dovlagsi Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Prvo, ako je topik na pogresnom mestu molim moderatore ili admine da ga premeste gde treba. Drugo, Treba mi čovek za rad kod mene u firmi, dakle, maloprodaja boja, lakova i opreme za kupatila. Posao je - prevoz robe, rad sa mušterijama po potrebi, organizacija i vođenje magacina i sve slično tome. Posao je stalan, radnik biva prijavljen regularno i, nadam se, u budućnosti napreduje u skladu sa planovima širenja posla. :) Uslovi su da čovek bude komunikativan, da ima B kategoriju i spreman za povremeni fizički rad. Plaća je 250 evra, od čega 22000 din kao regularna plata na račun. Javite ko je zainteresovan, ili ako znate nekoga ozbiljnog. Vlada 063/893-893-8 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 а које је радно време, радио бих другу смену, криза је. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Ipak je malo 125 000 u NBS? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Hajmo samo normalna pitanja ko ima, ko nema neka ne postavlja ništa. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 gde se nalazi radno mesto, da li su firmina kola (pretpostavljam da jesu :)), koje je radno vreme i da li je potrebno neko prethodno radno iskustvo u maloprodaji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Zaboravio si da pitaš da li se u blizini nalazi neki vrtić ili eventualno osnovna škola :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 18, 2012 Author Report Share Posted June 18, 2012 radno mesto je kanarevo brdo, pere velimirovića ulica, radi se smena od 9 do 5 najverovatnije. iskustvo je poželjno, mada ne obavezno. kola su firmin kombi, jel :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fG9 Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) posalji mi neki kontakt u inbox msm da imam ortaka koji je zainteresovan pozdrav :) edit : zapisao sam mobilni poz Edited June 19, 2012 by cofilE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts