alfa Posted November 9, 2012 Author Report Share Posted November 9, 2012 jebem li ga, ne mogu da kazem da je bilo dobro, al mogu da kazem da nije bilo toliko lose :) Handanovic je branio ko car + su ovi malene sisice i to je to najvise me je iznervirao Medo, zbog pristupa i zbog gola naravno ZNACI LIK TRAZI 400+K EVRA PLATU, MA MRS MAMU TI CRNU U AFRIKU, SAGRADI KUCU OD BLATA I PRUCA, PA JURI LAVOVE PO SAVANI, PIZDO CRNA! ja sam svestan nase fudbalske nemoci, ali koliko toliko smo imali igru, inter je nekako bio uspavan/nezainteresovan tako da mislim da je partizan mogao da mune neki gol iz sansi, koje su postojale ali gnom crni je sve upropastio i tako dopustio palasiu da smekerski privede tekmu kraju znaci nijednom se nisam iznervirao ove sezone, posto sam svestan da su daleko ispod svih ozbiljnijih ekipa u evropi, ali medo me je izbacio iz takta Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Strashno ste failovali kraj mecha Malo chudno dosudjen faul Luchicu tamo na 2 minuta pre kraja i taj userski kosh Gavela + dodatno bacanje i napad posle isto trojka Gavela pomalo iz ochaja je presudilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 9, 2012 Author Report Share Posted November 9, 2012 ukenjali se, jebiga :/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Koliko sam nervozan boze...slepci jedni Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 9, 2012 Author Report Share Posted November 9, 2012 nisu slepci, nego su se ukenjali/nisu izdrzali pritisak, kako god imali su bonus 5 minuta u poslednjoj cetvrtini, a sutirali su samo dva bacanja za tih 5 minuta, sve jasno nade jos ima, mogu oni da dobiju svakoga, samo moraju da se opuste... bice bolje! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 bez obzira na sve, mislim da imamo sanse jos uvek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 dve ekipe koje definitivno ispadaju,kakve crne sanse,kao da sam gledao 2 amaterska tima...ne moz kupe kos... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted November 11, 2012 Author Popular Post Report Share Posted November 11, 2012 nije da zelim da umanjim pobedu cigana, stvarno su izdominirali i zasluzeno pobedili ali mislim da je tekma sa bambergom dosta kumovala danasnjem porazu, tj. losoj igri partizana, posto mislim da bi posle ovakve igre zvezde i majami izgubio :D zvezdi su bili raspolozeni svi, ulazilo im je gotovo sve (sut iz igre 60% 7/11 trojke cini mi se), partizanu jedino bertans, kljucni igraci su igrali dosta lose i to je to i vrhunski je derbi bio, naravno da mi je zao sto je partizan izgubio, ali bilo je uzivanje za gledati! 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 doista, slazem se sa svim, jedino se ne slazem sa onim da bi dobili i majami D:D::D i navijanje napokon vrhunsk, sa obe strane dvorane.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 11, 2012 Author Report Share Posted November 11, 2012 pa nisam mislio bukvalno, preglupa cigansturo :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 znam govedo grobarsko :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 slažem se sa Vanjom, ali mi je Vujošević bio slab sa svojim izmenama i odbranom (osim onog kad ste prišli na 9 u poslednoj četvrtini). Neshvatljivo mi je da ga je sabio nesretni Vlada Vukoičić Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 12, 2012 Author Report Share Posted November 12, 2012 dosta lose je igrao partizan odbranu, ali na to je uticao i sjajan sut zvezde u prvom poluvremenu, cak 70% kad se na to doda dominacija zvezde u skoku, to je verujem prouzrokovalo nervozu koja je dovela do velikog broja faulova, a samim tim problemima sa faulovima i verujem da je to uticalo na cudnije izmene, tj. kalkulisanje u izmenama vujosevica a vukoicic je igrao klasicnu nba taktiku, igrao je sa 6 igraca u rotaciji i rasko katic njima je bio dan, igrali su sjajno, sa druge strane, ponavljam, losa igra najboljih igraca (pre svega lucica) tako da, po mom misljenju, jaca klupa partizana nije mogla da dodje do izrazaja Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 13, 2012 Author Report Share Posted November 13, 2012 Nemanja Gordić je novi član crno-belog tima! Košarkaši klub Partizan mt:s je potpisao ugovor sa Gordićem do kraja sezone 2013/2014. Dvadesetčetvorogodišnji plejmejker rođen je u Gacku, Bosna i Hercegovina, a visok je 193 cm. Karijeru je počeo u podgoričkoj Budućnosti, za koju je nastupao od 2005. do 2010. godine. Potom je dve godine igrao u Italiji za rimsku Lotomatiku. Na početku sezone 2012/2013 potpisao je za Azovmaš. Odigrao četiri utakmice za Azovmaš u regionalnoj VTB ligi, a prosečno je beležio 6.8 poena uz 2.8 asistencije i 2 skoka po meču. Gordić je reprezentativac Bosne i Hercegovine. Sa ekipom Budućnosti je osvojio četiri titule prvaka države, kao i četiri kupa Crne Gore. sto znaci da leti mali crnja iz kluba :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Gordic je Mekejleb za Tomasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 bitno da je Dule oterao Miljenovića, a mogao je da igra umesto Tomasa do sad. Ok, nije se naigrao ni kod Mute, ali mislim da mu je trebalo pružiti šansu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 14, 2012 Author Report Share Posted November 14, 2012 Miljenovic je bio najbolji igrac pored Valanciunasa na onom prvenstvu za mlade i tada me je odusevio igrom. Ni meni nije jasno zasto ga je Dule oterao... Da li je hteo vecu minutazu, koju pored Vestermana nije mogao da dobije, da li je Dule hteo da mu drugi kec bude "iskusan" pa je doveo Tomasa, ili nesto trece (nevezano za igru) stvarno ne znam, ali voleo bih da se vrati u Partizan mali Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 upravo sam ga i ja tamo gledao, i mali obećava, zato mi je neshvatljivo da su ga se tako lako odrekli Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Физички је јако слаб и то му је највећи проблем....партизан очигледно није рачунао на њега јер је довео француза и дао му уговор на 3 године што је значило да ће се он форсирати као први плеј ...вероватно је рачуница да више пара могу да узму на французу него на Миљеновићу Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 kako god,francuz je za sada pokazao da je ozbiljan igrac... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Ali bi nam svakako bilo bolje da je je Vesterman imao 25-30 minuta po utakmici, a Miljenović 10-15. Nego da je Tori Tomas uopšte ulazio u igru, ili da Anđušić treba da prenosi loptu preko pola. ;) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 gruja approves Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Ali bi nam svakako bilo bolje da je je Vesterman imao 25-30 minuta po utakmici, a Miljenović 10-15. Nego da je Tori Tomas uopšte ulazio u igru, ili da Anđušić treba da prenosi loptu preko pola. ;) Ту је и главни проблем :) Миљеновић никада није играо прву лигу ..тек прошле године је играо ову нашу бедну али ту могу и ја да играм :)) то је из угла партизана а из угла Миљеновића то би значило по 2 минута по четвртини :) у наредне 2 године :))) што му дође као и да не игра :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 zajebali su se sa Miljenovicem, uprkos njegovoj krhkoj gradji i slabijoj odbrani od Tomasa ne mozee gore mada mislim da je najbolje za njega da igra negde, a cudi me da je kod Mute uglavnom na klupi, bar po onome sto je ovaj izjavjivao dok se potpisivalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 15, 2012 Author Report Share Posted November 15, 2012 izdominirao Partizan realno, da nije Kurtisa preludog bila bi i veca razlika Milosavljevic objasnio, najvise u odbrani, a posle i u napadu (dao 16 koseva) GG PAJMO BRE! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts