Jump to content

zanimljivi video klipovi

Guest

Recommended Posts

Али које разочарење људи који су отишли тамо и очекивали http://www.youtube.com/watch?v=h2S3OJmk1a4. Свако ко је бар мало пратио УФЦ зна да Боб Сап није борац, него глумац, и знао би да не вреди уопште пратити меч на Пинку, а камо ли ићи уживо да гледа то.

a nije da je ultimejt fajt neki ozbiljan sport, moze da udje u rang sa americkim kecerima

klasican sport za siroke narodne mase

mma je vec druga prica

dok je boks na vrhu piramide borilackih sportova, naravno

Um caruje, Dundo Maroje!

a nije da je ultimejt fajt neki ozbiljan sport, moze da udje u rang sa americkim kecerima

klasican sport za siroke narodne mase

mma je vec druga prica

dok je boks na vrhu piramide borilackih sportova, naravno

?

УФЦ је ММА асоцијација. Не постоји ''ултимејт фајт'' спорт. Постоји само ММА спорт.

То је као да си рекао ''премијер дивижн и није неки озбиљан спорт, али фудбал је већ друга прича''. Притом, то на страну, морам да приметим да је УФЦ доста допринео ММА, као асоцијација која прилично добро твикује правила и има висок трешхолд за борце. Сад, што су они грозни капиталисти (па убацују оне приче типа ''он ми је туко другара па сам напаљен на овај меч'' и најава бораца траје сто хиљада сати), то је нека друга прича, али ово што ти кажеш једноставно није тачно, пошто су борбе аутентичне. И квалитетне, морам да приметим.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Кунг фу и карате су нека потпуно друга прича од бокса, кик бокса и мма и не могу се тако поредити. Осим ако ниси хтео да кажеш шта ти се више свиђа, у ком случају евритинг гоуз.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ја никад нисам знао шта значи К1, контао сам га увек као варијанту ММА без партера са великим акцентом на бокс и кик бокс. Тј. К1 је асоцијација, тј. такмичење, није засебан спорт. Док је ММА рецимо постао засебан спорт временом - дакле, није само примена елемената него има своје трипове. У смислу да можеш да одеш негде и тренираш баш ММА, а не елементе пет спортова које уклапаш. Док К1 не можеш да тренираш, него одеш па се такмичиш, а дошао си из неког спорта.

Али које разочарење људи који су отишли тамо и очекивали http://www.youtube.com/watch?v=h2S3OJmk1a4. Свако ко је бар мало пратио УФЦ зна да Боб Сап није борац, него глумац, и знао би да не вреди уопште пратити меч на Пинку, а камо ли ићи уживо да гледа то.

igrom slucaja dosao sam do informacije da ce se ovo desiti,pa sam jurcao da uplatim lovu ako se neka kladionica zajebala,ali jbg:)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...