Ste Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Uctivi, prijatni, kulturni, nasmejani)) Studenti medicine uglavnom koji za vikend rade kao pomocni radnici. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Zato taj kad zavrsi tu medicinu... > infinite sredstva za zivot (ako nije u srbiji poz dule ) Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 poz, kad cemo u rusiju da usivamo pijanim rusima glave? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 True true, no nije Pakistanac no Indus, jako dobri momci ti Indusi, nisam video mirnije ljude koji toliko rade za male pare. oh oh, moja veština procene robe je i dalje ok, ali ipak sam razočaran što nisam prepoznao tačnu rasu. Nadam se da mi je oprošteno, sand niggeri ipak nisu moja specijalnost nikad bili, čak ni kad sam trgovao istim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 pakistanci su muslimanski indusi! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Evo javio se daki moja stara mušterija, upućen je i on, jer za njega sam par puta nabavljao i pakistance! to je bilo u periodu kad je hteo da malo eksprerimentiše, mada se ipak na kraju vratio na rasne crnce! once you go black... Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 bas dobra definicija dobrog momka [:D] [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 True true, no nije Pakistanac no Indus, jako dobri momci ti Indusi, nisam video mirnije ljude koji toliko rade za male pare. Lagao sam! Trolovao! Promovisem svoj biznis u Rusiji i radim kao barmen. jel radis i fler? I koji je klub u pitanju? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 (edited) Ako krenem da radim flair cuvaj glave)) Imali smo jednog momka koji je stvarno prebijao kako dobro radi, ali su mu dali otkaz zbog neljubaznosti sa musterijama i sto je nerealno uzimao od kuce! )) http://morozovhall.com/ Edited April 3, 2012 by BISS http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 nikad nisam bio rasista! ali kad sam se vratio sa broda to se promenilo, indijci su mi najgori ljudi! i to generalizujem, 2 broda sam promenio i upoznao 20ak indijaca i indijki, niko normalan! www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 pitaj neku stjuardesu sta rade indijci kad putuju avionom....:D uzmu cebe i iskenjaju se u njega ...burazeru naucna fantastika hahahaahah :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Sad mi pade na pamet kako sa drugarima sa rura nisam nikad podelio svoje pustolovine... bese to pre par godina, sad razmisljam o ponovnom odlasku pa da vidite malo kako to izgleda, ovo je uzi izbor da ne ukradem ceo internet costa rica jedan od brodova na kojima sam radio privatno ostrvo kompanije, cococay Hotel Atlantis, Bahami Nassau farma kornjaca, Cayman Islands Miami beach... Colombia, Cartagena Hard Rock Cafe ove ne moram da objasnjavam, to mora da se overi gde god postoji ;) www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 chegi turista \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 boli te paja, naputovao si se :) nego, aj ako te ne mrzi ipak objasni poentu hard rok kafea, pošto sam ja ušao u par komada i uvek mi je delovalo kao zamka za turiste i ništa više od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Piješ kvalitetne koktele i gledaš metaliku na HD televizoru :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Мени је увијек то деловало одбојно, замислим увек трепд ин тајм мотористе како покушавају да певају ко Леми или тако нешто... брррр... :) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Chegsteru ochekuj pm od mene u skorije vreme, planiram da zaplovim krajem godine pa bi mi info iz prve ruke puno znachio. +1 za Dulja, mrski Hard rock. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 (edited) @nepismen samo udri, pitaj sta god treba... za hrc nemam pojma, da ga ima kod nas ne bih ni isao, ali kad si svaki dan na drugom ostrvu koje pripada drugoj drzavi i na kome se prica treci jezik hrc je kao sanctuary, osim toga znas da ce unutra da bude neka fina muzikica ako iole slusas rock, ambijent mi je uvek super, imas gomilu potpisanih instrumenata, ploca/diskova, super fotki poznatih muzicara koji su bili u tom lokalu, i svaki hrc je povezan sa lokalnom izdavackom kucom, i obicno neko bitan izda neki album kao u saradnji sa tim domestic hrc-om. Jbg neko overi mekic, burger king i kfc, ja overim hard rock cafe :) e da, takodje recimo svuda zelis da kupis neki suvenir, ali svi su glupavi i dosadni, meni je bilo ok da kupujem palice za bubnjeve (koje ne sviram) u hrc, lepo ima natpis mesta :) p.s. te sve palice su mi pouzimali drugari kad sam dosao, buhuuhu :( e da, moji brodovi nikad nisu ostajali u lukama overnight, znaci ja sam u hrc ulazio danju kad je to kafic/restorancic, nista svirke i to, samo cepa neka muzikica koja je ok, ja sednem popijem kocu i klopnem nesto i odem xD Edited April 3, 2012 by chegster www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 radio si na brodu, je l'? 6, 8 meseci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 ne, radio je pored broda! HAAJAO! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 6 meseci www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 nikad nisam bio rasista! ali kad sam se vratio sa broda to se promenilo, indijci su mi najgori ljudi! i to generalizujem, 2 broda sam promenio i upoznao 20ak indijaca i indijki, niko normalan! A vidis ja imam drugacije misljenje, nema to veze sa nacijom, meni na primer opasno idu na kurac kinezi. Ali to nema veze sa vezom, posto covek formira misljenje na osnovu ljudi koje srece, pa jbt sta ceo svet misli o nama preko nasih gastosa iz picke materine??? http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 ne, radio je pored broda! HAAJAO! 6 meseci u glavi sam imao pitanje "sta je radio", ali vidim da sam ga vrlo imbecilno postavio. :D Dakle, sta si radio na brodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 pa hteo sam prvenstveno da idem kao "bilo sta" vezano za IT ali je mamlaz iz agencije video da sam fotograf po struci pa me smarao da idem kao to... ja sam se opirao ali kad sam dobio info da mogu malte ne odmah da krenem za miami (odmah ~2 nedelje) onda sam pristao, i zajebao se gadno, sad ne bih otisao kao fotograf ni blesav... uvek moras da gledas da posao koji radis na brodu bude onaj koji ne postoji kada je brod u luci... da bi iole uzivao u mestima koja obilazis! a druga bitna stvar je da obavezno odes da radis nesto sto ima fiksnu platu! sve sto je na procenat je velika laz! i dobijaces samo taj siguran deo, dobro nije bas uvek tako ali u 99% situacija... sad ako budem isao gadjacu kazino ili shop i boli me pishica :) www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 drugar bas danas ima razgovor za to, hoce kao konobar da ide. I to ga bas nesto smaraju za drugi strani jezik [pored engleskog jel], on je kao nesto ucio spanski, pa je ponavljao to kao lud, jer danas mu je dan D. :D Znaci, mislis da ce on moci da razgleda gradove, da vidi malo svet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts