Jump to content

Anti-ACTA protest Subota 25 FEB 2012 14h Trg Republike


Recommended Posts

  • Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

a iz koje su stranke taj darko draskovic i ti molicu lepo?

taj grand je (izmedju ostalog) odgovoran za zatupljivanje nase nacije...

Ok, ti kazes da je Grand odgovoran za zatupljivanje nacije, ja se slazem.

Ajde zamisli sad sutra da ti neko ukine neki drugi vid zabave, igre na kompjuteru (zato sto smatra da su gubljenje vremena).... ili pornice (zato sto smatra da bludne radnje nemaju mesta u zivotu normalnog coveka)... ili ti zabrani da gledas sport na primer (posto podstice agresivnost kod navijacha?).

Ti mozda zoves obaranje Granda "borbom protiv kicha i zaglupljivanja" ali to u sushtini nije nista drugo do CENZURISANJE izbora zabave. A ideja o tome da neko tamo servira tebi "prave vrednosti" bez mogucnosti izbora je jedenje govana. Sutra ce da mozda krenu da cenzurisu metal, pank, haus, sta god... koji kurac su oni to da rade?

I na kraju krajeva, ako zelis pricas o pravim problemima u zemlji... to sigurno nije Grand, nego su "danasnji klinci zadojeni fashizmom i naoruzani do zuba" (© jedne ortakinje), a taj fashizam, hejt, glupost i sve sto uz to ide.... sigurno nisu culi od Zeljka Mitrovica.

Get smart or die dumb!

Link to comment
Share on other sites

Neinformisana Rami, neinformisana. Predlažem da vas pesma upozna da ti njoj objasniš da to nije fašizam nego nacionalizam a da je naoružanje jedina razumna stvar kada je "moguć građanski rat" pa neće valjda da goloruki čekaju da Borisove Brigade dođu po njih [:D] Ko zna, možda nije glupa pa skapira [:D]

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Link to comment
Share on other sites

Da ti objasnjavam kako su danasnji klinci koji su zadojeni fasizmom i naoruzani do zuba zapravo na nivou statisticke greske, ako uopste i postoje neki u tom kombu, i samim tim ne mogu biti najveci/pravi problem ove drzave? Pliz niga... njoj bih mozda i objasnjavao.. :]

Link to comment
Share on other sites

pa sluša ih šta lupaju i kako lupaju.

rami, ti ne volis tadica i krivis ga za situaciju. automatski ti je blizak svaki batica koji je protiv njega, cak i ako ste sustinski razliciti.

tako sam i ja pomislio da su navijaci super kad su 5 oktobra skandalili. mislio sam da ce se promeniti i da cemo svi brati cvece, raditi i voleti se

ali to su greske mladosti.

a sad to the upt

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

Mladji brat je njihova generacija, 8 osnovne (ima ih i prvi, drugi srednje) pa mi prica sta se sve tu desava, ide u istu osnovnu u koju sam i ja isao, i malo je reci da sam sokiran nekim saznanjima, s obzirom da ni ja nisam bio cvecka u tim godinama, ali ovo nisu vise one klinacke tuce. Grupica od njih 15 nosi svakodnevno skakavce u skolu, dok je pre par meseci sprecena masovna tuca gde je prilikom "pretresa" nadjeno 10 metalnih armatura, par nozeva i sekira, brate to su deca od 14 godina, nisam znao da imaju snage da drze jebenu celicnu armaturu :D. Naravno ti klinci tripuju i pripadnost odredjenoj navijackoj grupi, i tako ujedinjeni maltretiraju celu skolu, pre 2 dana su nekog malog unakazili tolko da je policija dosla u skolu, medjutim tatica jednog od tih "mudonja" je na poziciji u jednoj banci pa sredjuje kredite skoli itd. i sve se zavrsilo na tome.

Ima i par maltreta vrsnjaka po nacionalnoj osnovi cak i jednog profesora.

A ovo je samo jedan odlomak, jedne osnovne skole i tu jedne od "uglednijih" skola gde kao idu "fina" deca.

Ima tu jos mnogo detalja, posto ti klinci su samo nebitan deo jedne vece price i jedne vece grupe, sticajem okolnosti znam te "vodje", ali to ti mogu sve na pm ako zelis da se ubedjujemo posto ne bih javno dalje pricao.

Link to comment
Share on other sites

Ko kaze da mi je automatski blizak svaki batica cim je protiv Tadica? Dokle sa tim predrasudama brate Igore...

Batica je batica, a fasista je fasista. Kad ne znate razliku vi zreli i obrazovani ljudi, kako da je zna neki balavac?

Longli, opusteno, vidim i ja da su klinci kod mene u kraju povileneli u odnosu i na "moje" vreme, koje je pritom bilo prilicno turbulentno. Ali grupica navijaca, a pretpostavio sam da na si ti na njih mislio i da si sa njima dolazio u kontakt (ah ta mladost koja obelezava:), nije reprezentativan uzorak drustva. Oni su ta statisticka greska.

Link to comment
Share on other sites

pa ubedjen sam kad cirnes sa nekim baticom uzasnim koji je protiv tadice i eu i tu bude i neki ldpovovac i neki neutralac, kad se svi ulijete da bi iznabadali ldpovca, orpterali neutralca,i zajedno zagrljeni rikali neku pesmu tipa miloš obiiiiilić srpski sin ubio murataaaa neka svaka buuula zna.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

Ne kazem da je takvo vecinsko stanovnistvo, ali sam ubedjen da je broj svakako veci od onog koji recimo ti imas u glavi kao realan.

Ali nije ni to toliki problem, koliko to da je teren tako pogodan za vrbovanje mladih talenata u toj sferi. Ono sto znam je da je mladih spremnih na celu tu pricu danas mnogo vise nego u "moje vreme" , samo kada pogledam broj mangupa onda i sada, ranije si po skoli imao jednog do dva, eventualno tri. Sada ih ima po dvadeset.

I poslednji level cele te price je sto si ranije imao zasebne mangupe, ili evenutalno par ortaka, po kvartu po generaciji, mene najvise brine to coporisanje tih klinaca, sve vise se formiraju u grupice od po 15-20 njih, prave se jeben grupe, grupacije, formacije itd...

Link to comment
Share on other sites

pa ubedjen sam kad cirnes sa nekim baticom uzasnim koji je protiv tadice i eu i tu bude i neki ldpovovac i neki neutralac, kad se svi ulijete da bi iznabadali ldpovca, orpterali neutralca,i zajedno zagrljeni rikali neku pesmu tipa miloš obiiiiilić srpski sin ubio murataaaa neka svaka buuula zna.

Ako si ti ubedjen, onda mora da je tako! :tf:

Batice su mi uzasne kao drustveni fenomen. A ma koliko meni bilo drago kad su batice na politickoj ravni blizi meni, nego recimo Cedovistu, to ne znaci da su mi kul, ili da ja tu bliskost moram necim da platim, druzenjem sa njima na silu, posto mi nisu prijatno drustvo. Alliance of convenience, i to prilicno loose alliance.

E sad, druga je stvar sto ti baticu izjednacavas sa anti-tadic, anti-eu pricom, sto ne da ne mora da bude tako, nego ih licno poznajem i koji su pro na oba pitanja. Pored onih kojima seva levo jaje i za Tadica i za EU i za Srbiju.

A potpuno treca to sto mi pricamo o baticama a pocela je prica sa Pesminom glupom drugaricom koja govori o naoruzanim fasistima koji su najveci problem ovog drustva.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...