FATA Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 vredi li posetiti i kakva je postava? vidim vrte se reklame a niko da otvori topik... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 (edited) Iš'o bih ja, da imam pare! Vredi posetiti ovaj event... /edit: http://www.facebook.com/notes/armin-van-buuren-belgrade/zvani%C4%8Dna-informacija-o-otkazivanju-a-state-of-trance-550-u-beogradu/234685653291307 Jbg... Edited February 21, 2012 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 21, 2012 Author Report Share Posted February 21, 2012 dal' je moguce da su idioti ovo uspeli da otkazu? koje bre niske temperature o cemu oni pricaju??? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Moje viđenje je da nisu uspeli da prodaju dovoljan broj karata, pa zato otkazuju... Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 ahaha, ne verujem jebeno, koji paceri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Moje viđenje je da nisu uspeli da prodaju dovoljan broj karata, pa zato otkazuju... Bice da je to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Ma daj, kakvo je ovo sranje od opravdanja: Sa velikim žaljenjem objavljujemo da se usled neočekivanog i dugotrajnog perioda veoma niskih temperature i snežnih nepogoda, otkazuje trens događaj A State Of Trance 550, zakazan za 3. mart u Beogradskoj areni. Pa to je sve prošlo, kreće "normalno" vreme za mart. definitivno su prodali samo 100 karata :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 debili, sneg se istopio vec, a to je tek za dve nedelje...jos ako ispale narod za refundiranje karata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Prema nekim informacijama sa "oficijalnog" face paga-e mogu da se refundiraju tamo gde su kupljene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Evo sa gigstixa: Novac za ulaznice kupljene na prodajnim mestima GIGS TIX-a moći ćete refundirati u periodu od 1. do 30. marta. Kupci koji su ulaznice kupili putem internet prodajnog portala će na svoje mejl adrese dobiti instrukcije za refundiranje novca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts