Jump to content

SD Partizan 12/13

alfa

Recommended Posts

Da je Dule stao na stranu nas sirotinje protiv Snajdera and co, ispao bi preveliki car, bio bi veliki vetar u jedra borbi da se rastera bagra iz kluba, imao bi kredibilitet da(opravdano) kenja Covicu itd. Ovako je sam sebe sjebao i nikada vise nece imati taj status kod mene i kod vecine navijaca.

Mislim da ima dobru buducnost sa ovom mladom ekipom Partizana..

Edited by leisure

Pa bas sam zbog toga rekao , zasto bi iko njima vracao dug a ostatak lige ko jebe , evo zasto Radnickom iz Nisa ne tutnu 2 mil barem...toliko im treba da funkcionisu normalno...

Зато што је то политика :) Да није било политике не би било ни звезде ни партизана ни титула :)

Нема  будућности без истине.

Pa mi razgovaramo o tome , a to sto pojedini ne umeju da "normalno" razgovaraju .... npr. Lukic od kada je dosao u Zvezdu , ne da nije vratio dug sto je obecavao i lajao na sva usta , vec je i napravio dug preko onog starog 15 m , treba doci do izvora koji je krao , i u zatvor za primer , ja mislim da se delije najbolje secaju ko je i kako najurio Dzajica pa i Piksija, a sad ga vracaju kao da je ne znam ni ja sta ... i naravno da ce drzava da pomaze Partizan i Zvezdu , ali posto je gospodin Vucic javno pricao o tome napravio je ogromnu gresku.....

Pa mi razgovaramo o tome , a to sto pojedini ne umeju da "normalno" razgovaraju .... npr. Lukic od kada je dosao u Zvezdu , ne da nije vratio dug sto je obecavao i lajao na sva usta , vec je i napravio dug preko onog starog 15 m , treba doci do izvora koji je krao , i u zatvor za primer , ja mislim da se delije najbolje secaju ko je i kako najurio Dzajica pa i Piksija, a sad ga vracaju kao da je ne znam ni ja sta ... i naravno da ce drzava da pomaze Partizan i Zvezdu , ali posto je gospodin Vucic javno pricao o tome napravio je ogromnu gresku.....

Грешка је што је он јавно рекао да ће помоћи звезди ?:) Што је грешка ? Ако је деценијама воде политичари шта ту има да се крије онда ?

Нема  будућности без истине.

povredio se Vesterman protiv Olimpije :/

valjda nije nista ozbiljno

sto se tice tekme, sudije su upropastile istu, sudile su svaki kontakt, pa je na kraju bilo svirano 60 faulova... dosta igraca bilo u problemu sa faulovima u poslednjoj cetvrtini i bas je ruzno sve to izgledalo. Na kraju tesna pobeda Partizana, iako su ranije to mogli da zavrse realno

Gordic je bio solidan, ali vidi se da nije jos navikao na ovu ekipu

OSVAJAMO!

Um caruje, Dundo Maroje!

Milutinov ce biti jako dobar

ko što je u derbiju bio? Nisam ga gledao puno, ali ako bi trebalo da sudim po jednoj tekmi, on je težak papan

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ima 17 godina i ono malo sto je igrao u derbiju nije puno pokazao, jednostavno je bio fizicki inferioran

ono sto sad moze da se vidi je da nije drvo, a i rekao jednom prilikom komentator da je proglasen za najboljeg centra u svom uzrastu...

naravno, jos je talenat, videcemo da li ce postati i vrhunski igrac :>

Um caruje, Dundo Maroje!

Košarkaši Partizana MTS biće značajno oslabljeni u utakmici sedmog kola Evrolige protiv CSKA u Moskvi. Prvi plej ekipe Leo Vestermen se povredio u meču ABA lige sa Olimpijom i na njega Duško Vujošević neće moći da računa protiv "armejaca". Takođe, u Rusiju neće putovati ni od ranije povređeni Bogdan Bogdanović, koji je upravo u prvom duelu sa CSKA, u Beogradu, bio najzapaženiji pojedinac u redovima srpskog prvaka.

:/

Kazu da nije previse ozbiljna povreda, tako da je bar to dobra vest... S obzirom da je Krstic povredjen, moooozda smo mogli da imamo neku sansu, a bez Lea je bas tesko. Ako ista, Gordic ce jos vise da se uklopi posle ove tekme, posto kapiram da ce igrati 30ak minuta.

Um caruje, Dundo Maroje!