Dule_smor Posted June 20, 2012 Author Report Share Posted June 20, 2012 :c reinstaliracu win kad me ne bude mrzelo, ionako nisam odavno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 (edited) Otrezni se prvo pa javi da li secka još uvek! HAE A disejbluješ zvučnu tako što odeš u bios (drkaj del dok komp butuje) i nadješ u setovanjima, uglavnom je pod Integrated peripherals > Onboard sound ili Blabla codec. I da nije tako, kopaj po biosu, naćićeš. Edited June 20, 2012 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2012 Author Report Share Posted June 20, 2012 ovaj rev ispade najveci drug od svih vas hejtera:)...al cek, kad disejblujem zvucnu, kako cu znati dal jos secka kad nema zvuka :raptor:...ili sam pogresno skapirao nesto:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 pa brate nećeš znati da li krči al bar ćeš znati da ti ne zamrzava kad pustiš vide ili upališ diabla. ako tako bude onda znaš da je problem do zvučne definitivno, kupiš drugu zvučnu za 150kinti na limundu i voziš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2012 Author Report Share Posted June 20, 2012 ne zamrzava meni komp stalno, vec secka zvuk i to samo u browseru kad pustim klip...ostali audio/video zapisi rade sasvim normalno...a da zamrzne ceo komp i da krenu da krce zvucnici se desi jednom u par dana, mrzi me da drzim disejblovanu zvucnu toliko dugo:)...al dobro probacu ovih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 sada ti je radio diablo AE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Pa jebote, rasprodaj to, mož da dobiješ 40 evrića. Dodaš još 40 i uzmeš g530, h61 ploču i 2gb rama. A da ne pričam da ako na to dodaš još 2gb rama i neku polovnu grafičku od 30e možeš da cepaš i sc2 i diablo 3 i šta ti duša ište. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 cak je i vudu davno digao ruke od ovog topica :D kupi nov komp, ne znam odakle ti snaga da se toliko patis ;) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2012 Author Report Share Posted June 21, 2012 ne razumete, to je ta doza mazohizma, ocu da furam ovaj dok ne crkne on ili ja! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 pa s'obzirom kol'ko pijes ti ces prvi d'odapnes! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 ahahaha Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2012 Author Report Share Posted June 21, 2012 btw, jedna zanimljivost, kad pustim youtube klip embedovan u forum ne secka zvuk, kad otvorim u new tabu secka, who was phone? inace reinstalirao firefox i flash, updejtovao drajvere za zvucnu, ali nista...odoh da probam da je disejblujem pa cu videti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2012 Author Report Share Posted June 21, 2012 update: disejblovao zvucnu, sada kad pustim klip na youtubu on uvek zabode na 0:11, ali kad premotam napred radi bez seckanja odo da pikam d2 malo da vidim dal ce da zamrzne komp:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 ako zabode na 21 lvl, ucitaj save sa 23 i onda ce raditi!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 asus A7V600-X sempron 2200 nvidia 6600 2x512 kingston wd 160+80 hdd win xp sp3 desi dule o/u Gigabyte 7VT880 Athlon XP 1700+ nvidia FX5200 1gb + 512 kingston ddr 80+40 hdd win xp sp3 ja mislim da sam pobedio :D kupujem novi komp tek posle duleta, želim da ga pobedim u našoj evo sada već skoro decenijskoj borbi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2012 Author Report Share Posted June 21, 2012 ahaha, togfu drug:)...videcete kad za 50 godina svi fensi kompovi riknu u nekoj katastrofi, a nasi prastari naprave skynet! btw, pikao diablo pola sata, ne zabadaevo sad sam pogledao malo detaljnije sa disejblovanom zvucnom...znaci ipak secka youtube i sto je najzanimljivije zabada klip svakih 11 sekundi...znaci premotam unapred, pustim i zabode posle 11 sec i tako stalno...wtf? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Ovaj Dule i dalje misli da sadašnja Pb-free elektronika može da radi u nedogled ko ona od pre 30 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 22, 2012 Author Report Share Posted June 22, 2012 :c...hejtujes me umesto da probas da se dosetis zasto youtube zabada na svakih 11 sekundi...gde ti je ta inzenjerska radoznalost! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Ploča ti je govno - radoznalost solved! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Vi da ste drugari, otisli bi mu na gajbu i ubili taj racunar bejzbolkama. To je pravi prijatelj, onaj koji ce da te upuca kad polomis nogu a bezite od horde zombija :D moram da prestanem da gledam DayZ stream-ove :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 (edited) dule, stavi nov sistem, nove drajvere, novi flash player, stavi i javu za svaki slucaj :D intaliraj obavezno i directx, podesi pogasi sve teme u windowsu i slicno.. pa ako ti i dalje bude seckao, baci ga u staro gvozdje ili otvori oglas na ruru da ga poklanjas :D i naravno kodeke nove :D dovoljan ti je k-lite codec pack.. Edited June 22, 2012 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Ja ću da poklonim ddr memoriju pobedniku! (te raspad ploče moraju da obore mem clock na 333 sa 400 ako se koriste više od 2 modula ako se dobro sećam hohohogrok)dule, kupi nov komp, stavi nov sistem, nove drajvere, novi flash player, stavi i javu za svaki slucaj :D intaliraj obavezno i directx, podesi pogasi sve teme u windowsu i slicno.. pa ako ti i dalje bude seckao, baci ga u staro gvozdje ili otvori oglas na ruru da ga poklanjas :D i naravno kodeke nove :D dovoljan ti je k-lite codec pack.. fixd. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 kao sto neki znaju nije mi radio forum par dana zbog nekog neobjasnjivog baga...ali reinstalirao sam win i sad sljaka...losa vest je da i dalje zabada kada pustim neki youtube klip, znaci verovatno je nesto hardverski otislo u kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Komp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 a mozda i nije...uzeh ponovo da skinem drajvere za zvucnu sa asusovog sajta i prijavljuje mi neki error pri instalaciji...odoh da spavam, pogledacu sutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts