markotod91 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 neko pojeo sav parizer iz frizidera, fuuuuu Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 ja ne pamtim kada sam poslednji put jeo parizer. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 sta neko,zna se ko ovde jede parizer gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) ja ne pamtim kada sam poslednji put jeo parizer. :D Pa kad ne kupuješ ti hranu heeeeeeee Edited May 15, 2012 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 kupujem, ali ne placam. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 kad smo kod hrane, je l' provalio još neko najezdu turskih specijaliteta po Beogradu? Kebabi, doneri, baklave itd. POSTAJEMO METROPOLA JEBO TE! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Odoh u Budvu. Nadam se da dole nece biti usrano vreme kao ovde. 5 dana alkohola, kurvi i kao nekog sporta. Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 menadžerijada, a? čuo sam da je l00dilo tamo http://www.vijesti.me/vijesti/student-koji-je-povrijeden-budvi-jedva-prezivio-dvojica-nepokretna-clanak-73632 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Masinijada, al' smo zajedno sa menadzerima. Ne moras da odes na more da bi video ko je budala, ima toga i ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Nisam mislio na more već na te -ijade. Pa još u Budvi, gde ćeš bolje :D Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Lasta u plicak u pijanom stanju, trebas biti kreten za ovo. Budva o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 touché Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 pricha mi devojka, na "gradjevinijadi" dvoje poginulo i nekoliko povredjenih (paralizovanih).. jebo ti to :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Neiživljeni studenti iz unutrašnjosti, kod kuće patrijarhat a kad umaknu roditeljima iz vidokruga onda bi gurali kurac i zmiji u usta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Neiživljeni studenti iz unutrašnjosti, kod kuće patrijarhat a kad umaknu roditeljima iz vidokruga onda bi gurali kurac i zmiji u usta al' nije samo to, već ono, u osnovnoj i srednjoj su bili buljaši i onda sad nemaju razrednog koji će da ih smara, a i realno, faks im je poslednja prilika da ispadnu kul likovi pred ženkama pa ne propuštaju priliku. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 takoe Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Bio sam jednom na arhitekturijadi, i ono... odlicno je rasturanje kad imas dobro drustvo... ali sam se nagledao svega i svacega. Jbg... dementi ce dementovati ©istok ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Realno, te turske šeme po bgdu su kao što su palačinke bile svojevremeno. još kad sam video onaj chimney cake, ima li šta gluplje od toga... Danas bio babi rođendan, tako da sam jeo ražnjiće i crni lukac i domaću pogaču. A pogača nikad bolja, pošto je baba umesto vode iskoristila onaj presolac odnosno vodu u kojoj se čuva sir, tako da je bila odlična! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 pa valjda je trebalo da ti ispeces pogacu babi za rodjendan? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 A pogača nikad bolja, pošto je baba umesto vode iskoristila onaj presolac odnosno vodu u kojoj se čuva sir, tako da je bila odlična! Uuuuu jebote, koliko mi ovo dobro deluje. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 pa valjda je trebalo da ti ispeces pogacu babi za rodjendan? :) pa valjda je dovoljno što sam joj kupio poklon trep trep? i pivo i sladoled i sve što najviše voli :) a i realno, ne bismo se mi te pogače najeli :) Uuuuu jebote, koliko mi ovo dobro deluje. baš je dobro, ne znam kako bih opisao ukus, vuče na neki slavski kolač malo, mada je to možda pogrešan "trag" da skapirate ukus :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 kad smo kod hrane, je l' provalio još neko najezdu turskih specijaliteta po Beogradu? izvalio ja, nadam se da su samo likovi skontali novo tržište otvoreno uz pomoć turskih serija, a ne neki prodor na zapad laki, meni je chimney cake odličan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 odavno su oni prodrli na zapad, nas su valjda obišli jer smo jadni :D a chimney mi je onaj fazon, svi ga kupuju kad se otvorio i posle mesec dana bleji prazan. a nije im neki izbor "preliva". Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 izvalio ja, nadam se da su samo likovi skontali novo tržište otvoreno uz pomoć turskih serija, a ne neki prodor na zapad laki, meni je chimney cake odličan :) takođe, mada je meni još bolji originalni, češki koji sam jeo tamo, trdlo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 ja ocekivao ne znam ni ja sta od chimney-a zbog onog hype-a kad se otvorio, ali ono, nije ni los :) "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts