Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Ja pokusavam da skontam da li na mojoj klimi moze da se namesti tipa da radi sat vremena, pa 2 sata ne, pa da se opet sama ukljuci na sat preko noci i tako to ?

Takav rezim rada bi bio idealan, ovako ako radi celu noc probudim se sa upalom mozga

Inb4_. burzuji sa klimama

Ja pokusavam da skontam da li na mojoj klimi moze da se namesti tipa da radi sat vremena, pa 2 sata ne, pa da se opet sama ukljuci na sat preko noci i tako to ?

Takav rezim rada bi bio idealan, ovako ako radi celu noc probudim se sa upalom mozga

Inb4_. burzuji sa klimama

Pa namesti je na 26-27 stepeni.

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

Meni je užasno da spavam sa upaljenom klimom, nego uzmem veliki ventilator i uključim ga da rotira dok duva najmanjom brzinom ka meni. Takođe sam ispazario jastuk od ljuspica heljde tako da mi se ne znoji onaj deo glave koji je na jastuku. Još taj šum ventilatora zamaskira zvuke zujanja komaraca, a čak se i tripujem da me ni ne jedu iako ih imam u sobi. Za 3k din najbolji kombo.

Nego jel mogu negde da se kupe pristojne naočare za sunce za 3-4-5k din a da nisu one za bajs? Ne daje mi se više jer znam da ću kad tad da ih izgubim :D Gledo sam na kupindu, kinez do kineza, sve go kurac.

Edited by rev

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...