Shekk Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 E mojne tako, redovno se menja postava zvezde nemaju vremena da nabiju kompleks! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 WE STILL BELEIVE !!! I dalje ga blajvate? :D Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Ti si konstatovao nesto sto ne postoji u profesionalnom sportu, sto je neki random retard sto mislio da je poznavalac sporta izmislio. Zasto mora neko ko cesto izgubi u sportu od nekog specificnog protivnika da ima kompleks? Uopste.. kad je rec "kompleks" postala sastavni deo sportske analize? Mislim, jel to znaci na primer... da kosarkasi Crvene Zvezde imaju kompleks od kosarkasa Partizana koje nisu pobedili 3 godine npr ? Nemoj izmisljati. Kako tri godine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 rekao sam jutros da ce djokovic dobiti ukoliko se mec zavrsi danas... i na 0:2 sam imao osecaj da je i dalje sve ok... valjda sam istripovao da posle 6 sati igre na AO djokovic demonstrira da je veci nadcovek od nadala... nisam toliki optimista za sutra... a sto se kompleksa tice... bilo ih je, ima ih i bice ih... profesionalci nisu roboti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Nadal je poceo da puca i psihicki a i fizicki, sad ce da se resetuje i sta bude bice, valjda ce i Djokovica da prodrma nesto i izvuce bar 5 set... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 novak je izgubio sav momentum koji je bio na njegovoj strani,mislim da bi sadzgo nadala najstrasnije da mec nije prekinut Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 postoji kompleks kako ne bi postojao ? samo sto sam ja ubedjen da fedi ima kompleks od novaka, jer ga je novak prvi naceo, novak je primenio taktiku koju su posle svi primenjivali manje vise, i od novaka fedi vise nije nedodirljiv i naravno svo pedersko ponasanje fedi je pokazao kada god bi komentarisao novakovu igru ili uspehe... i to samo njegove i nicije vise... pederko svajcarski nek ide vise u zasluzenu mu penziju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 da ce biti 5. set kvota 1.5, a da ce biti vise od 44.5 gema kvota 2.0, besmislica :) ako dodje do 5. seta bice garant + gemova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 jel postoji kvota da se mec nece nastaviti??? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 dobro je, mogu na poslu da gledam :) izgleda da ce da se igra tj da je ok vreme bedak je samo shto i ja mislim da je novak izgubio momentum, zgazio bi ga juce da nije prekinuto veoma je bitno da dobije svoj servis gem na pocetku btw ja mislim da nadal nikad nije izgubio mec u kom je vodio 2-0, evo mu sad prilike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 evo i komentator na prvoj je rekao da nadal ima kompleks novaka djokovica to onda mora da je istina cim on tako kaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 ajde bre jebeno novace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 NOVAKE POZURI POKISNUCE TI TATA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Platice Novak porez Monte Karlu, a vi se tu nervirate zbog njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Ololo... kompleksi Nadala nisu dovoljni ! Heeeeee Overall, polupao ga je Nadal propisno. GG Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 pa sad bas... da nije juce pala kisa, cini mi se da bi ga dobio Nole. U svakom slucaju, lepo je gledati njih dvojicu, stvarno su veliki znalci. Svaka cast i jednom i drugom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 da nole nije zastao kod onog poslednjeg servisa, kada je neko pravio buku lol, ne bi napravio duplu gresku gg kako god Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Ololo... kompleksi Nadala nisu dovoljni ! Heeeeee Overall, polupao ga je Nadal propisno. GG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 (edited) Mogao je da dobije jedino da se ovaj uspavao i zaboravio da odradi rezim dopinga i pripreme. Nadal je kao jaguar, prva 2 seta ima energije i onda to je to, kidanje da nastavi istim tempom. Tako je djole i mogao da ga dobije juce, da kisa nije prodala. Ovako sa dovoljno vremena da ponovo napuni baterije, tesko. Edited June 11, 2012 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 mislim da je ipak visoka vlaznost vazuha odlucila :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 tt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Sta fejspalmujes ? Dobar je Novak, ali Nadal se nije fazon oznojio u ovom mecu. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 @RafaelNadal #HIS7ORY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Kako je samo kreativan...glupi cigan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts