salejemaster Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 part 2 review from Mac: tl;dr ko oce da se igra, ima da uplati patron i gotovo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 ali zato ima i ovaj video koji prikazuje realno stvari mene je isto malo smorilo, jer sam igrao kroz 3 bete i tacno se primeti kako lagano postaje p2w...ko zna da li ce biti nekih "skrivenih" updejta za launch date Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Dakle, imaju f2p koji je realno beskoristan, imaju subscription koji te dovodi u ravan sa ostalima i onda imaju all you can spend pišanje po sirotinji uncapped p2w preko svega toga. Nije im mnogo uopšte Dabogda uz svaku erekciju usrali gaće Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 ipak ce popraviti dosta stvari, neke i nisu trebale da rade sa ovakvom namerom kako sad rade - archeum drop i coin purse-a i bonus drop u CSu, LP pot vracaju na 12h i jos neke promene gledao sam juce na twitchu, nesto su kenjali i pricali, navodno su testirali neke stvari sad u open beti pa su zato i bila podesavanja kakva jesu Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Testirali su strpljenje, širili su prozor mogućeg, probali kitom od 40 cm pa se ljudi pobunili, sad kad je skrate na 25 biće ko da ih uopšte ne jebu :p 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
smarac Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Ahaha umirem od smeha, al si skroz u pravu xD Mrzim ovakva proseravanja, imaju sub koji kosta ko AAA MMO naslovi i to im nije dosta ubace p2w cash shop kako bi se jos bogatili, al najgore je sto ce im ljudi to placati i sub i jos tonu $$$ na CS, human race such stupidity. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi86 Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 al imas i free play za sirotinju , koja moze da te uvati i izuje negde u pvpu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Sirotinja se širi, ima nas, pesak koji gazite zlatni, srebrni i ostali founderi, pay2win plejeri, nećete preći dalje od pomenutog! Mala bara puna krokodila xD Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi86 Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Ja imam osecaj (mozda ne objektivan) da posle nekog vremena kad krene live u pvpu nece se osetiti razlika ko je free a ko pay player. A pvp je najtezi da se izbalansira. ali videcemo svakako, Ja planiram da placam patron bar neko vreme , nisam kupio nikakav pre order paket i slicno ali ko zna kasnije mozda predjem na totalni f2p, mada sumnjam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Da li jos neko ima problema sa kreiranjem naloga i download-om igre? Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi86 Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 ja sam probao da downloadujem al kontam da trenutno samo founderi mogu da skidaju dok ne krene zvanican live , posle ovog head starta 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
esoxman Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 trenutno samo founderi mogu da skidaju i igraju mada i oni imaju frku zbog konstatnih ddos napada. ja iskreno iako dugo cekam na igru ne planiram od samog starta jer ce biti pretrpani serveri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi86 Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 ja cu poceti od utorka ali cu polako po 2-3h dnevno, ne verujem da cu imati vise vremena bar do subote/nedelje :) Jel ima jos neko ko ce kod MrHe-a u guild da dodje? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 ja cu probati u utorak da igram, ali kontam da ce tek tad biti raspad sistema i da ce onda ozbiljno razmisliti o ubacivanju jos nekog servera citam ovih dana forume i vidim da igra ima ozbiljnih problema sa stabilnoscu tako da cu sa veeelikom rezervom da udjem u queue i da se nadam da cu doci na red bez pucanja veze xD Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esoxman Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 mislim da su trebali da odvoje poseban server za francuze i nemce da rasterete ovako se njihova zajednica drzi odredjenog servera i prave ogromnu guzvu. sto se tice shatigon servera koji je izabran za forumski guild taj server su izabrali spanci pa sam misljenja da treba jos jednom razmisliti o mogucem serveru pre pravljenja guilda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrajkMozga Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 (edited) sto se tice shatigon servera koji je izabran za forumski guild taj server su izabrali spanci pa sam misljenja da treba jos jednom razmisliti o mogucem serveru pre pravljenja guilda. Pa na koji da se prebacimo onda? Edited September 15, 2014 by StrajkMozga Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 ja cu opet da postujem gildu kojoj cu se prikljuciti http://forums.archeagegame.com/showthread.php?37724-UK-Dahuta-West-PvX-IDLE-Empire trenutno smrdim na ts-u gde 20ak ljudi aktivno igra igru i cekam sutrasnji dan da se i ja pridruzim ;) Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi86 Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 (edited) mrHe jel nije server neki bzvz to? Ja kontam da cu tu da se privalim, ne volim nove projekte , a taj community mi deluje vec lepo oformljen i samo bez neke drame i da covek moze lepo da se relaksira u igri a ne da se nervira previse :) edit: ps. jel ima nacin da se skine klijent danas da ne cekam sutra? :) neki torent nesto Edited September 15, 2014 by loshmi86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 sto se tice servera svi imaju queue sto znaci da je server sam po sebi pun ;) gilda trenutno ima oko 100ak ljudi, 25-30 je skoro uvek na ts-u, sad mi je receno da sve "coin purse" otvaramo i saljemo dustove da nam neko pravi opremu za dz(sem ako ne zelis da razvijas oruzje/armor sam) jer su dropovi znacajno poboljsani klijent nije moguce skinuti niti patchovati(trenutno) jer to pravi ozbiljne probleme trionu, napravili su klijent koji se ne skida preko torenta il' sta vec, pa im sjebava servere i kompletnu mrezu kad marva povuce patch/igru Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi86 Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 znaci da to sutra ima da bude tek haos :S ja kolko sam skapirao mocice beta klijent da se patchuje sa nekim manjim patchom i da radi , jedini je problem sto sam obrisao beta klijent na starom hardu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
esoxman Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 (edited) Dodali su jos 2 nova servera Inoch (NA) and Aier (EU) glupaci to su trebali ranije jer su se vec mnogi guldovi organizovali po serverima pfff Edited September 15, 2014 by esoxman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
esoxman Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 (edited) Danas u 19h krece Archeage! Igra se moze skinuti od 17h Jel neko vec izabrao klasu sa kojom ce igrati? Ja sam planirao trickster ili primeval :D Edited September 16, 2014 by esoxman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 od kada moze da se skida ovo cudo?Ja stalno dobijam error. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 svi dobijaju error, pretpostavljam da dobijas 2028...ne moze ni da se patchuje ni da se skine igra jer (jos uvek) nemas prava da igras... pretpostavljam da ce moci da se dl u 7.... Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esoxman Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 (edited) moze da se skine samo restartuj glyph Elem vidimo se na dahuti veceras sem ako ne prsne server :D Edited September 16, 2014 by esoxman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts