f4ts0 Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 cao, postoji li način da se uključi neki filter sa jutjuba tako da mi ne prikazuje/ne pušta klipove odredjenog usera? klinac mi stalno pusta nekog idiota ray wilijem dzonsona, ciji me glas i dranje ubijaju u pojam, potpunocu ispizdeti hvala unapred p.s to je ovaj idiot Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 ahahahahhahaha hahahahahahaha ahhahahHAHEFAJASKDHFLKDJH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Zabrani mu da koristi internet. Bilo koji nacin. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 i ovaj je neki internet guru Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Ja mislim da zapravo ne postoji način, tj. da nema opcije na YT-u da blokiraš neki kanal, pošto se sećam neke priče o tome svojevremeno. Možeš samo ako je kanal obeležen da je za "odrasle" inače drugačije ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 To je to, nhf ali Igore ti si oficijalno matori prdonja. Ne da je RWJ neki car i da ga velicam, cisto kontekst svega :D ekvivalent bi bio tvoj deda koji se dere na Branka Kockicu :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 glas je problem, ne znam sta covek prica, ali glas njegov rano ujutro me bode u centar mozga Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Onda tebi trebaju slusalice a ne filtriranje sadrzaja :D jer ono, ima stvarno iritatnijih od njega ne da on nije. Ja recimo preskacem njegovo balezganje i samo klikcem na linkove za snimke. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Ja rejdžujem kad vidim onu retardiranu kravu sa strelicom uperenom u sise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 ахах, ја био код паган блек ортака који нема налог и онда се логовали на мој, да гледамо неке клипове. И заборавили да се излогујемо и оно, после пар дана видим ја рекомендује ми гомилу Слејера, Аркона, неке паган Русе:) Што је најгоре, нешто смо чекирали домаће наци Деније Крагуље и остало је и то, па ми рекомендује и српске националсоцијалисте, радикалне патриоте и остале бендове сличних афинитета. И шлаг на торту је што је јутуб искомбово све те трипове, па ми искачу и неки Руски наци бендови са песмама типа ''рускаја бела раса'', а јуче сам имао рекомендоване и неке шиптарске репере који вежбају у теши за обрачун са Србима Па реко, јел може то некако да се ресетује или шта год?:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts