Trooper Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Jel koristio neko Viber na iOS 5.x? Kako se on snalazi sa našim mrežama i jel nekome lepo radi push? Koristi li to uopšte neko kod nas ili će mi korististi samo da se čujem sa rodbinom po njemačkama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 koriste moje kolegeni tvrde da radi super, ali ne radi. lose se cuje. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 ja sam koristio skajp na mobilnom, kvalitet je odličan ali jede bateriju. više se ne cimam sa time, za telefoniranje po srbiji je mobilni dovoljno jeftin, a za rodbinu po inostranstvu mi je ionako bolje da skuvam kafu i sednem za komp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Imao sam prilike da razgovaram u par navrata sa ljudima koji koriste viber, kvalitet je bio sasvim solidan, chak shta vishe... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Nema Dž da se javi sa njenim utiscima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Za taj viber mi je nekoliko ljudi reklo da je kul, ali ove što ja znam ga uglavnom koriste tako što sednu negde u kafić na wifi pa zovu. S druge strane ja redovno koristim Skype i radi mi ok i sa wirelessa i sa 3g mreže, koja moram priznati se dosta poboljšala poslednjih par meseci na Telenoru. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Skype je svakako bolji izbor. Viber je tu x vremena ali ponekad je kvalitet veze ocajan, tj cuje se sagovornik kao da je pod vodom. Cak i poruke stizu prekasno mada je whatsup iovako tu keva :) +1 za skype. Ali bez wifija je zajebano jer guta net Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts