AlexG Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Koji bi kupili? Da ima klimu, porodičan, dizel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 realno gledaj clia nekog matorijeg Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Koji će ti kurac dizel, treba deca sutra da te zajebavaju što kola ne mogu da vas izvuku uzbrdo Uzmi Reno Lagunu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 De si Pejo \o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Koji bi kupili? Da ima klimu, porodičan, dizel. neki volvo SUV. Mislom alebrale, kolko mozes da se otvoris Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 18, 2012 Author Report Share Posted June 18, 2012 Tolko kolko sam napiso :) Tolko imam, nemam preko, nemam "gde je 2200, tu je i 2500" itd..... Gledao sam po oglasima, sad me zanima vaše mišljenje. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 a vidi sry,pise u topaxy. za te pare, nista. ako nemas vise, onda stekuj te pare, idu crni dani Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Koji će ti kurac dizel, treba deca sutra da te zajebavaju što kola ne mogu da vas izvuku uzbrdo Uzmi Reno Lagunu! imam reno lagunu, swe pohwale! Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 18, 2012 Author Report Share Posted June 18, 2012 Koju Lagunu imaš, ako sme da se zna? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 (edited) 1.9 dci. 2007. edit: ne znam, delovalo mi pametno :) Edited November 28, 2012 by Diego Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 sto si zamaskirao tablice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 joooooooooooooj dobra mala dobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 suzuki baleno karavan 1.6 glx 16v! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 pazi samo da ne platiš auto 2200 i onda da nemaš za servis/prenos itd. u tom nekom rangu, a da je malo veće, birao bih nešto poput fiata brave ili reno megana, eventualno ford fokusa. Mada novije, veće, u dobrom stanju, dizel, 2200 evra... dosta je to uslova. :) ili vako nešto! http://www.polovniautomobili.com/oglas2134739/bmw_318_tds_compakt/ Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) A naka Golf 3 1,9 TDI ? Nije imuzina ali za te pare nije losa opcija. Edited June 19, 2012 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 19, 2012 Author Report Share Posted June 19, 2012 Baš su oprečna mišljenja....jedni kažu uzmi Nemca, nikako Francuza, drugi obrnuto.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Baš su oprečna mišljenja....jedni kažu uzmi Nemca, nikako Francuza, drugi obrnuto.... Shto se tiche Nemac-Francuz mishljenja - Nemci su generalno bolji od Francuza, ali su zbog toga jaki sa cenom. Kod Francuza postoji problem shto vole da prave neka glupa tehnicha reshenja, pa onda morash da se smarash sa time ako necesh raditi servis kod oficijalnih dilera... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 19, 2012 Author Report Share Posted June 19, 2012 @Vitja Punto nam ne igra, mali je auto, sad se vozimo u taštinom Puntu i jedva potrpamo potrebne stvari. Zato i tražimo nešto veće. @Srba Za Nemce znam da su generalno bolji, ali upravo što si rekao, jači su sa cenom... Na netu ima gomila oglasa, ali nikako da se usaglasimo... Ja gađam neki Renault Megane 1.9 dti, karavan, 2002. godište... http://www.polovniautomobili.com/oglas2207340/renault_megane_19dti/ Mišljenja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) ako je ta generacija blentava ko sledeca servisi su smesno skupi.. za megan 2 je mali servis ~12 za te pare mozes golf3 TD ili TDI (SDI je djubre neopevano) , karavan varijantu iskljucivo... ako ti je punto mali i golf ce ako nije karavan .. cenim da ti je isti problem kao sto je meni bio.. pampers,kolica,zekice, kurcipalci i cao gepek ko dobar dan.. astru F isto recimo, za 2 nijanse je "meksa" i udobnija, mada ne znam kakavi su im dizel motori http://www.polovniautomobili.com/oglas2275041/volkswagen_golf_3/ http://www.polovniautomobili.com/oglas2196218/opel_astra_f_tds/ ako bas juris limuzinu, eventualno oktaviju , ali treba ti bar jos 1000e edit: ako budes uzimao sa 5 vrata gledaj da ima child lock ili da ne otvara na rucku kad zakljucas iznutra... ovaj moj je par puta u sred voznje otvorio kod tasta, dok nismo izvalili kako se ukljucuje Edited June 19, 2012 by Junkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Sve sto biras obavezno precesljaj cene odrzavanja, da se ne bi posle sokirao :) Cesto se desava da se ljudi otvore maks i posle sipaju litvanski manol u auto jer su sve pare izarcili za krupnije delove :) Moj glas bi isao za Megan I, eventualno sto kaze Junkie Astru f. Ako ti budu trebale neke cene delova/servisa, pisi ovde pa cu da ti povadim cene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) Laguna se mnogo kvari, cuo sam bar 3 nezavisne price ljudi koji ih voze i problemima sa njom Megan MK1 je car. Realno za te pare mozda bolje Punto u odlicnom stanju nego nesto sto je preslo boga oca i gde ces imati dosta vece troskove odrzavanja. nevermind, sad videh da ti punto ne vrsi poso Edited June 19, 2012 by bogs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) za te pare mozes golf3 TD ili TDI (SDI je djubre neopevano) , karavan varijantu iskljucivo... ako ti je punto mali i golf ce ako nije karavan .. cenim da ti je isti problem kao Brate SDI motor je najveci VRH jebeni ikad napravljen. Trosi ko upalajac a mozes i na loz ulje da ga teras. Kod nas bukvalno postoji lista cekanja za SDI motore, cim se nesto pojavi da je u iole dobrom stanju odma se proda... 80% ljudi koji rade u servisu voze SDI, to je dovoljna preporuka... Ako nadjes neki golf karavan sa SDI motorom za te pare ima Bog da te vidi.... Edited June 19, 2012 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Trosi ko upalajac a mozes i na loz ulje da ga teras. [:D] [:D] [:D] [:D] [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 ne lozi se, lesine su najcrnje.. voze ih samo taksisti i jevreji, iskljucivo iz razloga koji si naveo... kupi reno5 sa plinom bolje onda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Brate lik uzima automobil za porodicu, nece na trke sa njim. Oni zaista nisu startni kao TDI, nemaju turbinu, ali su zato jebene Mule, neunistivi su i ne mogu se uporediti sa bilo cim (sto se tice explatacije).... Upravo zato ih i i uzimaju taksisti, pa to ti je najbolja preporuka... Kad ti zvajzne turbina na TDI-u 600evrica popravka. Kolega mi kaze 5l dizela mu trosi po gradu, 3,8 na otvorenom. Gde ces bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts