grb1tj Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Ako neko zna šta gori na Nbg u Ivana Ribara nek viče Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Sad u namaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 pretpostavljam da je vudu ispricao vic sa gorgonzolom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Vatra. LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOMI BRE A E Ma idemo bre! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 HULLO YES, THIS IS PIG Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 kakav fail u gradu veceras, poceo spiku sa ekstra curicom, sve kako treba i u nekom momentu ja je pitam hoces da duvas a ona ce na to momak ja sam cetvrta godina kriminalistike, vec 2 god staziram u sup-u The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 koja glupaca, nije shvatila da joj nudis kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 GAZI BRE OVAJ SEKIRA GAZI DOBRO JE OVO LETO INACE AJMO FORE Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 KILLY VRATI SE NAZAD U IGRU STA RADIS OVDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 VRACAM SE SUTRA UVECETJ DANAS UVECE LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Ako neko zna šta gori na Nbg u Ivana Ribara nek viče Rece mi drugar da se zapalila kuca u Vinogradskoj u (ili na, ne znam kako je pravilno) Ledinama, kontam da je to blizu. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 kakav fail u gradu veceras, poceo spiku sa ekstra curicom, sve kako treba i u nekom momentu ja je pitam hoces da duvas a ona ce na to momak ja sam cetvrta godina kriminalistike, vec 2 god staziram u sup-u SAMO U SRBIJI! A realno, želela je da ti krajcuje ket da bi prosledila inspektoru koji rastura po gradu! Rece mi drugar da se zapalila kuca u Vinogradskoj u (ili na, ne znam kako je pravilno) Ledinama, kontam da je to blizu. IVANE, JAVI SE, DA ZNAMO DA SI ŽIV! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 opet muka od bucka don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 kakav fail u gradu veceras, poceo spiku sa ekstra curicom, sve kako treba i u nekom momentu ja je pitam hoces da duvas a ona ce na to momak ja sam cetvrta godina kriminalistike, vec 2 god staziram u sup-u Dovitljivi dileri uvek nekako nadmudre prepostene inspektore! Pa sa sad, da je rekla 4. god medicine imalo bi vise smisla od ovog... Osim ako ih ne testiraju svakih mesec dana tamo. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 ne verujem, skupi su ti testovi, nego im ispiraju mozak da bi bili bolji panduri pa su im tim putem objasnili i da je marihuana gora od jebanja deteta u čmar doco, ne razumem tvoje pitanje, ja ne živim na ledinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 pošto nam sele firmu (poz za Peru!) danas smo dobili day off \o/ , ustao sad, spavao jedno milion sati. Biće ovo cool dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 jebeni blender ne moze bananu da isece pa sta moze pošto nam sele firmu (poz za Peru!) danas smo dobili day off \o/ , ustao sad, spavao jedno milion sati. Biće ovo cool dan ti instant days off su uvek najjaci :) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Blejim sinoć sa ortakom na platou ispred više poslove, cirkamo neka piva, smejemo se, kad prilazi nam neki lik, tako oko 50 godina, i pita nas dal hoćemo da mu pomognemo da stavi jednu klupu sa platoa u kombi da je odnese u dvorište, nudio nam 1000 dinara za to. U trenutku sam se toliko iznervirao mi došlo da bijem onu matoru konjinu, samo sam mu reko da pali istog momenta odatle. Krade čovek gradski mobilijer za svoje dvorište, jebote koliki majmun moraš da budeš.. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Trebalo je da mu uzmete tu hiljadarku a onda ga prebijete, za dupli nauk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 lol pa u marinkovoj bari stoje sve klupe na svom mestu kolika ciganstura treba da budes da bi to palo na pamet Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 (edited) http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=05&dd=18&nav_category=206&nav_id=610334 feat. prvi (preporucheni) komentar Edited May 18, 2012 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Trebalo je da mu uzmete tu hiljadarku a onda ga prebijete, za dupli nauk. vudu beogradjanin The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Applied justice 101Pare naravno ne biste potrošili nego dali nekom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts