[BMF]Psycho Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 kako misliš, na kraju igre imaš toliko stvari da listaš minut dok ne nađeš šta ti treba lol To ako si nub. Ja raspodelim, stvari sto eventualno hocu za nekad, u gepek. (minigunovi, laseri, gedzeti i upgrejdovi...) Teske stvari sto trebaju, al necu ja da nosim, Sulik il Cassidy etc. (Dinamit, asov, gorivo, armori kad lutujem...) Licno nosim 2-3 oruzja u vr' glave, municiju, i malo misc. sto me mrzi da izbacim, tipa po koji kljuc, kvest item, sesti palac s stopala, ne znam gde nadjes sta da listas.. Pogotovo sto do kraja igre se skupi toliko kesha, da se ne isplati kupiti stvari s poda/leseva ako se ne proda za minimum par iljada. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Novi screenshot i update a kickstarteru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 odloženoooo - http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2/posts/544063 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Ako je, bolje da ne rašuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Znaci svi do jednog su odlozili. Kontam strah ih je da im se prvenac ne upuva, ali neka nervoza se uvlaci od ove mode. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 22, 2013 Author Report Share Posted July 22, 2013 pa dobro bice beta u oktobru, onda full ubrzo posle toga... valjda ce biti ove godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 29, 2013 Author Report Share Posted July 29, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 http://www.wasteland2guru.com/news/25243-wasteland-2-gamestar-preview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Izasao je novi update: Nesto mi izgleda ocajno grafika, na nivou 2002-e godine =( Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Animacije su sugave bas, no valjda ce popraviti to do izlaska. Mozda je takva ova zona ali mi nema uopste Fallout smek. Onaj prvi video mi se cak cini boljim od ovog. Jbg jedan je Obsidian ceka se Project Eternity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Ja uopše ni ne tražim fallout šmek u igri, čak očekujem da igra izgradi svoj autentični ambijent i ne bi voleo da bude previše momenta gde ću da kažem do jaja jebote, ko da igram fo2. Ne treba u novoj vezi da tražiš staru ljubav :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 29, 2013 Author Report Share Posted August 29, 2013 upravo sto kaze cabke meni je grafika sasvim dovoljno dobra ono sto je bangavo je animacija kretanja, koja daje utisak da ti junaci levitiraju ili lete takodje mi nije poznato zasto su izbacili hexove i ubacili pisljive kvadrate, borba deluje pomalo bangavo i dalje mi nije jasno da li ce igra biti vise rpg ili takticka strategija... u startu sam mislio da ce biti vise ovo drugo, sada se nadam da ce biti vise ono prvo jer ne znam kako ovakva borba moze da bude u klasi sa prastarim ja2 recimo (pa cak i fo tactics) dijalozi, detalji, sitnice, audio dozivljaj i muzika su fenomenalni graficki detalji kada se zumira maximalno normalno da ce biti bangavi, doduse ne znam zasto bi bilo ko zumirao i igra tako i naravno koza lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 3D objekti su sranje, texture nikakve, animacija je tragichna, previshe elemenata u UI-ju koji smetaju... I da, muzika je bez veze... 1 Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 29, 2013 Author Report Share Posted August 29, 2013 ok, idi gledaj pacific rim 3D!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 (edited) Ne znam koliko ko voli da prati razvoj igre, ali ja pomno čitam sve apdejte svih rpga i drugih igara koje radosno isčekujem, a zadnjih mesec-dva bilo je dosta bogato sa informacijama i materijalom što se tiče Pustoši 2. O beti, o mapi, o skilovima i još o mnog čemu, baš ima da se čita, a da ne bi prepričavao sad, idite na apdejt stranu i uživajte :) http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2/posts Edited October 31, 2013 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 31, 2013 Author Report Share Posted October 31, 2013 jest tacno, samo sto su odlozili i betu u medjuvremenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 22, 2013 Author Report Share Posted November 22, 2013 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 “Feeling very confident that the Wasteland 2 beta will be ready within 2.5 weeks,” rece Fargo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 28, 2013 Author Report Share Posted November 28, 2013 http://www.rockpapershotgun.com/2013/11/27/inxile-on-date-length-and-expansion-of-wasteland-2s-beta/#comments Uniti jos nije izbacio 64bitnu verziju, samo spominjanje toga u ovom intervjuu mozda znaci nesto (dalja odlaganja, optimiziacije, probleme etc) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Hijao pocela beta za one koi su pledzovali 55$ + :D Strimuju ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 12, 2013 Author Report Share Posted December 12, 2013 hijao deluje super :D kako je dobra muzika, izuva =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 12, 2013 Author Report Share Posted December 12, 2013 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Izašla beta na warezima Wasteland.2-FTS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 A tek što čitaš prethodne postove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 15, 2013 Author Report Share Posted December 15, 2013 nisam izdrzao :| borba je solidna! dobra! izazovna! ai je zajeban na momente i vrlo dobro koristi cover (bas sam probao par standardnih akcija ne bih li izvukao neprijatelja na otvoreno i jok nije hteo da mrdne, osim u situaciji kada je mogao da predje u drugi zaklon i da puca na mene) u kombinaciji sa veoma malo municije pocetak ove bete deluje izazovno kreirao sam samo jednog lika i na brzaka izabrao jos 3 premade lika i zajebao se u startu jer se preklapam sa skillovima, a ono sto mi se ne svidja j mogucnost da u jednom prolazu napravis ekipu koja moze skoro sve da masteruje ali to su samo moja nagadjanja i ovo je beta u pitanju UI je u glavnom ruzan, ne pregledan i pomalo baguje, rekao bih da njemu treba najvise tweakovanja... mogli su samo da iskopiraju koncept iz fallouta i da ga dorade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts