rev Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) Interesuje me koji je najelegantniji način da ljude koje pratim rasporedim u grupe, a onda da imam mogućnost da twitove filtriram po grupama? Funkcija da moje tvitove vidi samo odredjena grupama mi nije bitna. Neki web servis, program, browser addon, mora da postoji? Za PC, a eventualno ako ima i za Android onda super. Hvala Edited June 1, 2012 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Nisam koristio lično, ali mislim da ovo to može Tweet Deck Ima app i za moblini ako se ne varam. S tim da mislim da teoretski ne postoji mogućnost da ti ograničiš ko vidi tvoje tweetove, tj uvek ih vide svi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Ja mislim da mu to ni ne treba, već hoće da napravi grupe od korisnika i da onda tvitove gleda po grupama. A zar nema twitter mogućnost pravljenja tih grupa sam po sebi? Ne mgou sad da se logujem a i nisam nešto potkovan, al' sam siguran da sam video tako neku funkciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 1, 2012 Author Report Share Posted June 1, 2012 (edited) Hteo sam da koristim to pravljenje lista na samom twitteru al mi izlazio neki error konstantno kad sam pokushavao da dodam ljude u listu. Sa ovim twitdeckom je baš jednostavno dodati ljude u liste, a i vrlo je pregledno za praćenje, te se stoga javno zahvaljujem zwerku na savetu i želim mu još puno godina na vlasti! :) Edited June 1, 2012 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Nema na čemu, a nisam ja baš toliko zavistan od te vlasti :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Nisam se šalio :) Nego kontam da Drale ne dolazi na ovaj deo foruma pa sam bezbedan :)) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts