dULEYM4N Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 pozdrav drugari, kao sto vidite u naslovu topic-a, trebao bi mi neki program (koji je po mogucstvu lak za koriscenje), radi izdrade enterijera jednog stana... naime, moja porodica i ja planiramo da se selimo, pa bih voleo da odradim neke varijate kako bi gajba mogla da izgleda unutra... hvala unapred, poz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 (edited) Ja sam video nekoliko likova koji to rade u Google SketchUp programu. Besplatan je, lako se uci, skini pa probaj. Plus imas veliku biblioteku gotovih modela na netu besplatno pa mozes da ubacujes fotelje, ormane i sl cisto da vidis kako ce da ispadne. Kapiram da ti ne treba Arhicad ili tako nesto profi... Edited May 13, 2012 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 http://www.mvhlive.com/ Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Evo ti recimo http://www.homestyler.com/designer online ubacuj, menjaj, jebavaj.. :) Jedan tip samo: U sustini najbolji program ti je arhitekta, tih 500-1k-2k evra sto ces da platis (ne znam koliki je stan), arhitekta ce da ti ustedi na namestaju, nepotrebnim glupostima koje ces sam da stavis, a dobices sigurno funkcionalniji prostor nego sto ces sam da napravis.. Tako da u principu te arhitekta ne kosta nista.. E sad ako planiras forma ideale onda ti arhitekta i ne treba, odes i za 100k-200k dinara kupis sve sto ti treba i ubacis i posle godinu dana kad se sve raspadne opet odes i potrosis isto i tako u nedogled :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 mislim da ovde na forumu baš nema ljudi koji su u fazonu da plate 1k-2k evra da im arhitekta dizajnira enterijer niti da daju 1-2k evra godišnje na nov set namšetaja i ostalih sranja... možda i grešim. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 14, 2012 Author Report Share Posted May 14, 2012 hvala drugari, pogledacu sva tri komada, pa gde se budem najbolje snasao, na njemu cu da odradim ovo sto sam zamislio :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 i onda daj da vidimo kako je ispalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 jest' pa da mi obijete gajbu :P salim se, naravno, ovaj drugi program sto se sve online radi je vrh :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 sada ce neko online da ti obije gajbu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 au super je Homestyler,zezam se par sati sa njim i stvarno odlicno zavrsava posao za neki amaterski 3d prikaz enterijera da se dobije bolja slika u glavi kako nesto moze da izgleda Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Da vaskrsnem topic, nisam jos probao ovo sto je Cili predlozio, ali jel ima neko program koji moze da bude i ono polu-profi (ne treba mi bas sad ArchiCAD) za ovako nesto, nacicu ga negde krekovanog samo mi treba kako se zove. Dakle ne trebaju mi fensi renderi niti ista slicno, ovo u Homestyleru je sasvim ok, samo bih voleo da mogu svakom predmetu (ormanu, stolu, komodi, stolici) mogu da podesavam dimenzije po svom nahodjenju jer cu onda moci da planiram sta mi treba da kupim. Sustinski isto kao Homestyler samo da mogu da menjam dimenzije svih predmeta, jer su tamo oni marketinski orijentisani pa su uglavnom to vec predefinisane dimenzije osim u retkim slucajevima. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts