Pekarman Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Ocigledno nisi bio na sudovima :D mene je komsija tuzio sto gradim visoku kucu i kao takva ona baca senku na njegovu bastu, cvece ima da mu uvene bez sunca. Da bi izbegao sud jer para za isti nisam imao, kuca mi je ~2m niza. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 objasni sto je glup? osim sto je glupo odregovao kad su ga napali kerovi sve sto je rekao je na mestu ... pa meni se cini da je ok odreagovo, ipak je to 20 kerova koji su ga okruzili sa svih strana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) Nije mi to bilo glupo, vec to od koga je mislio da uzme milione, znaci cifra mi je glupa, ne tuzba :) Edited October 17, 2012 by Shomi~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 haha to sam propustio, kontam da nije bukvalno mislio :) a glupo je odreagovao jer je trebao da isprska vodom glavne aktere po glavi - one koji se najvise isticu, pa ako to ne proradi onda da napadne glavnog, a ne da se vrti u krug ko klasican plen :) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) Fifa 13 o/ edit: promasio sam topic al eto ;d Edited October 17, 2012 by method- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Sta ce im ovoliko kerova bre?! Pa to neko treba da hrani :D Dobro je odreagovao, realno sledeca faza je da krene da ih juri i zastrasi a bas me zanima da je nastavio da vozi bicikli kao sto mu je ovaj rekao, da li bi ga zaskocili ili samo lajali dok se ne udalji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 lik kaže da ima iskustva sa psima, samo to i nije baš pokazao. u ovakvim situacijama samo treba da usporiš i prođeš bajsom (pritom nikako ne smeš da šutiraš psa koji trči pored tebe), jer psi u 99% slučajeva samo žene da te oteraju sa svoje teritorije... dobro mu je reko ovaj čoban, "just ride through" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Da, najgore je da se uspanicis Meni je uspevalo uopste da ne gledam pse lutalice koji krenu ovako da se ponasaju i samo nastavim i pravim se da ih ne vidim, oni laju a onda iskuliraju ili da krenem jako da se derem pa se uplase! ali ne znam sta bih radio u ovoj situaciji, ipak je ovo copor, verovatno sto i on samo bih isao unazad jer mislim da bi prestali da laju posle odredjene udaljenosti odnosno kada napustis njihovu teritoriju sto kaze mrzitelj :D mnogo razmisljam o ovom klipu, prso sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Pa nisam bas siguran u to prolazenje, posto je ortaka ker skinuo sa skutera, polomio je kljucnu kost, sva sreca pa je to bilo u sred bela dana pa je bilo ljudi da rasteraju gamad (bila 3 kera) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 zavisi, oće ker i da ćapi za nogu, a meni se desilo i da je loše procenio i podleteo mi pod prednji točak, pa smo obojica pali. posle sam ga prebio na mrtvo ime. poslednji put kad sam video situaciju sličnu ovoj, dva lika su blejala na klupici pored staze za bajs, i mazili su neke dve džumare, koje su onda to skapirale kao svoj čopor/teritoriju i napadale svakoga ko prođe. neku klinku na rolerima je jedan od njih krenuo da grize za nogu, pa sam morao da stanem i da ga oteram (inb4 sprco: nisam, sa ženom sam vozio bajs, a dobra klinka bila). širenje ruku i povišen glas su odradili posao, nije mi se prosipala voda.al inače dobro kaže spu, polivanje vodom iz bidona nikad nije omanulo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doolio Posted October 17, 2012 Popular Post Report Share Posted October 17, 2012 Ја сам био приличан бистмастер у младости, а сад сам свеснији, па ми се смањио тај курац за те ствари. Иначе, пролазио сам онако са болом у курцу и страшан и велики и то је решавало ствари у свим ситуацијама. Не спуштати главу, то је битно, иако је инстинктивно да се смањиш, мораш да блефираш да можеш да их покидаш свих тријес. Једном ме појурила нека керчина од милион кила и метара, тео да ме хаса, неки цигански кер, био везан ланцем и он ту кидише и оће да ми јебе матер и ја прођем. И само чујем грр гррр гррр шлајф шлајф шлајф - клинк - тагада тагада тагада и јебига окренем се и продерем се ја мислим 200 децибела да је било и нешто му кажем шта је било јебем ти матер и он је само прешо у фазону ''добро, извини, иди у курац'' и отишао. Е, ал битна ставка, био сам пијан, па сам имо зен и по:) Да нисам опуштено би ме прекло ко сироче:) Ћалета док је ишо на посо кроз звездару пешке, увек су тели да хасају (једном су га ваљда ујели само) неки тамо шумски керови:) Он је носио пиштољ на каписле лол и то каже да је екстра вршило посо. Међутим, све то на страну, ако је зима и ако ти дође чопор луталица (па и да су иначе сви у чопору мице невиђене) и ако су у фазону да нема више зезања, нема ти ту шта да тактизираш, појешће те ако оће. 3 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 To mi je i najveca frka zimi, kapiram da ako se okliznes i padnes, to je gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) Ocigledno nisi bio na sudovima :D mene je komsija tuzio sto gradim visoku kucu i kao takva ona baca senku na njegovu bastu, cvece ima da mu uvene bez sunca. Da bi izbegao sud jer para za isti nisam imao, kuca mi je ~2m niza. To jedino ako ti je kuca na ivici placa, ako si udaljen zakonski 1.5m od njegovog placa mozes da zidas sta oces ako je u skladu sa urbanistickim planom :D A ovi kerovi jezivi, a jos ove debilcine kao opusteno prodji neci ti nista... Edited October 17, 2012 by Invader It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 dobro, desilo se vecini da ga "napadne" copor od 4-5 gradskih dzumara, al ko se ne bi usrao da vozi kroz neku vukojebinu i dodje 20 kerova i okruze ga, sta je on znao dal tu ima ljudi, mogao je i gore da se ponasa i da prodje, da krene da bezi ili slicno, bar je pokazao zube, kolko tolko :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) ма шта се зентате нижег облика живота? нађеш вођу и заврнеш му шију и зарежиш на остале. морају да ти виде очи. едит: добро, ако ниси у фазону бладласта да му заврћеш шију, или ако није толика опасност, довољно је и да се залетиш на вођу, да га макар како и макар чиме распиздиш. ногом иде тешко, ако имаш било шта при руци, штап камен, много значи. мада ово са клипа нису дивљи пси. не би га напали као дивљи пси што би. Edited October 17, 2012 by Debeli MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Драле прајслес си:) Јесте, то ради у ''нормалном харасменту'', али ако чопор паса оће да те поједе, оно, фо рил, појешће те, нема ту шта. Ово ми је посебно царски за нижи облик живота, јел тако бијеш и медведе и лавове ако те нападну? Мислим, извадиш личну карту на којој пише ''виши облик живота'' и они кажу ''извини шефе, нисмо знали'':) Или можда направиш компјутер онако на брзину или напишеш књигу:) 1 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) за медведе и лавове имамо "канџе" које нам је наш ум подарио. кад бих ишао тамо где могу да сретнем мрзовољног меду или нервозне мачке, имао бих довољно памети да понесем довољно оружја. едит: и типа који то чопор паса? неки архетипски изгладнели пси на снегу постап Берлина који развлаче смрзнуту буткицу Ангеле Меркел, или џумаре са празних блокова НБга? Edited October 17, 2012 by Debeli 1 1 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 hvala ti sto postojis :D :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 за медведе и лавове имамо "канџе" које нам је наш ум подарио. кад бих ишао тамо где могу да сретнем мрзовољног меду или нервозне мачке, имао бих довољно памети да понесем довољно оружја. едит: и типа који то чопор паса? неки архетипски изгладнели пси на снегу постап Берлина који развлаче смрзнуту буткицу Ангеле Меркел, или џумаре са празних блокова НБга? Јеботе, не дешава се често, али се дешава да регулар нон постап џумаре кокну лика, само то кажем. И мени се десило сто пута да ме смара неки чопор, па сам у фазону јебаћу вам матер или се дерњам ли шутнем најхрабријег и онда они искулирају, али није увек тако. Јесте деведес пет пута од сто, ал није увек. Или хоћеш да кажеш да си јачи од 20 џумара ако крене фајт? Мислим на прави фајт, не на оно једење гована ко има већи курац, ти или они. Мислим ајмо сад да причамо приче, а реално, преклала би те три пса ако оће (кључна ствар ''ако оће'' - мислим, да избегнемо причу о ''ако урадиш напред, напред, А, онда се они укењају''), а можда и два ако су нека телад. Једног капирам да би добио, оно, негде би те изгризо, ал би му сломио врат и ноге и повадио очи у процесу. И мењаш тезе и додајеш факторе, ако ти кажеш ''шта се зенташ нижег облика живота'' то значи ''шта се зенташ нижег облика живота'' и ништа мање и ништа више од тога. Најнормалније је да кажем ''брате, нижи облик живота није категорија која нешто чини мање ''зентастим'' '' и да дам примере, На шта ти уведеш друге променљиве типа ''носим пушку''. Е јебига. А ако возиш тенк, онда баш мислим да оно, нема разлога да се зенташ ничег. Ја сам и написао да си прајслес због те реченице, не због упута за кучиће који су следили. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 (edited) циљао сам на снагу коју могу да виде у нашим очима као детерант напада кад сам рекао "нижи облик живота". ако покушаваш да ме убедиш да чопор може да те растргне "ако 'оће", онда да видимо који је то чопор? па опет неће нападати било кога, и њима је њихова кожа најскупља. пас се више нас боји него што би ми требало да се бојимо њега. едит: уосталом, сложићемо се, да је ниво твог страха одлучујући фактор за калкулисање да ли да те нападну. наравно искључујемо оне куце из Берлина... Edited October 18, 2012 by Debeli MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Драле прајслес си:) Јесте, то ради у ''нормалном харасменту'', али ако чопор паса оће да те поједе, оно, фо рил, појешће те, нема ту шта. Ово ми је посебно царски за нижи облик живота, јел тако бијеш и медведе и лавове ако те нападну? Мислим, извадиш личну карту на којој пише ''виши облик живота'' и они кажу ''извини шефе, нисмо знали'':) Или можда направиш компјутер онако на брзину или напишеш књигу:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 koji ste vi carevi međ' kraljevima. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 [:D] "Your badge, show him your fucking BADGE" jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SIN Posted October 18, 2012 Popular Post Report Share Posted October 18, 2012 (edited) Kerovi na svom forumu: - Sibirski Dulio: Daj bre koji vam je, pa covek je zivotinja kao i mi, pritom nema kandze i zubekanje, mogu sam da ga poderem ako 'ocu, a ne ako ste jos i vi tu. - Pit Drale Terijer: Dulio razumem ja tvoj trip, ali zna se da sam ja vodja copora, a copor radi ono sto ja radim. Nisu ostala braca svesna kao ti i ja, ja ZNAM ISTINU, ja ZNAM ko su ti ljudi. Taj bi te isprskao vodom po glavi i sta cemo onda? Ako mene isprska ja moram da bezim, a sa mnom ce i copor. Ti ostani sam ako hoces pa ces i ti dobiti vodu ili kamen u glavu. - Sibirski Dulio: A brate to je samo voda, kontas? Vodu pijes kad si zedan lol, pa nece ti ta voda nista. Mislim, ti razmisljas previse na licnom nivou, ja ti govorim generalno o metamodelu ljudi i kerova, da kazem metaljudi i metakerova, a ti meni dobicu vodu u oko. Pa evo, ja bih se prvi zrtrvovao da dobijem tu vodu u oko, a vi ostali ujedajte dok se on bavi sa mnom. - Ciganski pas iz Futoga: Dodjite u Futog da vidite kako mi to radimo. Stavimo Dormeo® dusek kao mamac, kad covek dodje da opipa njegovu mekocu, zaskocimo ga ja i ona madjarska kera sa ledja i pravo za vrat, cao, zdravo. - Pit Drale Terijer: Ti vojvodjanski izdajnice tisina tu i pravi vise taj podkast! - Doga_smor: Ja samo da kazem da ako vas isprskaju vodom nije nista strasno, uzmite malo hajducke trave i proci ce ozlede. - Ker1mero: Nikako hajducku travu, taj korov je ubacio Monsant, nikako nije dobro za zdravlje. - Doga_smor: Uvek mozete pojesti 10ak fermentisanih jabuka, leci i udare i od NEMACKOG automobila, hae! - vucjakg0r: Ja ne znam koji je vama kurac da uopste izlazite iz kuce. - Zlatni_reki: [postED IMAGE] Edited October 18, 2012 by SIN 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts