sekira Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Kad se izlogujem sa mog naloga (windows ima vise naloga) i ostavim komp na par sati, monitor se ugasi i ne mogu nikako da ga upalim. Komp normalno radi ali monitor je ugasen. Pomeram mis, lupam po tastaturi, ctrl alt del, nista. Moram da ugasim komp tako sto drzim power dugme dok se ne ugasi, i onda kad ga palim treba mu duze da se upali posto se opet u procesu dizanja sistema monitor ugasi pa upali. wat do? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Čekaj, je l' ti se monitor fizički ugasi (nema struje u njemu) ili monitor kao monitor radi ali ne dobija signal sa kompa? Pretpostavljam da je ovo drugo, u tom slučaju: 1. Obriši kukije 2. Restartuj ruter 3a. Reinstaliraj drajvere za grafičku 3b. Probaj drugi monitor na isti komp, čisto da znaš da li je do monitora ili do kompa (prva dva koraka su krucijalna, nemoj ih preskakati! ) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 17, 2012 Author Report Share Posted May 17, 2012 Monitor radi ali ne dobija signal sa kompa. Koji ruter da restartujem? Povezan sam direktno na modem, onaj sbb-ov. Drajvere sam bas juce nove instalirao i nije pomoglo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Čekaj, je l' ti se monitor fizički ugasi (nema struje u njemu) ili monitor kao monitor radi ali ne dobija signal sa kompa? Pretpostavljam da je ovo drugo, u tom slučaju: 1. Obriši kukije 2. Restartuj ruter 3a. Reinstaliraj drajvere za grafičku 3b. Probaj drugi monitor na isti komp, čisto da znaš da li je do monitora ili do kompa (prva dva koraka su krucijalna, nemoj ih preskakati! ) Iskljuci screen savere, sleep, hibernate, nap i ostale modove! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Možda ima neko glupo podešavanje da kad ode komp u sleep on ubije vga ili dvi ili koji god da je port u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 bilo mi je ukljuceno neko iskljucivanje nekih hardverskih komponenti posle 10 minuta tnx guise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts