SavKe Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Samo da vam kažem, obavezno gledajte da uzmete/napravite, specijalizovane likove za kompove, healere, mehaničare i druge specijaliste, pošto će vam trebati na svakom koraku. Svakog od njih možete da specijalizujete za oblik fajta pored toga. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 And....it's out! 22 giga, herherhe Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 dajte utiske..pre svega da li je jos bugovito ili ne...ja bih sacekao malo (igram vec nesto drugo i mogu samodisciplinovano da sacekam malo sa ovim:) ) Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 (edited) Nije bagovito zasad, a igram je već tri dana ( novinarsko izdanje). Ja bar nisam primetio neki (upečatljivi) bug, pogotovo mi sve izgleda sjajno posle bete koju sam probao proletos. Edited September 19, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Ja ću ipak da sačekam jedno mesec-dva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Misliš kao FO2? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Baš kao FO2! o/ o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 19, 2014 Author Report Share Posted September 19, 2014 ja sedam nocas... usplahiren sam kao mlada djeva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 hehe..ja cu malo da se uzdrzim neki dan:) mozda necu bas kao vudu cekati mesec-dva Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Izgubio skoro dva sata da napravim tim. Krenuo bez medica, pa nek ide sve u k. (valjda mi se nece obiti o glavu). Toliko razlicitih skilova i kombinacija. Da, uvodni film je odlican+narator (duh Fallouta+Mad Maxovski smek) i bolje ovako, nego da su pravili CGI. Jedva cekam da malo vise zadjem u pustinju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 http://www.pcgamer.com/review/wasteland-2-review/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Izgubio skoro dva sata da napravim tim. Krenuo bez medica, pa nek ide sve u k. (valjda mi se nece obiti o glavu). Hoće, medic ti je obavezan, bar na težim nivoima igre. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Skida se skida! Ima da calabrcnem sutra samo tako. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Hm, odabrao sam Ranger level (3 od 4), i urnišu me pa samo zvoni kada krenem po sporednim misijama odmah izvan citadele. Tipa protivnici imaju po 200hp koji se jedva kruni u fajtovima, dok jednim udarcem odmah komiraju ove moje indijance. Jel ovo zbog difikulti settinga, ili je preporučljivo prvo raditi primarne zadatke? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 (edited) Pipe kreni prirodnim tokom da igraš igru, kakvi crni protivnici oko citadele, kakvi bakrači. Ako vas je General Vargas poslao na misiju, poslao vas je tamo sa razlogom, a ne da pogineš u wastelandu Arizone kao neiskusni ruki, uđi bre u ulogu :D Sporedni kvestovi će prirodno sami od sebe da dolaze kako budeš pratio svoju primarnu misiju. Ja igram na Ranger levelu isto, i do sad sam imao samo jedan pretežak fajt, svi ostali su razumno teški, ali je manjak municije, kinte i heala jako osetan u početku. Posle ćeš u jednom trenutku imati kvestove na sve strane, pa posle ćeš da vidiš gde ti odgovara da ideš, gde si slab, gde možeš da se izboriš sa trenutnim levelom, itd.. Edited September 21, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Znam, to sam i prvo pomislio, ali lik na radiju reče "jes' da su nam ti repetitori i signal važni, ali apsolutni prioritet je priskočiti svakom nesrećniku u pustinji koji nam se javi...." pa ja zato :))) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Da, ali to možda ako si lutao. Ja sam odmah iz Citadele udario pravac do Antene gde je ubijen Ace (prva stvar koju saznate u igri, nije spoiler) i nisam imao ni jedan poziv niti encounter na tom kratkom putu. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Ja sam ga imao odmah ispred prvog rad oblaka severno od Citadele. Sledeci je bio ispod antene kad sam furao dalje. Inace, imas mobove koji su preko tvog nivoa i na Antena mapi. Nema teorije da ih ubijes u tom trenutku jer niti imas nivo/hp niti imas oruzje. A ima ih 4 komada :D sa po 250hp :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Ja nisam ni skontao ta 4 protivnika sa po 250hp lol, moraću da se vratim da ih nađem :D Tamo mi je jedino žaba bila teška :D Encountere nisam imao na tom prvom putu, ali ih imam generalno, i uglavom su ili slabe 11/11 batice ili osrednji 60/60 i 80/80 rajderi. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 malo sam samo čačkao kreiranje lika, pa imam pitanje - da li postoji primarni karakter, ili nema razlike između 4 slota? i da li vodite stalno ta 4 lika, ili regrutujete neke npc-ove? Nema primarni lik, svaki od likova može da učestvuje u dijalogu, čime se dobije fin overlap hardass/kissass/smartass skilova Nema razlike između slotova Lik može da pogine - pretpostavljam da u Citadeli regrutuješ zamenu, nisam lično testirao Pored glavnih likova možeš da imaš i kompanjone (u kecu si mogao dvojicu da vodiš, ovde još ne znam limit). Oni su u svakom smislu ravnopravni, ali mogu da te napuste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Da li je neko pokupio konzervu ispred ulaza u citadelu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 (edited) Ja jesam, ništa posebno ne bude :D malo sam samo čačkao kreiranje lika, pa imam pitanje - da li postoji primarni karakter, ili nema razlike između 4 slota? i da li vodite stalno ta 4 lika, ili regrutujete neke npc-ove? Ne postoji , ti u suštini rolplejuješ tim, a ne lika, mada ako hoćeš, možeš da napraviš "svog" lika i support ekipu, ali to nema nikavog gejmplej efekta u igri, čisto kako ti odgovora da uđeš u prču :D A imaš gomilu npcova koji će ti se pridruživati, maksimalno u akciju možeš da vodiš 7 likova (tvojih četvoro plus još troje npca na koje naletiš). Svaki od npcova koji ti pristupe ima neku svoju priču, nisu baš NN, a može često i samostalno da se ponaša u bori, u zavisnosti od situacije. Višak NPC-ova koji ti se pridruže možeš da pošalješ u citadelu, na rezervi. Ne znam za lakše nivoe, ali na ranger likovi UMIRU, i nema povratka jednom kad umru. To važi i za tvoju sastavljenu ekipu, i za karaktere koji ti se pridružuju. Edited September 21, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 (edited) Plus, npc likovi ne dozvoljavaju ništa da im se čačka po inventaru, što je malo glupo (posebno ako imaju opremu koju ne koriste). Zgodna stvar kod šaltovanja likova je što na isti način funkcioniše i looting leševa, možeš tačno određenim likom da pokupiš određene predmete, pa nema potrebe za raspodelom posle (što je takođe zgodno da se rastereti lik koji po difoltu skuplja sve, pa se pretovari ranije). Mene izluđuju borbe u kojima zadnji musavac kod napadača spiči metak nekom od mojih u glavu i odmah momentalna koma iz koje se budi sa minimum dva ona hirurška seta, a toga ni od korova po terenu (mogli su malo jače da stave akenat na važnost lečenja u igri, pošto ne funkciniše samo po jednostavnom health-pack sistemu, plus što je zajebato pretpostavljam ako se ne vodi healer u timu). Sjebaše mi kozu, i to je popila metak namenjen nekom drugom :( Edited September 21, 2014 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Pipe, kako ne dozvoljavaju bre? Imaju svoje lične stvari (piše u opisu ličnog itema), ali ono što nije lično možeš slobodno da šaltaš od lika do lika. Healer/Hirurg je obavezan u ekipi na težim nivoima igre (ranger i onaj zadnji), pošto se pada u komu non-stop :D U suštini treba baš raznovrsna ekipa i po oružju i po non-combat skilovima, jer gomila stvari ima u igri kojoj nećete moći da pristupite ako nemate lika sa percepcijom, demolišera, hakera, obijača... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 na najtezem nivou je bas preteska igra - igram je tako, ali pomaze samo to sto imam onu ribu koju mozete pokupiti pre kretanje do mesta gde je Ace ubijen, koje je neki 1o+lvl...a inace samu zabu nije bilo sanse da ubijemo zajedno. jerbo zaba u svakoj rudni komira jednog ili dvojicu!!..tu sam morao da spustim na ranger nivo.jel je jedini pokusavam ovo mozda nemoguce sa najtezim nivoom? i jedno pitanje, kad hocu da pocnem sam fajt jer mogu da izaberem da samo jedan lik pripuca, a ne automatski da to urade svi koliko sam video(videh da svih 5o pripucaju odjednom)? ono razbojnici me kao puste zbor hard/smart ass - ali hocu da ih roknem (posebno kad se vide lesevi ljudi koje su vec ubili zbog para...) Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts