cali Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Ne znam da li je trebalo ovde ili u Hardver Dohvatili smo se negde ranije vrsta kafe koje pijete, hteo bih da proširim tu diskusiju na aparate koje imate pošto bih da pazarim neki aparat za kafu. Trenutno su svi tipovi aparata u opticaju, pa bih hteo da čujem vaše mišljenje koju kafu pijete i koje aparate koristite. I u kom butiku mesa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 tursku ( omg srbsku ) aparat je nekad žena, nekad ja Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 (edited) Pot 3000 XL, ergonomski dizajn, nerdjajuci celik, dozivotna garancija. Edited February 6, 2012 by Kung Lao Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Pijem tursku, kuvam u džezvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 nes, kuvalo (kettle) ili tursa, džezva (jazzwuh)razmišljam se da probam filterušu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 ja od kad sam probao nespreso pijem samo to. ima na desetine flavoura, od kratkih do dugih kafa i sve su preukusne. ne znam jel u rs ima da se kupi aparat i dopune aparata i koliko kosta. ovde je to najskuplja kafa (razumljivo jer je car)ima u bg http://www.facebook.com/pages/Nespresso-Srbija/191230927616951?sk=infoa da, trazi i najmanje efforta, ubacis kapsulu, stisnes dugme ~3 sec Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 skupo je isuvise, ali kome je ok, čuo sam sa dve tri strane da je super. patron je oko 35 din filter kafa mi ne prija. a sto se tice aparata za espresso, s par strana sam cuo da tek od 100 eura pa navise vredi razmisliti, sve ispod je lose. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 postoje dva ta nescafe aparata. daki priča o nespressu koji je stariji, a skoro se pojavio onaj dolce gusto, i to je taj sa patronama od 36 dinara. probao sam više puta dolce gusto kafu i nisam bio oduševljen. možda je to zbog toga što sam je probao u kartonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 postoje dva ta nescafe aparata. daki priča o nespressu koji je stariji, a skoro se pojavio onaj dolce gusto, i to je taj sa patronama od 36 dinara. probao sam više puta dolce gusto kafu i nisam bio oduševljen. možda je to zbog toga što sam je probao u kurtonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Ja sam se bas nameracio na taj Dolce Gusto, posto sam kafofil(?!?!?), spreman sam za investiciju, ali nigde nisam imao priliku da i probam taj Dolce Gusto, ima 5 razlicitih vrsta i postoji sansa da mi se ni jedna ne svidi, ima li negde da se nudi konzumacija pre kupovine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 http://badum-tish.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 u beogradu su promocije bile po svim većim radnjama gde ih prodaju (merkur, idea, ušće, delta...). ako se ne varam, postoje dve varijante crne kafe, i nijedna nije bog zna šta. nekako mi je na nivou lošeg ili osrednjeg espresa u kafićima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 ja ne razumem zasto bi neko uzimao jebeni aparat za kafu...koji ste hipsteri jebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 BOLJE UZMITE KAZAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 kupio sam u tehnomanije pre jedno 2 godine no name aparat za 2k :) sljaka ko leptir Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 u beogradu su promocije bile po svim većim radnjama gde ih prodaju (merkur, idea, ušće, delta...). ako se ne varam, postoje dve varijante crne kafe, i nijedna nije bog zna šta. nekako mi je na nivou lošeg ili osrednjeg espresa u kafićima. Pa sto bi uzimao Dolce Gusto sa 3 ukusa kad mozes Nespresso sa 40 ukusa? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 pa nije poenta u 30 ukusa vec da nadjes 1 savrsen koji ces da pijes svaki dan (kao i sa zenama xexe) BOLJE UZMITE KAZAN kazan za kafu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Pa da li je lakse u 40 naci jedan koji ti odgovara ili u 3? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 sad vec zalazimo u domen uslovne verovatnoce... lakse cu naci u 1, ako je taj 1 Illy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 A i ono, ujutru ocu Arabiata kratku, popodne neki lungo tj dugi epsreso, uvece Latte Machiato sa 3. ukusom itd.. I zasto ti se ne bi moglo svidjati vise od jednog ukusa?LAKSE JE NACI U 0 AKO NE PIJES KAFU HEHE Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Pa sto bi uzimao Dolce Gusto sa 3 ukusa kad mozes Nespresso sa 40 ukusa? nisam rekao da je dolce gusto bolji od tvog aparata, daki, nego samo da je noviji. ne brini, i dalje si najbogatiji na ruru. inače, ima 7-8 raznih napitaka, al su dva od njih crne kafe, ostalo su neki mlečni napici s kafom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 (edited) ne pricam o bogatstvu, vec o boljitku. a ima nespresso aparata koji su i jeftini Edited February 4, 2012 by lol piton Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 ali tvoj sigurno nije takav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 dakako da nije! :D Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 A jesi ga sam kupio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts