shoosh Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 kako li je tek u ordinaciji dr. dula fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Zato samo rakiju i kiselu deri ne,nikad kiselu! Ali bez zeze:)Obicnu vodu pij uz rakiju. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 wat Ko izjednacava sinusni signal sa amplitudom ne moze reci za sebe da je pametan? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 bio juce svratio do tetke posto joj bio rodjendan,i tamo blejao sa njenim klincima,odnosno mojom bracom:)I sad,klopao ja sa njima,i najstariji (Vuk,sad ce osam godina) krene da mi isprica vic i sad,isprica on meni vic ala lucky ja se naravno nasmejem da ne bih smorio dete i u tom vanja (jedan od blizanaca,ima 6 godina),posto je bio zadovoljan mojom reakcijom,kaze,imam i ja jedan vic za tebe o hrani :)))))i ja,kao,ajde vanja pricaj...enivej,posto sam umirao od smeha,uzeo sam i zapisivao ih jer je mali jebeni genije,imao sam osecaj da sedim pored sestogodisnjeg laga koji pise dolana za decu :))))))))))))))))))))))) Pita kecap solju sa mlekom "jel znas koliko je 2+2" M: ne znam,sto? K: pa ja sam mislio da si pametna Pita kulen pecenicu "jel radis domace zadatke" P: ne,zato sto dobijam jedinice,a ti? K: ja volim jer dobijam petice pa se onesvestim pita margarin pavlaku "jel volis cokoladu?" P: ne M: a bebu P: ne M: a tatu P: nemam pojma pita bombona lizalicu "zasto si tako debela" L: pa zato sto sam bela B: pa zasto si bela L: pa da se ubijem pita torta sladoled "zasto jedes kugle na sebi kad su ti to oci i glava" S: pa zato sto volim T: pa od cega su ti oci i glava S: od jagode ja se izvinjavam ruru ako nije smesno,mozda je meni to urnebesnije nego sto zapravo jeste jer sam ga gledao kako sve smislja i improvizuje :)))) [roflmao] BRAVO LEŠKO JEBO TE KURAC!!! strokane, sine, ti se zajebavaš, je l da? mozda je bila neka povračaču akcija :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 ne,nikad kiselu! Ali bez zeze:)Obicnu vodu pij uz rakiju. nemoj nam reci zasto je tako !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Ahaha, umirem Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 (edited) pa ima neki trip sa apsorbovanjem alkohola:) tipa,kisela voda ti stvara gorusicu i onda ne razblazuje rakiju kako treba u stomaku :) Edited June 14, 2012 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Ko izjednacava sinusni signal sa amplitudom ne moze reci za sebe da je pametan? ne, nego ne moze reci za sebe da poznaje mehaniku The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 torta i sladoled je vrhunski :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 ne, nego ne moze reci za sebe da poznaje mehaniku Ma kakve veze sad to ima sa mehanikom? I pametan covek nece reci hajao fitoplankton je isto sto i bazidiomicetes ako ne zna sta je to. To je poenta. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 (edited) dobar je klinac ima potencijala, mada se posle drugog "X pita Y" nazire sablon haha :) Ko izjednacava sinusni signal sa amplitudom ne moze reci za sebe da je pametan? prvo pamet nema veze sa poznavanjem osclatornog kretanja. A drugo ja sam prilicno siguran da je on to rekao u kontekstu "amplituda talasa je dostigla životni maximum" u smislu: (inb4 raspravljam se sa dakijem) Edited June 14, 2012 by bogs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Ja sam rekao da pamet ima veze sa tim da li ces koristiti termine koje ne razumes, a naravno da pamet nema veze sa poznavanjem talasa. A i moramo razgraniciti da li govorimo o vrsnoj amplitudi, vrh-vrh amplitudi ili nekoj drugoj? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 o lokalnoj vrsnoj amplitudi ofc Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 (edited) Ok, svejedno, necemo se bacakati terminima ako ne znamo sta znace, a pritom govoriti da smo pametni, jel tako? Edited June 14, 2012 by Sijalicа "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 i dalje tvrdim da je covek znao sta termin znaci samo si ti lose interpretirao recenicuili ne razumes prirodu njegove leškoide, koja je amplitude modulated. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Људи, шта се дешава са Дулиом, је л' напустио Рур? (Инб4 - јесте за разлику од Крекија.) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 (edited) štakojkurac ovo je neki epic troll, genijalno :) Edited June 14, 2012 by bogs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 http://www.kogan.com/au/blog/new-internet-explorer-7-tax/ The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 pita bombona lizalicu "zasto si tako debela" L: pa zato sto sam bela B: pa zasto si bela L: pa da se ubijem [roflmao] nisam sugran zašto, ali presmešno mi je ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 danasnja nagrada za imbecilni dizajn ide HTC-u The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 iam takav (EU ver) koji sam dobio sa Desire-om? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 pokusavam da stavim sociva prvi put. i jako fejlujem ;c I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 grujo jebote, pa što ga nisi snimao? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 iam takav (EU ver) koji sam dobio sa Desire-om? verovatno si primetio da ne mozes da ga ustekas iza stolica/kreveta/stola/cega god The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 A po cemu se razlikuje od ajfonovog prikljucka? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts