SHMEKER Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 nemoj! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Sta se desava sa ovim? Ajde da se pika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Aj u 3? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 Mogli bi sad u subotu, biće oko 20-25°c? Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 okretnica 95 - ice , ulica Nehruova , mali golici , 4 na 4 ... subota 17.00h pozvani svi,bice par ekipa ..igra se 10 min ili na 3 gola,pobednik ostaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 jest' pa da dođemo na 10 minuta i da idemo kući, pošto ćemo naravno ispasti prvu :D Nećemo tako ipak je ovo RUR Fudbal. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 (edited) okretnica 95 - ice , ulica Nehruova , mali golici , 4 na 4 ... subota 17.00h pozvani svi,bice par ekipa ..igra se 10 min ili na 3 gola,pobednik ostaje. okretnica 45ice je u Nehruovoj ulici Edited March 19, 2012 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Zar se tamo na kraju ne okreće i 95ica? Barem se okretala pre 10 godina kad sam poslednji put išao tom linijom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 95 sada okreće u Ivana Ribara, ranije je okretala kod MZ Kozara, potpuno je svejedno jer ima teren za fudbal i kod MZ Kozara i na okretnici 95ice i na okretnici 45ice [:D] I da, ako ovo bude možda gistro izvedem ćerku u šetnju pa svratim [:D] Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Ajde da igramoooooooooooooooooooooo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Nece nas biti mnogo...ako uspete banite,dobri su momci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Dobri su momci, kad traze faul samo recite "jeste bratori, izvini, u pravu si" i nece biti mrtvih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Trazis faul, dobijes faul Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 (edited) Kakav kajblo, ne smarajte. Ae ada, ali da banemo (mi as in leško i ekipa koja živi na brdu ) nešto ranije da zauzmemo teren. Edited March 20, 2012 by Doca. Quote Novi forum smrdi  Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 pa nista, igramo od 12, a ja cu u 9 da dodjem da pimpujem i zagrevam se. :D Ma da, batalite blokove i to, igramo mi sa rura. Ajde Aco, ti si ovako voljan i oran da organizujes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 Editovan prvi post. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 jest' pa da dođemo na 10 minuta i da idemo kući, pošto ćemo naravno ispasti prvu :D Nećemo tako ipak je ovo RUR Fudbal. Mislis cripple fudbal he he he Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Ne znam koliko ce ljudi videti prvi post, mozda da ga ovde paste-ujes. Ja sam naravno za, jedino da mi neki rodjendan ne uleti [da izvinete]. Loptu bih takodje poneo, mozda ce trebati pumpa da se dopumpa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 SUBOTA - 24.03.2012 - ADA TERENI ZA FUDBAL - 11H © : peja_ Ovako, prvo da vidimo koliko ljudi je zainteresovano uopšte, ko nosi loptu, ko koga vozi itd. ! :) eto. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 jos uvek nisam oporavljen za igru, ali sam voljan da banem da vas gledam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 ja bih dosao. mada mi nesto deluje kao da ce nas biti malo Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 ja bih dosao da branim ofc,al ako bih neko bio voljan da me pokupi negde na vozdovcu jer ce mi trebati iz kumodraza 2 dana :( ako bi me povezao neko nagodili bi se da branim za njegovu ekipu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 (edited) I ja bih verovatno mogao da dodjem, ali kolko vidim, nije velika zainteresovanost... Edited March 20, 2012 by Inferno_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Da ajde da ni ja ne dodjem jer mozda neko nece doci! RURADA2012 takmicenje za najbolji izgovor je pocelo! Ja sam za da se dodje ranije, samo mi treba jos jedan covek koji ima loptu i hoce. Lesko mi deluje kao najsigurniji:). Makar da se zajebavamo nas dvoje dok se ne skupi ekipa. Ja sam sa vozdovca ali jos uvek nisam siguran hocu li kolima ici. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Mislim da je 11h kasno, nešto tripujem da smo se mi za onaj prvi fudbal našli dosta ranije. Znači aca dolazi u 9 da čuva teren. Quote Novi forum smrdi  Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts