Trooper Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Pa sta je ovo, sad i programeri oce da prcaju! zadnje vreme doslo :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 zadnje vreme doslo :( To se radilo sa 20, sad je vreme za uspeh i karijeru i prcanje na iste. Zrelijim devojkama su privlacniji uspesni momci koji mogu svasta sa joj kupe dok decici trbusnjaci! genetika! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 a ko nema ni uspeh ni trbusnjake Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 rock n roll The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Možda trupsi ide u teretanu ponukan klinkama sa topica! Mene sada samo kardiolog može da otera u teretanu jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Stokholm bejbeeeee. \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Sindrom? :) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Još kako, vidiš da ide na Merlinov koncert :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 [:D] jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Stokholm bejbeeeee. \o/ kad ides,ili si vec tamo? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Evo cekam da dodju po mene, pa na aerodrom. Vracam se vec u petak uvece, ali radujem se, bas sam zeleo da odem u Stokholm, plus sto ide nas 8 [HAEEEE], tako da ce sigurno biti odlicno. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Mene sada samo kardiolog može da otera u teretanu pa ja se nešto time motivišem pre svega. Sedim po 12+ sati u mestu, izađem da vidim sunce samo da bih se oždrao negde i onda nazad pred kompjuter... Poživeću valjda malo duže ako se redovno bavim nečim fizički. A i koji trbušnjak i biceps pride ne mogu da škode Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Izgleda sam dobio zauske :( Juce bio kod jedne doktorice kaze najverovatnije nisu, ali da se izvadi krv. Danas izvadio krv, odneo rezultate, kaze ona normalni su rezultati, ali i dalje nije sigurna. Zove ona nekog starijeg doktora, kaze on njemu se cini da jesu. Sutra moram opet krv na analizu plus urin, ultrazvuk i tad ce biti sigurna da li jesu. tacno cu poludeti :( There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 jel ima neko da prodaje neki od ovih digitrona? http://www.casio-digitroni.10001mb.com/index.php?p=1_2_Digitroni ali po nizoj ceni :) ili neki dil da napravimo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Izgleda sam dobio zauske :( Juce bio kod jedne doktorice kaze najverovatnije nisu, ali da se izvadi krv. Danas izvadio krv, odneo rezultate, kaze ona normalni su rezultati, ali i dalje nije sigurna. Zove ona nekog starijeg doktora, kaze on njemu se cini da jesu. Sutra moram opet krv na analizu plus urin, ultrazvuk i tad ce biti sigurna da li jesu. tacno cu poludeti :( Ne secam se, si ti u ns? Tamo je epidemija medju studrntina, gomila je zapatila! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Ma da, zato su nam bili pomereni ispiti i nastava. There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 E ko te jebe onda kad si se pomamio na raspustu i poceo da sprcavas domuse po Bajicu :D "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 koje je jebeno selo taj Novi Sad... sreca vasa pa je ravnica, inace ne bi mogli da se popnete uz brdo kad padne neka malo jaca kisa Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Evo cekam da dodju po mene, pa na aerodrom. Vracam se vec u petak uvece, ali radujem se, bas sam zeleo da odem u Stokholm, plus sto ide nas 8 [HAEEEE], tako da ce sigurno biti odlicno. :] nije Stokholm ništa spec, ali vredi videti naravno 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) Kolko smo smesni sa ovim duplim negacijama, neverovatno... Edited February 27, 2012 by Inferno_O 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Štokholm je ništa specijalno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 to radimo da zbunimo strance! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 zasto su postavljene marice i kornjace po gradu, na terazijama prolecu hitne pomoci i u ustanickoj vatrogasni kamion zuri a nista ne pise da se nesto desava. ili se jednostavno poklopilo da u isto vreme policija vezba taktike, neko umire i da je neko ostavio upaljen sporet Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 koje je jebeno selo taj Novi Sad... sreca vasa pa je ravnica, inace ne bi mogli da se popnete uz brdo kad padne neka malo jaca kisa Novi Sad prestonica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Uskoro! Budite bez brige! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts