Pekarman Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Ovo je bukvalno, ali bas bukvalno "Evo ono sto nas mrzelo da odradimo". Znaci nista novo, vec samo ono sto su izostavili. A nov kraj je "Mislili ste da su 3 kraja los izbor, 4-ti je najgori izbor" Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 I kao potpuni hit, "preradićemo tri kraja tako da poništimo teoriju indoktrinacije, ali ipak četvrti kraj pokazuje da je starchild u stvari harbinger, deal with it" Jebote kolko oni ne znaju gde je levo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Em sto je Harbinger, em sto je 4-ti kraj ubedljivo najgora opcija da se izabere a samim tim svima koji su teorisali za indokrinaciju je bukvalno receno bas to "Deal with it!". Neka padne cena akcija, crkla EA i ceo Bioware tim krembila. Pazi kad stavljam paru na paru da ce njihov f2p SWOTR-a biti najgori f2p plan ubedljivo, garant. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 BTW moze da se nadje narodna verzija znate-vec-gde, izaslo pre sat vremena. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Ja sam samo keca preso vise puta, ovaj krsh sto su posle izbacivali kao cele igre sam preso jednom, cisto da vidim bedu svojim ocima, i to je to. Kontam da cu keca preci jos jednom kad mi se bude igralo, bas je vr Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Kako je bre sad starchild Harbringer, zar nije on AI koji samo kontrolise sve reapere ? REPERE LOL YO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Meni se svidja kako su doradili krajeve. Vecina krajeva je sad "happy" ending, tacnije svi do jednog su bitter-sweet. U novom kraju, da, svi izginu, ali informacije koje je Liara stavila u one kapsule su omogucile da se u sledecim ciklusima sjebu Reaper-i. Naravno da ima i dalje nekonzistentnosti sa pricom prvog dela(koji je i najbolji), ali mislim da je ovo daleko bolje od govneta koji su nam dali u originalim ME3 krajevima. Ostaje gorak ukus u ustima jer je Bioware bio usrao motku potpuno, a pravili su se ludi i jos se ponasali bezobrazno, nipodostavajuci misljenja fanova (pricali da smo overreactovali, kako je igra "dobila dobre ocene", onaj bullshit kako nece da menjaju svoj artistic vision i da zele da se postuje aristic integrity kraja igre), taj nacin na koji su se ponasali im nikad necu oprostiti, a siguran sam i velika vecina fanova. Siguran sam da ne bi napravili ovaj Extended Cut da se nije digla tolika halabuka i da fanovi nisu odreagovali. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 sta si sad reko... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Hehe, pa u principu da mi se svidjaju novi krajevi, u svakom slucaju su kvalitetno odradjeni (napravljene su nove animacije, zapuseni vecina plot hole-ova, sa poslovne strane, pozvali su voice aktere da snime dodatan dijalog, nisu osljarili tu itd) I pored toga nepopravljiv dmg is done, zbog nacina na koji su se ponasali kad su nam po izlasku igre servirali govno, a pricali da nije govno i da treba da smo srecni zbog tog govneta itd. Kao sto kaze moj deda, uvreda je kao kad zakucas ekser u dasku, mozes ti posle da izvadis taj ekser ali rupa ostaje. Bioware se lepo izvinio ovim DLC-jem, ali emotivna bol koju nam je naneo starim krajevima ostaje Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Inače http://masseffect.wikia.com/wiki/Downloadable_Content Mass Effect 3: Extended Cut - "Will be available for free download until April 12, 2014." Divno, kod njih sve mora da ima rok trajanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 (edited) http://kat.ph/mass-effect-3-leviathan-dlc-reloaded-t6613930.html[/CODE] izasao Edited August 28, 2012 by Ivan_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Procitah negde da kao menja kraj... Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Ima ceo walkthrough na jutjubu, taman da ne instaliram ponovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 U načelu nije loše Jebote koliko su neke stvari dobro urađene, samo da je manje onih momenata "šta američka deca od 14 do 16 godina misle da je kul" i da kraj nije onako niđe veze, pa ovo bi bilo u top 10 igara decenije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 (edited) Retko koja space opera bude losa ali naglasak na opera, znaci smisleono delo posle kog ti idu suze. Infinite Space na NDS-u, zadnje sto sam igrao a da mi pada na pamet, znaci doslo mi da zaplacem na neke trenutke a sam kraj je ubica. Edited August 30, 2012 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Novi DLC izlazi sutra, sadrži sve što vole mladi ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Eh? Na koju foru je Še Pard ponovo u ovoj priči??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 evidentno da se dešava pre endgame-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Ionako su svi Mass Effect DLC-evi krs, sem mozda Lair of the Shadow Broker, nit su zamiljivi, nit prosire nesto pricu. Odigras ovaj Omega DLC i dobijes +100 EMS skor na kraju, puca mi prsluce! Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Šio mi ga Đura! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Mass.Effect.3.Omega.DLC-RELOADED Prethodno treba apdejt Mass.Effect.Update.v1.04.5427.111-RELOADED Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Nigde ne piše da su u ovom peču ispravili bag sa nemogućnošću uzimanja weapon modova u misiji, koji se javlja kada se pečuje na 1.02 ili 1.03. Ako je tako, jebem ih! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 O ne, igra je preteška bez weapon modova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Pa nije stvar težine, već osiromašenja gejmpleja, jebiga... Concentration mod je must have za svakog non infiltrator/soldier wannabe snajperistu, shotgun choke je mnogo korisna stvar, assault rifle scope i stability da ne pominjem... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Ja nisam ni naletao na taj bag za onaj jedan i po prelaz što imam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts