iguana Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Nego koji program koristite za transfer podataka, prvenstveno videa na ipad a da nije iTunes Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Nego koji program koristite za transfer podataka, prvenstveno videa na ipad a da nije iTunes SSH preko wirelessa, a imaš i onaj drugi iDrive ili kako već za Windows koji iPad vidi kao fleš Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 imaš i iFiles koji, kad se nakači na tvoj wifi ruter, napravi web interfejs na nekoj lokalnoj adresi i onda mu pristupaš iz browera sa kompa i prevlačiš fajlove. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts