Dark Voice Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 (edited) U novom patch-u ispravljena vecina stvari koje sam naveo kao problematicne. Sad treba da se pozabave poprilicnim brojem beskorisnih jedinica poput: Nemackog sniper-a, Stug-a, PIV ili Ostwind-a (kako se uzme, jer su im uloge gotovo preklopljene) i Brummbar-a, odnosno Soviet-skog Penal Battalion-a, SU-76 i T34/76. Howitzer-i na obe strane i Nemacki Pak43 su gotovo potpuno beskorisni, a Tiger i IS-2 nisu efikasni. Takodje postoji poprilcan broj commander ability-a koji su potpuno ignorisani. Edited July 12, 2013 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 14, 2013 Author Report Share Posted July 14, 2013 peglali su dosta dugo i coh1 mogli bi neke nove mape da izbace, malo vece :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Takodje postoji poprilcan broj commander ability-a koji su potpuno ignorisani. Iz mog iskustva ovo nije toliki issue. Relic često dizajnira nešto jako dobro, ljudi ne skontaju to kako je zamišljeno i onda se, posle lapo godine, godinu (a nekad i više) skonta kako to treba koristiti i masa odlepi za baš tim abilitijem. Ono što je meni nejasno jeste (kako si već i pomenuo) nemački snajper ima smisla? Imaš jedinicu koja 1-shot-1-kill-uje. Ruski snajper, koji je, protiv Nemaca koji imaju uglavnom 4-men skvodove, neverovatno efikasan - ima dva čoveka u skvodu. Nemački snajper, koji je, protiv mnogoljudnih Rusa, daleko manje efikasan - ima jednog čoveka koji lako umre i od AT djuleta. Jasno mi je da je to za verodostojnost neku istorijsku bitnu, ali ne kapiram gde to ima mozga za gejmplej. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 26, 2013 Author Report Share Posted July 26, 2013 (edited) ne mogu da verujem koliko su usrali igru, koja je maltene neigriva na desktopu svaka multi igra, svaki skirmish, svaka singl player misija se zavrsava izbacivanjem na desktop nakon zavrsene partije i pre izlaska win/lose ekrana na laptopu sve radi ok ?!? i jos u fazonu sam bio vreme je da menjam grafu ovo ono, i ubacim 7950 i jok, ista prica totalno, potrazim i vidim da masa ljudi ima problem, i svi su u glavnom sa iole novijim grafickim kartama... i tako vec mesec dana... Edited July 26, 2013 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 i7 3770K, 8GB RAM, HD 7870, Catalyst 13.4, Win 7 x64 Nikakav problem na max detaljima nisam imao, osim sto se igra jednom u 15min zamrzne na sekund (sto je obicno simptom da detalji nisu prilagodjeni memoriji graficke, ali s tim mogu da zivim) Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 26, 2013 Author Report Share Posted July 26, 2013 ebg kod mene je i5-760 8 gb ssd 7950 isti drajveri isti os krsh igara mi radi perfektno samo ovo sranje zabada redovno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Uzeo sam ovih dana da obrnem CoH 1 kampanju i nemam reci kako je igra dobra i dan danas, jednostavno je remek delo. Grafika, zvukovi, animacije, ma sve. Kad zarostilja svabo sa MG42 imam osecaj kao puca iz sobe do mene! Relic animacije mi leze jos od homeworlda, dodatno se uzivim u pricu i mogu da kazem da sam bas uzivao! Nisam stigao da ispratim izlazak CoH-a 2, kakvi su generalno utisci o igri posle mesec dana? Malo sam nesto gledao strimove i citao ovaj topik i ne svidja mi se ono sto vidim. Ne znam samo kako su uspelli da poruzne grafiku onako? Gui je tek govno, kao neka igra iz 95-e. One fore sa mecavom, dubokim snegom i true sightom su mi lol. =/ Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 (edited) Mnogi porede CoH1 i CoH2, a to bas nije fer jer ni CoH1 nije bio takav kakav je danas od pocetka. Zvuk u CoH2 je definitivno bolji. Grafika ima elemenata u kojima je bolja (modeli i rezolucija tekstura npr.), ali i u kojima je losija (eksplozije su npr. previse plasticne). Grafika definitivno ima drugaciji "vibe", mozda zbog engine-a, a mozda zbog art direction-a. Essence 3.0 je ocigledno neoptimizovan, narocito ako uzmemo u obzir da su njegovi prethodnici dijametralno suprotstavljeni po tom kriterijumu. Ili su ga pisali "from the scratch", ili upravo novi feature-i prozdiru hardver. Meni licno se namece utisak kao da je Essence 1.0 pravljen za CoH1, Essence 2.0 za DoW2, a Essence 3.0 kao da nije pravljen za CoH2, sto nema nikakvog smisla. GUI po meni nikada Relic-u nije bio jaca strana. ColdTech levo smetalo, sva sreca za obe strane. Ne dozvoljava da se strateski iskoristi u dovoljnoj meri da bi bio vredan truda. Tu je da ostane i mozemo samo da ga mrzimo, a TrueSight nije ispao onakav kakvim su se nadali, te uglavnom niko ne vidi nista dok ne zrtvuje malo mesa. Ono sto po meni najvise kvari utisak je cinjenica da se snazno oseca odsustvo onog Relic-ovog "attention to detail", ali je jasno kao dan da je launch bio isforsiran. Balans i gameplay jos neko vreme nece biti zadovoljavajuci, ali to je nesto sto se da popraviti. Edited July 31, 2013 by Death Egg 2 Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Obrnuo kampanju bacio nekoliko partija online,solidan RTS ali nije nesto sto bi me privuklo na duze staze,obrisah je danas ali kec stoji i dalje,one&only. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Znak precrtanog dolara... na istocnom frontu ... Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 http://www.alienwarearena.com/giveaway/company-of-heroes-2-exclusive-multiplayer-commander-giveaway/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Ovaj poslednji patch i nije toliko los! Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Ja dao pare za dzabe, igrao nesto kampanju i batalio posle pola, smorila me igra :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 20, 2013 Author Report Share Posted September 20, 2013 (edited) igra je vise c&c generals nego sto je coh :| meni je tako neki dozivljaj na kraju (plus ona odvratna kampanja) Edited September 20, 2013 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela [SWOS] Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Imam na steamu vaucer za 40% popusta prilikom kupovine COH2. Ukoliko nekome treba, neka mi pusti PM (poklanjam). Vaucer vazi do 4tog decembra. Quote “Faith moves mountains, but only knowledge moves them to the right place” [Joseph Goebbels] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 (edited) Usao posle 6-7 meseci...Odigrao jednu mp partiju, video da je input lag 1-2sec, rekao ljudima gg i izasao... Rome2 i CoH2 se kolju koja je neispeglanija igra. A oba keca sam igrao kao da sutra ne postoji. Edited February 16, 2014 by biss Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 18.02.2014., posle skoro 3 kvartala od release-a, setili su se da implementiraju podrsku za dedicated server-e! Yay! Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 1, 2014 Author Report Share Posted March 1, 2014 ne moze se reci da igra ima slabu podrsku, samo steta sto u tu podrsku spada implementiranje stvari koje su tu trebale od starta da budu pozdravljaju se besplatne mape, mada ih je bilo premalo interesantnih u startu pokrenuo sma blickrig mod na coh1 posle duzeg vremena, ajoj koliko je sve preglednije i bolje nemam reci :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 CoH 1 je majka. Juce sam bas pogledao 10 replay-eva iz najnovije Steam verzije. Svi su me bas zabavili. Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Steta sto men of war nije poznata kao ova igra. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 ima i manofwar svojih boljki Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 (edited) Company of Heroes 2: The Western Front Armies, June 2014. Btw, od poslednjeg patch-a. Igra je daleko slicnija CoH-u na kog smo navikli. Edited March 29, 2014 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 30, 2014 Author Report Share Posted March 30, 2014 mene i dalje nervira sto je kamera previse zumirana, mada su fino ispeglali igru nakon sto su se naprodavali dlc-eva skinova i ostalih sranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 (edited) Novi patch! Ponovo sve zivo revamp-ovano. GUI takodje. Interesantno je da je bar trenutno broj playera online veci za 50%. Edited April 30, 2014 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 (edited) featuring Sturmtiger! Launch je 24. juna. Dostupan preorder (sa malim poklonima). Edited May 11, 2014 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts