togFU Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 ja mislim da je šule već photoshopovao to, ima negde na nekom topicu :) Vudu u pravu si i ti, ja bih jako voleo da bude mohi majica, al nešto nisam optimista po tom pitanju :( i da, da napomenem da ja ni ove godine nemam veze sa celom pričom, samo sam se javio na topic kao "obični forumaš", jer su već neki počeli da me pitaju "a opet praviš rur maje a?" i tako to. Možda ću i da bacim koji predlog ako nađem vremena, poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 16, 2012 Author Report Share Posted March 16, 2012 Togfu hoće samo da kaže da je mnogo velika faca, you know! ali da ćeš biti pingovan, bićeš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Odlučio sam da promenim pravac, svi teže zapadu, i ja sam do nedavno, međutim okrenuo sam se ka istoku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Ciga životni kauč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Odlučio sam da promenim pravac, svi teže zapadu, i ja sam do nedavno, međutim okrenuo sam se ka istoku! Па на истоку излази Сунце Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 ona kicma od zupcanika koja je bila na nekim majicama 2007. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 7 min = 1 drgn ili samo 1 drgn ili tako nešto teško je Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 (edited) Pokazah vec lakiju ideju za majicu ili samo za logo. Font je epoxy history, ali kontam da bi i drugi font isao sasvim fino uz ovu liniju. Edited March 16, 2012 by WuDu Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 "tesko je" je po meni vrhunska ideja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 A nesto tipa jbj majica i strelica na neku stranu... JBJ -> :D Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Мени ово кул, само фонт да се промени. И можда да се склоне ови бордери. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 16, 2012 Author Report Share Posted March 16, 2012 Ali dajte neku dalju ideju za teško je ... može da bude samo ispis teško je, ali mi je to nekako jednostavno ... više mi je na fazon, nemam pojma, iz krajnosti u krajnost ... jedna verzija nacrtan teg od 16 tona i ispod piše "teško je" a druga pak baja leži onako kao vruće mu je i ne znam, čita rur sa mobilnog i piše "teško je"... ne znam, ovo je "sa vrha glave". Мени ово кул, само фонт да се промени. И можда да се склоне ови бордери. da prevedem sa kulturnog jezika - "ok je, samo sve da se promeni" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Заправо, суштина је остала нетакнута. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 (edited) To je bila ideja, meni se svidelo bas to sa 'borderima' jer daje neku celinu toj 'liniji', ovako bez border-a, nekako mi prazno. <- bez linija <- sa linijama Edited March 17, 2012 by WuDu Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 У праву си:) Мислио сам да ће без бордера да буде као давидов фазон, тј. да неће да буде овако одсечено. А ако би склонио бордере, а фејдовао линију на странама (не неки дугачак фејд, ал чисто да се изгуби плакатност)? Извини ако те смарам, ал ђа ми се концепт:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 je l' se cini jos nekome da bi fazoni tipa '7 min = 1 drgn' bili previse 'ekstremni', a i verovatno bi se to zavrsilo tako sto bi masa ljudi glasala da se radi neka od tih majica a onda bi ih kupilo troje ljudi...na stranu sto su te fore dobre, ali opet govorimo o majicama :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Па ја сам у неком таквом фазону бат нот квајт... Зато ми се свиђа овај страјп што је ввуду поставио. Мени је кул кад маја има неки трип, али да је функционална и без осврта на тај трип. Мислим, ако та седам минута маја има добар дизајн и функционише сама за себе, ја бих је купио. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 meni je teg + tesko je carska ideja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 imo doolio treba da nam da 3 haron stripa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Ma ne smaras, to ionako radim sad kad nemam koncentraciju za ucenje =) Ali i dalje mislim da je mnogo bolja varijanta sa linijama, npr ovako nesto <- bez linija sa malim fejdom <- sa linijama koje su na 40% opacity Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Е, контам да је тај рад најбољи, да има линије, али са малим опаситијем:) За Харона не знам, мејбе бејбе Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 uz neki fin natpis (koji ja ocigledno nemam LOL), i ja narucujem odmasadaodma Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 Uzmemo lepo spoj Duletovih najznačajnijih wot-ova, smanjimo font što je više moguće a da bude čitak i onda lupimo na "vrh" majice tj. ispod okovratnika velikim slovima WOT i ispod toga u toj širini sve do kraja majice, Duletovo pisanije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 a jes, pa da majica bude dugacka minimum 18 metara dobra mi je ideja sa tegom (u glavi sam zamislio onaj teg iz crtaca) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 a jes, pa da majica bude dugacka minimum 18 metara Па не, имаш 18 мајица, свака по пасус!А ником се не ђа овај давидов што је ввуду окачио? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts