Corey Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Много добра режија у десетој епизоди, невероватно колико глатко је текла епизода. А одабир психоделичног рока у сценама пурњања је сјајан : ) Ma Роџер излази из хотела, обучен овако а сви око њега у шорцевима и мајицама, а онда камера се пребацује на Дона исто тако затрпаног у гардероби, врхунски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Rodžer, moj omiljeni lik, je režirao ovu epizodu! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Nije jedina. :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Uzeo sam da čitam Rogerove najbolje citate iz svih sezona, pa on je genijalac! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Bring Salvatore back! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Okej, Bob je malo jasniji sada Don govno, jadna Seli. I dalje mi u glavi ono njeno "How's the city?" - "Dirty". Čak i kad pomisliš da bi mogao da ispadne dobar - uspe da ispadne seronja nekako. I koji kurac sa Peginim "I could make it worth your while"? Enivej, jedva čekam sledeću. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Колико је добра режија била у претходној, толико је у једанаестој лоша. Неке сцене су деловале много лоше, као да су дали неком бруцошу режије да се поиграва, а све што зна је фокус камере на лика када је његово време да каже нешто, дијалог између Дона и Арнолда је добар пример. Општи утисак сасвим океј епизода. Дон у једном моменту каже како (клинац) не може вечно да бежи, ако тако заиста мисли онда крај где он хвата маглу (још једном) нема тежину. То ми се допало највише можда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Meni je ova epizoda bolja od prosle, pogotvu scena Don-a u hodniku, jednostavna al da se najezis. Jel ja jedini mislim da je Bob fejkovao no homo momenat da bi izasao na kraj sa Petom ? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 I ja mislim da je Bob fejkovao da je homo da bi objasnio ovom pajseru da je hispano kul lik u smislu da se ovaj ne loži da angažuje neke advokate. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Jel se zato smorio kao konj kada je ovaj rekao da je biti gej osoba jednako biti degenerik? Meni ima smisla da je lik gej. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Pa mislim da se vidi u ostalim epizodama da Bob moze da izmanipulise likove al niko jos ne zna sto. I ako se dobro secam ne zna se dal jeste ili nije sprcao Joan. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 U onom šorcu? Teško da mu je mogla odoleti. :D Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Ne znam da li se smorio ili nije, mislim da je Bob iz situacije izvukao dosta, prvo hispanoa niko neće proganjati, drugo, nije navukao gnev na sebe. Da li je gej ne znam, deluje da bi ga primio ako proceni da će mu to koristiti. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 I to što kažeš. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 10, 2013 Author Report Share Posted June 10, 2013 А нисте видели када је Шпанац оверио дупе Питу? Кад је био у канцеларији код њега.Боб педерчина, знао сам да нешто фали том лику! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Sve mu fali jer je peder... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 10, 2013 Author Report Share Posted June 10, 2013 Па нисам рекао све, само природна/нормална сексуална оријентација.Јао сад сам се сетио реакције Пеги код спике са Питовом кевом :))) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Мислим да је Боле погодио суштину. Ове сезоне главни правац развоја Бобовог лика је био дупеувлакачко успињање уз хијерархију компаније. Чак му је у прошлој епизоди мислим, неко од партнера обрусио зашто је стално на погрешном спрату где му није место. Jel se zato smorio kao konj kada je ovaj rekao da je biti gej osoba jednako biti degenerik? Ово је рекао Пит Бобу? Не сећам се тога, нити контекста у коме је то могао да каже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Pa u istoj sceni gde mu ovaj dodirne koleno. Samo par sekundi pre toga mu Bob kaže nešto u fazonu da Manuel "maybe doesn't go that way", ili tako nešto, pa ga zbog toga Pit nazove degenerikom. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Ја у тој сцени нисам могао да прецизирам на шта се тачно односи његов хејт, сувише ми је магловито да могу са сигурношћу да кажем да је у питању хејт на педере. То сам прво помислио, али након целог разговора нисам више био сигуран. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 PA HAE JAO JEBI LOMI GAZI PIŠAJ PO SIROTINJI! Telltale would love to do a Mad Men game Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Dobra. Istin o Bob-u konačno donekle isplivava. Don u sve većoj depri. Pegi i Ted retosi. Rodžer i dalje kralj. :D Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 18, 2013 Author Report Share Posted June 18, 2013 Није Пеги ретос, она је само једна обична кучка. Мислим, шта рећи о особи која не жели своје дете да види...Тед јесте заљубљени ретос, ал' ваљда му је Дон отворио мало очи.Пит је највећи победник епизоде. Ем је добио "Chevy", ем је успео да зајебе Боба у оној њиховој игри.Сали је класичан продукт родитеља прсотина :с Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 "My father has never given me anything." Врхунски. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts