Lucky Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Dobro jutro svima! Lep dan u najavi, kažu neke kiše krajem istog, nadam se da neće pre večeri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Dobro jutro svima! Lep dan u najavi, kažu neke kiše krajem istog, nadam se da neće pre večeri! Jutro,nadam se tamo posle 22h :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Moglo bi i sad, da malo osvezi, ali to se nece desiti i Ivke ce biti tuzan :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 qq ....zapaljen Ferrari u garazi u Pajsijevoj,pa gde ce vam dusa gresnici bestidnici? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 poštarski orden prvog reda svakome ko iz glave zna gde je pajsijeva :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Знам ја, али тотално игром случаја, пошто сам једном упознао неке девојке које живе баш у тој уличици (сокаку, шта је већ), па су ми објасниле, иначе нема шанси да бих икад видео ту "улицу" :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Како имају добри бањалучки ћевапи у НС код футошке пијаце (ваљда) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Kad ce vise ta kisa, prokuvah. Ne moze nista da se radi po ovakvom vremenu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Знам ја, али тотално игром случаја, пошто сам једном упознао неке девојке које живе баш у тој уличици (сокаку, шта је већ), па су ми објасниле, иначе нема шанси да бих икад видео ту "улицу" :) sprco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 pajsijeva je ulicica izmedju srednje skole "nikola tesla" i garaze, valjda :> u drugim vestima, spavao sam kao car. ziveo erkondisn! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Како имају добри бањалучки ћевапи у НС код футошке пијаце (ваљда) Da da, vrhunski! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 ćevapi sa pekarskim krompirom u "za moju dušu" > sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 pajsijeva je ulicica izmedju srednje skole "nikola tesla" i garaze, valjda :> u drugim vestima, spavao sam kao car. ziveo erkondisn! Tacno izmedju hotela Prag i Garaze u Narodnog fronta :v Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Tacno izmedju hotela Prag i Garaze u Narodnog fronta :v I ti si tamo završavo gudru a? Da sam ti burazer prebio bih te! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 ćevapi sa pekarskim krompirom u "za moju dušu" > sve Ne, ne... Škembići ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 I ti si tamo završavo gudru a? Da sam ti burazer prebio bih te! Steta sto nisi HE! 1 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 poštarski orden prvog reda svakome ko iz glave zna gde je pajsijeva :D Ja znam, tu mi radi kum! A znao sam i pre toga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Si mu se javio ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Како имају добри бањалучки ћевапи у НС код футошке пијаце (ваљда) flamingo. dobar je, najbolji u gradu, ali umeju i da fejuluju i to bigtime. kad ne fejluju onda je svrš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 ja koliko znam da se to baš zove Banjalučki ćevap, prvi put čujem za taj "flamingo". Naravno ako mislimo na isto, ovo što sabija je u Gajevoj ulici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 (edited) Zašto bih to uradio? ja koliko znam da se to baš zove Banjalučki ćevap, prvi put čujem za taj "flamingo". Naravno ako mislimo na isto, ovo što sabija je u Gajevoj ulici. Zove se Flamingo glupi kupusaru. Isti gazda drzi isti taj cevap blizu Spensa i Karibika. Edited June 25, 2012 by Sijalicа "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 ima li na Tasu na bazenu da se kupe turbo kupace gace? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Ima, odmah pored turbo žvaka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Daki, poznavalac svih gazdi u gradu. Koji gazda će da ti sredi novi pasoš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 sprco? Јок. Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts