Kal1mero Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Треба и једне и друге угасити јер дугују велике паре :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Dečko, Država pomaže dva naša najtrofejnija kluba, dva kluba kojima je isečena struja dan pred derbi... Država neće nikada dozvoliti da se ugase klubovi koji su pisali istoriju... Svaka čast Vučiću na tom potezu.. O čemu ti pričaš ?????????? Što je Partizan u basketu, Zvezda je u fudbalu.. Ne možeš doći ovde sa pričom kako se samo Zvezdi pomaže...Partizan uzeo pet titula i ok poštujem ali smo vam se popišali na titulu koju ste uzeli.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Apsolutno mogu doci ovde sa tom pricom , ja ne znam za primer da je drzava pomogla Partizanu u kosarci , za fudbal me boli tuki ionako bi ovi majmuni u upravi to sebi srtpali u dzepove.... Danilovic i kompanija svake sezone , tj. pred pocetak svake sezone svaki dan kukaju za tu drzavnu pomoc i jos je nisi dobili , ako znas nesto vise bio bih srecan da mi to kazes .... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Da bas ce drzava platiti zvezdine dugove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 JAO !!!! Pa je bo te ti si došao sa pričom o Zvezdinom dugu niko drugi.... Da li znaš koliki je dug SD Partizan? Ko će pomoći da se očisti taj dug ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Pa nece nama niko pomoci covece o tome ti pricam ....Ako njihov fk duguje 60+ mil. evra , kolko im je duzno SD .... Pa covece pre 2 meseca u kosarci bili duzni oko 20 mil. evra , sve vraceno ,,,, odakle ??????? A Partizan ko jebe.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 m4rcko vs astora clash of the titans! 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Matori, samo da se vratim kući za komp pa ću ti sve decidno objasniti.. Ne mogu više da pišem preko fona.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Ok , mozda se i pomaze Partizanu , samo ne znam u kom sportu i ne toliko transparentno kao Zvezdi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 zar nije bilo frke oko sponzorstva partizana od strana telekoma ili tako neke velike drzavne firme, pre par godina? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Ufff, pa Zvezda je bila na korak od gašenja u Basketu, jel? Jesu li trebali pustiti da se klub ugasi i da i onako jadna nam liga postane još jadnija ili spasiti klub i rehabilitovati do te mere da ti je sada gotiva otići na derbi u basketu gde možeš konačno gledati jedan kvalitetan i vrhunski derbi pred prepunim Pionirom? Niko neće sedeti skrštenih ruku da se i Partizan nađe u tako zajebanoj situaciji... Okoreli sam Delija i mrzim Partizan ali realno ne bih voleo da se Partizan nađe u toj situaciji jer ne znaš kako je to kada gledaš kako ti se klub gasi u Basketu, osećaj je RUŽAN druže...-. Država će pomoći klubovima, siguran sam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 zar nije bilo frke oko sponzorstva partizana od strana telekoma ili tako neke velike drzavne firme, pre par godina? Mislim da mislis na Elektroprivredu , jedno od vaznijih pravila UEFE jeste da timovi koji ulaze u LSH moraju da imaju generalnog sponzora , koliko se secam finansijska podrska EPS-a je bila jako mala .... mislim da su bili samo sponzori "na papiru" .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 tebra, Zvezda ne postoji u basketu odavno ovo sada je FMP koji je promenio ime poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 dosadni ste sa tom pricom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 pa jbg, prosta i jednostavna istina umesto da osudjujete one koji su vam ugasili KK , vi se lozite i navijate za klub iz Zeleznika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 I vi navijate za klub iz Zagreba pa vas boli uvo! :DD Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Jako losh odgovor :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) mozda los ali istinit Edited November 18, 2012 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 pa Partizan je iz Beograda :o Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Realno, kad bi Zvezda prestala da postoji i vi promenite ime u Crvena Zvezda i boje kluba u crveno bele ja bih navijao za tu Zvezdu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Kad bi Zvezda prestala da postoji , vi bi nastavili da navijate za Bamberg , CSKA , Barselonu , Pro Reko , Jug , Mladost , evo veceras za Olimpiju... i tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Izmedju ostalog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Pa sigurno. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 nema poente vise ovako pricati, vi ste iz fazona "mali je samo brz" ja nisam i to je to :) na kraju, verujte skautima arsenala, celzija, intera... ili casopisima l'ekip, marka, de telegraf, tajms, bild, tutosport... koji su ga stavili u konkurenciju za najboljeg igraca 2012. godine (mladji od 1992. godista), a pored njega su tu i gece, isko, cembrlejn, el saravi, sterling... ali i to je tole namestio verovatno :D eh da ja verujem u te nabrojane, dosad bih se ubio od nervoze kada gledam reprezentaciju... sto se tice lazara markovica... meni se cini da mu je potreban neko ko ce da ga bije SVAKI DAN... i da mu nikako ne treba neko ko ce da mu ukazuje na to sta ko pise i da ga tapse po ramenu i ubedjuje ga da je do jaja igrac... za mene je cubrilo bio najveci talenat fazon IKADA... ne znam sta se desilo sa njim... toliko je postao poznat... uzmimo npr pantelica... to je esencija antitalentizma... sve sto je uradio je 200% njegovih mogucnosti... on nije ronaldinjo, zato sto nije talentovan i tu se prica zavrsava... limitiran je i cao... lazar jeste talentovan... ali sta se njemu u glavi desava to ne znam... meni deluje kao da su mu neophodne dobre batine... ma sta on mislio o tome, jednog dana ce biti zahvalan treneru sto nije postao lola debil smiljanic... Zasto bi iko Zvezdi vracao 60+ mil. evra duga ... ? pa da ostane na vlasti Pa nece nama niko pomoci covece o tome ti pricam ....Ako njihov fk duguje 60+ mil. evra , kolko im je duzno SD .... Pa covece pre 2 meseca u kosarci bili duzni oko 20 mil. evra , sve vraceno ,,,, odakle ??????? A Partizan ko jebe.... a vraceno je?!? ziveo brat cicvu!!! neka neka... samo troluj... da bog da i vama vrate dogodine... pa da derbi bude crvena zvezda diva - partizan beocement... Ok , mozda se i pomaze Partizanu , samo ne znam u kom sportu i ne toliko transparentno kao Zvezdi... elektroprivreda srbije generalni sponzor sampiona... :P zar nije bilo frke oko sponzorstva partizana od strana telekoma ili tako neke velike drzavne firme, pre par godina? nije!!! nikad partizan dinar nije dobio od drzave... :) Mislim da mislis na Elektroprivredu , jedno od vaznijih pravila UEFE jeste da timovi koji ulaze u LSH moraju da imaju generalnog sponzora , koliko se secam finansijska podrska EPS-a je bila jako mala .... mislim da su bili samo sponzori "na papiru" .... pa na papiru je mogao da bude sponzor i tolevar iz subotice... otvoris firmu i za 500 evra imas generalnog sponzora... na papiru naravno... pa Partizan je iz Beograda :o sportski kompleks vam je u zemunu... za godinu dana bice u hrvatskoj!!! eno rekli u hagu... :P Kad bi Zvezda prestala da postoji , vi bi nastavili da navijate za Bamberg , CSKA , Barselonu , Pro Reko , Jug , Mladost , evo veceras za Olimpiju... i tako... bih bi bi bismo biste bi nisam neki grammar police... ali mi deluje da sastavljas natpise i transparente za derbi... pa mi bez veze da opet ispadate indijanci 3 Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 m4rcko vam je objasnio Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts