Trooper Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Da li neko zna gde bi mogli da mi odštampaju i iseku nalepnicu po vektorskom dizajnu koji sam napravim? U Copy Centru npr? Nisam siguran ni koji tip nalepnice to tačno bio, verovatno bi morao da bude onaj što se "inverzno" lepi, tj. trebalo bi da nekako mogu da iseku negativ konture i odbace or sth ... dakle nalepnica nije klasična pravougaona, nego treba po ivicama konture seći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 (edited) -edit: ja sam debil. Edited June 23, 2012 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Da li neko zna gde bi mogli da mi odštampaju i iseku nalepnicu po vektorskom dizajnu koji sam napravim? U Copy Centru npr? Nisam siguran ni koji tip nalepnice to tačno bio, verovatno bi morao da bude onaj što se "inverzno" lepi, tj. trebalo bi da nekako mogu da iseku negativ konture i odbace or sth ... dakle nalepnica nije klasična pravougaona, nego treba po ivicama konture seći. meni jedino copy centar i slična mesta (ima još neki tako lanac kopirnica/štamparija da sam video) pada na pamet Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 u copy centru deru sa cenama , jer zna neko gde moze da se radi za manje pare klasicne nalepnice ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Имате овде калкулатор за Копи Центар, па се прерачунајте.. http://www.copy.rs/Digitalna-Stampa/stampa-nalepnica-beograd.html?gclid=CI2p9cfn5rACFQpj3wod6CoV0Q Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 http://www.kup.rs/ Ja sam ovde stampao dosta puta, i bilo je osetno jeftinije nego u copy centru. E sad, ne znam da li ima to sto ti trazis, ali vredi baciti pogled :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 trpy oće da lepi microsoft logo na zadnju šoferku kašike :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Nema šanse, niko ti neće iseći po konturama nalepnicu osim ako nećeš ručno da ti seku makazama ... Pravljenje štancne tj. "modle" (noževa) za opsecanje po nekom specijalnom obliku je skupo čak i za veće tiraže nalepnica a kamoli za komadnu štampu. Ako ti je oblik pravougaonik, krug, eventualno neka elipsa, onda to možeš da odradiš po štamparijama koje rade digitalu kao na primer Bizart, New Image, DPC, itd. Kopi centar seče samo pravougaonike. Kažem ti, možda možeš da ih zamoliš da ti iseku makazama / skalpelom ali to onda nije to, možda bi bolje prošao da iscimaš nekog koga poznaješ a veštiji je sa time, tipa arhitekte i slično. Mala šansa je da hoćeš nešto što je već neko radio pa igrom slučaja ima štancnu, tipa, ne znam, logo Microsofta :)) pa onda treba da nađeš gde je to Microsoft već štampao, pa kao tako. Najbolje da pošalješ preview toga šta ti treba pa da vidimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Znam da ima likova koji rade to i na komad, negde sam viđao po oglasima... evo našao sam ovo al bio je još jedan lik iz BG-a... http://www.cikloberza.com/show.php?id=23517 kontaktiraj lika na mail pa javi ovde da li radi baš SVE :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Ali ovde se i na slikama vidi da nisu sečene "po konturama" već najmanji kvadrat koji može da se "u'vati" oko ovih logoa i fontova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 ne znam, nisam radio kod lika ništa, ali PRVA slika (SCOTT) je po konturi isečena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 ne mora da znachi da je skupo, sve zavisi od oblika, uglavnom se takvi alati naplacuju po utrosenom vremenu tokom pravljenja, ostali idu po metrazi nozeva. druga stvar, dizajneri uglavnom traze nemoguce stvari, tj da skratim sve je moguce ali..., pa se uglavbnom ide na uproscavanje oblika kako bi se postigla optimalna cena... i trece, sam postupak pravljenja nalepnica od modli kako kaze lale;P se zove ricovanje, gde se proseca samo gornji sloj papira i predstavlja veliko drkanje za majstora koji radi na stanc masini pa sve to utice na zajebane krajnje troskove, sad ne znam zashto je to bitno ali eto;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 možda je glup predlog ali što ne uradiš pravougaonu nalepnicu i onda je isečeš makazama po konturi dok je još zalepljena na onaj papir i rešiš problem? kapiram da je dosta jeftinije a efekat je isti ako se kocentrišeš da isečeš kako treba. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 To radi dosta ljudi koji se bave farbanjem. Ja znam dvojicu sa laserskim katerima kojima odneses samo vektorski fajl i oni ti odrade nalepnice i kontam jeftiniji su od kopi centara. Ako ti treba kontakt dacu ti telefon. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 E da, ti laseri su car:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 nasao sam neki kopi centar koji radi lasersko, al daj Mohi broj pa da ih iscimam. Inace upravo to mi i treba, transfer folija kojom bi naneo "negativ" vektora na podlogu, onda nekim auto-lakom or sth popunio prazninu i na kraju skinuo nalepnicu sa podloge tako da ostane samo ofarbani deo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Takozvani sablon ... Saljem ti broj na pm. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts