD Edited December 1, 2012 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 koji ste ljomberi ispali na kraju, sramota Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 sta se izdesavalo, nista ne znam? naravno, znam da je 2-2 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Miljkovic je najveca prevara u istoriji fudbala ali ono STVARNO znaci,mislim da ne postoji GORI igrac koji je ikada igrao fudbal,ne u Partizanu,nego u istoriji SUPERLIGE jebote,ja ne znam KAKO taj decko igra fudbal,umirem od smeha jebeno :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 1, 2012 Author Report Share Posted December 1, 2012 koji ste ljomberi ispali na kraju, sramota sto sam ja ljomber? al ozbiljno :) ne stavljaj me u isti kos sa fudbalerima plox namestena tekma naravno (nije trol) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 zasto je namestena? :) zato sto je tole rekao, AJ MALO OLABAVITE, DA ZVEZDA STIGNE MALO PARTIZANA PA DA PRVENSTVO DELUJE ZANIMLJIVIJE A I ONI SU SADA DRZAVNI PROJEKAT, DA MALO ZAMAZEMO OCI NAVIJACIMA?! vanja, pls, ne protosuj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Zar nije logicno tako??!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 1, 2012 Author Report Share Posted December 1, 2012 rekao ti je giba zasto jutros... a partizan nije trebao da osvoji ni prosle godine, stanojevic je pricao o tome, zbog cega je i oteran na kraju (koliki god da je retos on, treba javno reci to) "nije nam u interesu da partizan osvoji titulu" mislim wtf mozes da trolujes koliko hoces, ali jeste drzavni projekat, ali ne sada zbog toga sto oni vole zvezdu i ta sranja, drugi interesi su u pitanju, kao sto su gasprom, zadovoljna masa navijaca itd. mene odavno boli kurac za nas fudbal, vise se smorim kad arsenal izgubi, tj. za partizan se i ne smorim uopste. a ti stane, drug si mi pa cu ti reci, glup si sto ides na tekme, sto podrzavas sve to, bez obzira sto ti je do jaja bleja i ta sranja, meni stvarno ne predstavlja neko zadovoljstvo titula, koju osvoji ne ko je bolji, nego ko vise namesti i ko je vise u interesu da osvoji, mislim lol poslednje dve godine pratim nas fudbal preko novina + derbi odgledam, sad cu i to da ukinem. boli me kara da li mi neko veruje, ali ja bih sad sve dao da zvezda osvoji titulu, a necu ni za peckanja i zajebanciju koristiti fudbal :> ko im jebe mater i ovo je doslo ne samo zbog danasnje tekme (koju nisam ni gledao), nego se skuplja dve dine I OVA KAP JE PRELILA CASU HAE ps. valjda ce dati dobru kvotu da zvezda osvaja titulu :)) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 (edited) a ti stane, drug si mi pa cu ti reci, glup si sto ides na tekme, sto podrzavas sve to, bez obzira sto ti je do jaja bleja i ta sranja, meni stvarno ne predstavlja neko zadovoljstvo titula, koju osvoji ne ko je bolji, nego ko vise namesti i ko je vise u interesu da osvoji, mislim lol jebi ga, volim fudbal, nemam mogucnosti da idem na inostrane utakmice, mislim da gledam jednom nedeljno tekme u londonu/,mancesteru gde god, ttako da sam zadovoljan i ovim ovde... ne lozim se da sam navijac, huligan, hulibratori ili vec sta, jednostavno volim da pogledam tekmu i da izblejim malo sa drustvom.. jebi ga, mozda jesam glupi cigan ali je tako razliciti su ljudi, hvala bogu Edited December 1, 2012 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts