Jump to content

SD Partizan 12/13

alfa

Recommended Posts

jebem li ga, ne mogu da kazem da je bilo dobro, al mogu da kazem da nije bilo toliko lose :)

Handanovic je branio ko car + su ovi malene sisice i to je to

najvise me je iznervirao Medo, zbog pristupa i zbog gola naravno

ZNACI LIK TRAZI 400+K EVRA PLATU, MA MRS MAMU TI CRNU U AFRIKU, SAGRADI KUCU OD BLATA I PRUCA, PA JURI LAVOVE PO SAVANI, PIZDO CRNA!

ja sam svestan nase fudbalske nemoci, ali koliko toliko smo imali igru, inter je nekako bio uspavan/nezainteresovan tako da mislim da je partizan mogao da mune neki gol iz sansi, koje su postojale

ali gnom crni je sve upropastio i tako dopustio palasiu da smekerski privede tekmu kraju

znaci nijednom se nisam iznervirao ove sezone, posto sam svestan da su daleko ispod svih ozbiljnijih ekipa u evropi, ali medo me je izbacio iz takta

Um caruje, Dundo Maroje!

nisu slepci, nego su se ukenjali/nisu izdrzali pritisak, kako god

imali su bonus 5 minuta u poslednjoj cetvrtini, a sutirali su samo dva bacanja za tih 5 minuta, sve jasno

nade jos ima, mogu oni da dobiju svakoga, samo moraju da se opuste... bice bolje!

Um caruje, Dundo Maroje!

slažem se sa Vanjom, ali mi je Vujošević bio slab sa svojim izmenama i odbranom (osim onog kad ste prišli na 9 u poslednoj četvrtini). Neshvatljivo mi je da ga je sabio nesretni Vlada Vukoičić

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

dosta lose je igrao partizan odbranu, ali na to je uticao i sjajan sut zvezde u prvom poluvremenu, cak 70%

kad se na to doda dominacija zvezde u skoku, to je verujem prouzrokovalo nervozu koja je dovela do velikog broja faulova, a samim tim problemima sa faulovima i verujem da je to uticalo na cudnije izmene, tj. kalkulisanje u izmenama vujosevica

a vukoicic je igrao klasicnu nba taktiku, igrao je sa 6 igraca u rotaciji i rasko katic

RV301.png

njima je bio dan, igrali su sjajno, sa druge strane, ponavljam, losa igra najboljih igraca (pre svega lucica) tako da, po mom misljenju, jaca klupa partizana nije mogla da dodje do izrazaja

Um caruje, Dundo Maroje!

Nemanja Gordić je novi član crno-belog tima!

Košarkaši klub Partizan mt:s je potpisao ugovor sa Gordićem do kraja sezone 2013/2014.

Dvadesetčetvorogodišnji plejmejker rođen je u Gacku, Bosna i Hercegovina, a visok je 193 cm.

Karijeru je počeo u podgoričkoj Budućnosti, za koju je nastupao od 2005. do 2010. godine. Potom je dve godine igrao u Italiji za rimsku Lotomatiku. Na početku sezone 2012/2013 potpisao je za Azovmaš. Odigrao četiri utakmice za Azovmaš u regionalnoj VTB ligi, a prosečno je beležio 6.8 poena uz 2.8 asistencije i 2 skoka po meču.

Gordić je reprezentativac Bosne i Hercegovine. Sa ekipom Budućnosti je osvojio četiri titule prvaka države, kao i četiri kupa Crne Gore.

sto znaci da leti mali crnja iz kluba :>

Um caruje, Dundo Maroje!

bitno da je Dule oterao Miljenovića, a mogao je da igra umesto Tomasa do sad. Ok, nije se naigrao ni kod Mute, ali mislim da mu je trebalo pružiti šansu

Miljenovic je bio najbolji igrac pored Valanciunasa na onom prvenstvu za mlade i tada me je odusevio igrom. Ni meni nije jasno zasto ga je Dule oterao... Da li je hteo vecu minutazu, koju pored Vestermana nije mogao da dobije, da li je Dule hteo da mu drugi kec bude "iskusan" pa je doveo Tomasa, ili nesto trece (nevezano za igru) stvarno ne znam, ali voleo bih da se vrati u Partizan mali

Um caruje, Dundo Maroje!

upravo sam ga i ja tamo gledao, i mali obećava, zato mi je neshvatljivo da su ga se tako lako odrekli

Физички је јако слаб и то му је највећи проблем....партизан очигледно није рачунао на њега јер је довео француза и дао му уговор на 3 године што је значило да ће се он форсирати као први плеј ...вероватно је рачуница да више пара могу да узму на французу него на Миљеновићу

Нема  будућности без истине.

Ali bi nam svakako bilo bolje da je je Vesterman imao 25-30 minuta po utakmici, a Miljenović 10-15.

Nego da je Tori Tomas uopšte ulazio u igru, ili da Anđušić treba da prenosi loptu preko pola. ;)

Ту је и главни проблем :) Миљеновић никада није играо прву лигу ..тек прошле године је играо ову нашу бедну али ту могу и ја да играм :))

то је из угла партизана а из угла Миљеновића то би значило по 2 минута по четвртини :) у наредне 2 године :))) што му дође као и да не игра :)

Нема  будућности без истине.