Highl1 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Ljudi, ljudi, treba mi pomoc :) Jel moze neko da mi pomogne oko bukiranja leta Beograd-Malta round trip, od 09.05. do 14.05.? Posto nemam iskustva sa e-bookingom ili bilo kojim drugim, dajte neke linkove ili jos bolje ako bi neko nasao let do tamo i nazad... Ja sam nasao preko lufthanse ali je ~50k RSD sto je malo mnogo :) cimaj me na msn ili fb 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 drugari halp, da li neko zna gde mogu da nadjem masku za 8210, ali da ne bude ona bedna kineska, vec neka bolja(tj ona a klasa)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 wronggggggggg topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 vidi kanterasi fudbaleri Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 'ladno kili, princ marinkove bare! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 alpha, mojne da vredjas medak bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Stigo teh new iPad! \o/ sreca sreca radost Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 sad na plivanje, pa radim u Ribnjikaru program za Olimpijski komitet. Jedva cekam da dodjem kuci da odremam. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Je li Lesko, kakvu ti maglu ljudaima prodajes? :) Odspavao k'o covek, propustio predavanja, pa veceras na kolokvijum o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 qq sad sam ustao don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Je li Lesko, kakvu ti maglu ljudaima prodajes? :) Odspavao k'o covek, propustio predavanja, pa veceras na kolokvijum o/ Ne ljudima, samo deci. ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 kakvo je ovo mrtvilo na forumu? nadam su svu napolju po lepom vremenu, a ne da se desila zombi apokalipsa dok nisam gledao internet. inače, prva ovogodišnja bleja na brodiću (a da nije unutra), ajmo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 de cemo matori!!!! ja jos uvek nisam zablejao u parkicu, ali dogovaram se! trebao bi sutra! IDEMO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 mene uhvatilo prolecni umor. spavam preko dana par sat vremena barem a uvece oko 11-12 vec padam kao da sam kopao ceo dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Mene taj umor drzi preko cele godine :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 mene uhvatilo prolecni umor. spavam preko dana par sat vremena barem a uvece oko 11-12 vec padam kao da sam kopao ceo dan koliko dugo mi se to nije desilo... Ili spavam boga i oca ili uopste ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Meni nije jasan taj prolećni umor sindrom, mene recimo uvek pukne nevidjena energija, čim dodje proleće, imam osećaj da maraton mogu da istrčim У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Chabke ima teranje! Vezbajte ujutru, nece vam se spavati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Ja ustajem rano na posao, posle dodjem gajbi, teretana pa trcanje i opet ne mogu da zaspem do 2-3. I onda mi tesko ujutru da ustanem i u krug :S "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Нашао сам ултимативну композицију за графику, сутра носим на аминовање, ако прође, биће то турбофолкдулио преседан! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 okrenuo si se tamnoj strani, darth doolio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Darth Dulj jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 samo mrak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Само се ви зезајте, али ово јесте одлична композиција и биће одлична графика великог формата, још кад додам ликовност и уткам своју љубав у рад, биће падања на дупе! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 do sad nije bilo struje rasizam protiv cigana tbh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts