Lucky Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 jok dobijace lose ocene, herpa derp sranje sa nauvanim hajpom a za 6 meseci ce po netu da buda pa ono sranjkasta je igra lol Pa sigurno neće dostići kultni status, ali ne verujem da će proći loše i da će ljudi biti nezadovoljni. Jednostavno će imati druge igre koje će igrati nakon što ovu "obrnu" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Samo Steam verzija postoji. Ako kupiš u kutiji, dobiješ Steam ključ. Na disku verovatno dolazi nešto od ranije urađenih data fajlova (teksture, zvučni efekti itd), međutim EXE se na Steamworks naslovima tradicionalno ne stavlja na disk, što zbog piraterije, što zbog razvoja i ispravke bagova koji kontinualno traju, tako da sa diska možeš samo da preloaduješ, a day-0 patch skida na dan izlaska igre ili kasnije.TL;DR treba ti Steam nalog i internet konekcija, kupi najjeftiniju verziju preko online shopova, jebeš disk i kutijuthx...problem je u tome sto zivim u kini a ovde steam ne radi....mogu ja ukljuciti VPN i da se kacim na evropu isl ali mi ni tad steam ne radi ok...nisam mogao nista updateovati od igara koje sam imao na kompu, cak ni igre koje su otvorene za sve regione Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2015 Author Report Share Posted November 10, 2015 Skini pirata :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 kako je u kini brate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 btw na koga vam moj karakter lici :D http://i.imgur.com/vp4D3Sn.jpg 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted November 11, 2015 Author Popular Post Report Share Posted November 11, 2015 Na Lakija :D 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 jok dobijace lose ocene, herpa derp sranje sa nauvanim hajpom a za 6 meseci ce po netu da buda pa ono sranjkasta je igra lol Pa sigurno neće dostići kultni status, ali ne verujem da će proći loše i da će ljudi biti nezadovoljni. Jednostavno će imati druge igre koje će igrati nakon što ovu "obrnu" :)ljudi nece biti nezadovoljni jer su retardi i ne cene svoj novachttps://www.youtube.com/watch?v=OPZXkdD1RwQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 Na Lakija :Dahahaha, pa jest' malo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 Ja sam super zadovoljan. Moze da se gura sa prethodne dve iteracije istog rame uz rame. Nisam naleteo do sada na nesto sto bi me nerviralo. Ako igras na Survival, neprijatelji su dovoljno izazovni. Novine koje su uneli dopunjavaju ono sto je prethodno falilo. Osecas da ostavljas trag u igri. Ima nekih promasaja sto se tice NPC likova, standardno. Legendarni neprijatelji ... mmm .... loot ....Ovo je tek pocetak ali za sad je super. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 Bravo Vudice :D Inace mene jedino sto nervira u igri je dialog sa NPC-evima, imas 3 opcije ne znas ni sta ce tacno da kaze kad izaberes jednu od njih, to me malo smara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 A i gledam sada na metacritic 400 pozitive rivjuova i 400 negative :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 jok dobijace lose ocene, herpa derp sranje sa nauvanim hajpom a za 6 meseci ce po netu da buda pa ono sranjkasta je igra lol Pa sigurno neće dostići kultni status, ali ne verujem da će proći loše i da će ljudi biti nezadovoljni. Jednostavno će imati druge igre koje će igrati nakon što ovu "obrnu" :)ljudi nece biti nezadovoljni jer su retardi i ne cene svoj novachttps://www.youtube.com/watch?v=OPZXkdD1RwQali zato najviše steam usera u istom trenutku na steamu ikada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 A i gledam sada na metacritic 400 pozitive rivjuova i 400 negative :DCuo sam od dosta HC poklonika ovog naslova da im je ovaj najnoviji nastavak MEHH... Baci neke utiske kad obrnesh igru Coko! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 Nema potrebe igrati ovo dok ne izađe GOTY Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 http://prntscr.com/91ur7o 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post MikroStalja Posted November 13, 2015 Popular Post Report Share Posted November 13, 2015 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 najlosije ocenjen fallout, ikada? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 najlosije ocenjen fallout, za sada dok se para vrti Bethesda će da pravi Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 najlosije ocenjen fallout, ikada?što veći broj ljudi igra to je niža ocena ... ali nije to bitno, ipak pričamo o prosečnoj oceni od 85, to je sasvim sasvim dobar skor.Sa druge strane vidim da je user score blizu 5, što jeste katastrofa, ali ne znam kakva je situacija na steamu, nisam gledao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 (edited) Igra u sustini nije toliko losha koliko je ocajno (ne)optimizovana.... FPS pada i do 20 ljudima koji imaju monster PC konfiguracije jbt, valjda ce moroni da izbacuju neke patcheve da poboljsaju performanse igre.... Edited November 13, 2015 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 dajte preporuku za pocetne statse za sniper stealth build :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Frubi Posted November 14, 2015 Popular Post Report Share Posted November 14, 2015 upravo ga instalirah 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 jbte izasla cetvorka, a meni jos stoji new vegas na kompu, jedva da sam ga i poceo...nista, sad da skinem cetvorku, gori sam od vudua :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 (edited) 15h ingame i ok je,stvarno sam ocekivao da bude mnogo gore.Modovi padaju kao ludi na nexusu pa ce vecinu nedostataka popraviti,a vanilla je ok. Edited November 14, 2015 by SteXmaN jebeno embedovanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts