lawl_ Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Znači još malo i stiže mi majica! \o/ :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 (edited) vodio psa na vakcinaciju i izvadio mu zdravstvenu :D od sutra u gsp samo sportski odeven smara ovo brovzovanje stelefona Edited July 14, 2012 by Ћела When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 mozda sam poludeo, ali, cini mi se da sam video krekija u arilju van malina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 E de si komo, treba mi pomoc oko malina, svrati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 dolazim matori, ne zovu me dzabe ''hobotnica'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 koma tebre, kad ono dolazimo kod tebe na jagnje i rakiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 I na pastrmku i belo vino! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 juce bio u onom akva parku u backom petrovcu i koga bar malo ne zanimaju tobogani nema potrebe da pomisli da ode tamo. Sutra se overava arandjelovac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Bio sam i ja tamo, jedino nisam razumeo ovu rečenicu tvoju, pa ono, akva park i jesu tobogani, što bi neko išao tamo ako neće da se spušta toboganima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 (edited) ima li neko ko zeli da proda mx? ili da ga zameni za inteli? Edited July 14, 2012 by SENNA=D! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 lucky dobro to, al nemas ni kvalitetno mesto gde mozes da iskuliras kad te smori celih 6-7 tobogana, s obzirom da je voda u svim zezalicama u najmanju ruku pretopla. Mislim, gotivim ja tobogane, ali ne mogu bas ceo dan da se penjem ko ludak i cekam 5 minuta za 10 sekundi spusta. Mada tu sam i ja imao pogresna ocekivanja, ipak je to vise namenjeno deci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Pazi, gledajući u regionu (pa da kažemo i u Turskoj, Grčkoj...) taj akva park je na nivou tih, jednostavno ima svega i svačega. Problem je ako ideš vikendom, po meni, jer je gužva prevelika i to je bezveze. Ja se ne sećam da neki drugi akva park ima mesto za "kvalitetnu bleju" kada te smore tobogani, ne znam na šta konkretnije misliš. Voda u bazenima je katastrofa topla i ako ima ljudi tj. gužva je, to je haos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 koma tebre, kad ono dolazimo kod tebe na jagnje i rakiju? meni je laki rekao da ce svi svratiti osim tebe, posto si ti notorni alkoholicar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 laze laki, ne slusaj ga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 trebalo je da idem u taj akva park u aranđelovcu al je kojot prodao pa na kraju nismo otišli. gledajući vaše postove, kontam da mi je učinio uslugu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 (edited) Ja sma čuo priču od kolege da je neki njegov ortać tamo bio i da su mu drpili pare iz novčanika ostavljenog u onom ormaru na zaključavanje. Nikakvi tragovi obijanja, nego je neko prosto došao s ključem, izvadio pare, sve ostalo ostavio i poz voz. Srbija Edited July 15, 2012 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 bio sam ja u arandjelovcu, voznje u akva parku su zanimljive nekih pola sata, ostatak dana cete provesti kao na prosecnom bazenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Ovde u petrovcu imaju dve vrste lockera. Prvi je manji, sef, sa ključem i pokrivaju ga kamere i obezbeđenje (šatro) i tu su oni odgovorni za dragocenosti itd. a drugi oni veći lockeri su za presvlačenje tamo u "javnoj zoni" i tu si sam na svome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Uvek mi je jako cudno i jako lepo kada se ne oletvam u subotu pa u nedelju ustanem svez i odmoran i posvetim ceo dan uzivanju umesto oporavljanju i rastavljanju tela i duse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 mislis rakia i meni neko rece da je sranje to u arandjelovcu, ali da ima par nekih kul bazena na kosmaju negde, nemam pojma btw, danas bili u beloj crkvi, fina bleja, nisam se ni umorio cak:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Fuj, kad se setim onih govana i kojekavijeh sranja što plutaju po vodi. Ništa im nije sređeno tamo koliko drobe o tim jezerima "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 mozda sam poludeo, ali, cini mi se da sam video krekija u arilju van malina Jesam bio, mada sam i ja nasao kad cu da banjavam u Arilje, subota popodne, u sred sezone. Koje crne maline, prepolovio se rod ove godine, usitnile skroz od suse, tuga je brati ih. Cena je ok, ali ce se hladnjacari debelo ugradjivati ove godine, s obzirom da je u Poljskoj ispalo neko sranje s malinama, te ce izvoznici da se obogate ove sezone. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Fuj, kad se setim onih govana i kojekavijeh sranja što plutaju po vodi. Ništa im nije sređeno tamo koliko drobe o tim jezerima jbga, nije prljavije od ade:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 boga mi ja se danas vrteo ceo dan po toboganima u arandjelovcu i nije me smorilo ni u jednom trenutku. Sad cu da prespavam jedno 2 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Sta znaci KMIJ ... Pokusavam da se setim, al mi ne ide 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts