killYg0r Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 samo da se popisam po prvom maju takodje i svim somovima koji su stavili datum u kos sa slavama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 kili otac hejta...mi cemo sutra verovatno da odemo do bele crkve...kapiram da ce biti prepuno, al na sat vremena je od sd-a tako da mozemo da se vratimo nazad na pivo ako se smorimo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 mi cemo sutra verovatno da odemo do bele crkve o/ ali mi idemo veceras 8D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Mnogo je dobro u Beloj Crkvi, ja sam letos bio kod drugara na kampovanju, bas je onako blejacka atmosfera, plus jezero da pljunes. Da imam organizovanije ljude pored sebe, iscimao bi ih da idemo tamo, ali mi se jedva i za ovo dogovorimo. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 samo da se popisam po prvom maju takodje i svim somovima koji su stavili datum u kos sa slavama Kili ne da da se komunisticke tvorevine trpaju u isti kos sa Pravoslavnim tekovinama! Kili drug vernik! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Ja zabadam u vikendicu nadomak Beograda...ladovina, pivce, krpelji i ostale radosti.. QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 o/ ali mi idemo veceras 8D vanja drug udarnik, zauzmi nam mesto! btw kreki, jes da je 30 stepeni napolju, ali ipak mislim da voda jos nije za kupanje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 znam, znam, ali ono, lep je osecaj kad lezis na plazi bar :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 drugar je bio tamo pre neki dan i kupao se, kaze da nije puno hladna voda! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 samo da se popisam po prvom maju takodje i svim somovima koji su stavili datum u kos sa slavama realno suviše je mainstream postao taj prvi maj, tako da ne idem nigde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 isus me razume i podrzava \o/ in other news uspeo sam da iskrivim kicmu za cm u stranu i sad me boli na svakodnevnom nivou. hlep duktars Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 sinoc sam zaglavio na pokeru 8 sati ko kreten... bar nije bilo uzalud :D spavao do 13h, otishao do delte, sad blejka celo popodne, pa ujutru na ada \o/ 1. maj car, hejteri :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 (edited) kreki brate,ja se ne bih druzio sa takvim retardima,realno ili u najmanju ruku,jednostavno ne bih isao sa njima za prvi maj @prvi maj sutra cu jedino da URANIM na posao,pokusacu da nadjem neku mesaru koja radi da mi sprzi kilo cevapa,kupicu 5-6 pive,sesti na terasu i jesti i piti dok se ne uspavam i muve me ne pojedu Edited April 30, 2012 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 E grujo, znam gde mozes da kupis cevape :)))))))))))))))))))))))) "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 (edited) . Edited April 30, 2012 by CONFY I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 ja isto uranjujem sjutraske na posao :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 E grujo, znam gde mozes da kupis cevape :)))))))))))))))))))))))) U knjižari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 kreki brate,ja se ne bih druzio sa takvim retardima,realno ili u najmanju ruku,jednostavno ne bih isao sa njima za prvi maj isto sam pomislio dok sam citao post... klasican drkos. inace, snimio sam RURomobil danas na kosutnjaku, kod ski staze. neko je iskoristio lep dan :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 mič, mene si video, mogao si da se javiš! inače, košutnjak je već pun likova koji su zauzeli busije i planiraju da noće (imaju i šatore i sranja), mogu samo da zamislim koliko će đubreta da ostave. i pošto inače ne vozim po beogradu, svaki put se smorim koliko je novih ležećih policajaca, novih debilnih znakova i semafora, novih rupa po ulicama i koliko ljudi bezobraznije i retardiranije voze. al ruromobil je toliko zen (verovatno zato što ga nema smisla voziti brže od 45 kmh) da to sve nema uticaja :D realno suviše je mainstream postao taj prvi maj, tako da ne idem nigde. fokin nigster kreki brate,ja se ne bih druzio sa takvim retardima,realno ili u najmanju ruku,jednostavno ne bih isao sa njima za prvi maj nemoj tako, seti se kreme za sunčanje :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Vratio se malopre sa Kostunjaka, bio sam na trim stazi... Bambi bi bio u fazonu "Covek je u sumi - bezimo odavde" :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Ovaj Nemke rešio da razjebe zglobove do četrdesete pa to ti je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Proveo sam 4 predivna(mogu reci najbolja u ovoj godini za sad) dana u Beogradu, video sam se sa dragim prijateljima al steta sto nisam video sa dragim rurovcima ona bi bilo savrseno. Sad sam se vratio smoren u Cacak medjutim sretoh ortaka iz kraja i saznah da pravimo uranak na 3 minuta od moje kuce kod nekih garaza (urbano poz). Ima da se olesim i placem od srece. poz sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Ma setao sam klinca...da se navikne na trim stazu Samo sto je umesto mirisa i mira sume tamo postao slet rostilja, narodnjaka, satora.... fantasticno je sto su raspalili rostilje, podigli satore i odvrnuli muziku i preko puta groblja QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 vidim da su sređivali sprave na trim stazi, je l sad ima vratilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts