Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

lucky dobro to, al nemas ni kvalitetno mesto gde mozes da iskuliras kad te smori celih 6-7 tobogana, s obzirom da je voda u svim zezalicama u najmanju ruku pretopla. Mislim, gotivim ja tobogane, ali ne mogu bas ceo dan da se penjem ko ludak i cekam 5 minuta za 10 sekundi spusta. Mada tu sam i ja imao pogresna ocekivanja, ipak je to vise namenjeno deci

Pazi, gledajući u regionu (pa da kažemo i u Turskoj, Grčkoj...) taj akva park je na nivou tih, jednostavno ima svega i svačega. Problem je ako ideš vikendom, po meni, jer je gužva prevelika i to je bezveze.

Ja se ne sećam da neki drugi akva park ima mesto za "kvalitetnu bleju" kada te smore tobogani, ne znam na šta konkretnije misliš.

Voda u bazenima je katastrofa topla i ako ima ljudi tj. gužva je, to je haos.

trebalo je da idem u taj akva park u aranđelovcu al je kojot prodao pa na kraju nismo otišli. gledajući vaše postove, kontam da mi je učinio uslugu :D

Ja sma čuo priču od kolege da je neki njegov ortać tamo bio i da su mu drpili pare iz novčanika ostavljenog u onom ormaru na zaključavanje. Nikakvi tragovi obijanja, nego je neko prosto došao s ključem, izvadio pare, sve ostalo ostavio i poz voz.

Srbija

Edited by voodoo_

Ovde u petrovcu imaju dve vrste lockera. Prvi je manji, sef, sa ključem i pokrivaju ga kamere i obezbeđenje (šatro) i tu su oni odgovorni za dragocenosti itd.

a drugi oni veći lockeri su za presvlačenje tamo u "javnoj zoni" i tu si sam na svome.

Fuj, kad se setim onih govana i kojekavijeh sranja što plutaju po vodi. Ništa im nije sređeno tamo koliko drobe o tim jezerima

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

mozda sam poludeo, ali, cini mi se da sam video krekija u arilju

van malina

Jesam bio, mada sam i ja nasao kad cu da banjavam u Arilje, subota popodne, u sred sezone.

Koje crne maline, prepolovio se rod ove godine, usitnile skroz od suse, tuga je brati ih.

Cena je ok, ali ce se hladnjacari debelo ugradjivati ove godine, s obzirom da je u Poljskoj ispalo neko sranje s malinama, te ce izvoznici da se obogate ove sezone.

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Sta znaci KMIJ ... Pokusavam da se setim, al mi ne ide [:(]

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...

My mother, and my sisters, and my brothers.

'Lo, there do I see... The line of my people...

Back to the beginning. 'Lo, they do call to me.

They bid me take my place among them.

In the halls of Valhalla...

Where the brave... May live...

...forever.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...