pirun Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Igra li ovde neko Tenis rekreativno ? Igra mi se bash, a niko od ortaka ne igra tenis... P.S. Prednost za Mirjevce (Olimp FOR TEH WIN! ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 Imaš dosta forumaša tenisera, koliko ja znam - starbak, bolkonski, bio je još neko sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Ko oce da igra neka se javi na PM. Ja placam termin :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Imaš dosta forumaša tenisera, koliko ja znam - starbak, bolkonski, bio je još neko sigurno. ivan ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 a jes' i on!mada mi je on više u košu "skijaš", then again, i ova dvojica se tu nešto trte, znači osnovnim pravilima logike svi skijaši su teniseri aka vole BELE sportove, sad vi dalje ono kojot i ostalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 ja sam jesenas sjebao kičmu tako da ništa od tih sportova sa trčanjem i skakanjem za mene, makar ne još neko vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 ako ima neki novosadista za noob tenis count me in! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 pirune,ne znam koji si level,ali ono,ako ti treba da igras sa zidom,mogao bih ja:) trcim i vracam sve loptice,ali ne mozes nista spektakularno da ocekujes od mene:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 (edited) Pošto ni ja nisam igrao ne pamtim od kad, trebaće mi isto vremena da uhvatim ruku... Mislio sam čisto da se istrčimo i da prebacujemo pa posle kad udjemo u štos možemo i neki dubl da bacimo ako nas bude... Anyway, ako neko hoće recimo za vikend (petak/subota pošto za nedelju najavljuju kišu) neka pusti poruku na PM pa da organizujemo nešto... Što se tiče terena za koje znam da može da se zakaže termin a gde ne moraš da budeš član kluba su: Olimp (imaju 2 plava betonska koje je Nole donirao i šljaku koja je u super stanju), kod Pionira (nešto jeftiniji) ok su ali slabiji od Olimpa dosta i 25ti Maj (mada ne znam kakva je sad situacija zbog Serbia Opena). Ako Vi znate neko bolje mesto extra... Edited May 8, 2012 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 (edited) Ja igram tu i tamo na olimpu ali koliko god igrao posle tri nedelje kao da nisam igrao nikad. Ako organizujete turnir ja bih se prijavio ;) Edited May 9, 2012 by 3epokc Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Poceo ovaj Masters u Madridu na plavoj sljaci... mozda je igracima drugacije, ali meni se bas svidja ova plava sljaka, prija mi ocima... i vidi se lepo loptica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 10, 2012 Author Report Share Posted May 10, 2012 Ne znam, svi nešto kukaju oko toga, ne znam šta im je tolika frka, ajd' da cele godine igraju na jednoj "boji" nego ono imaju i narandžastu i plavu i zelenu i sivu i sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Kažu da je plava šljaka osetno klizavija od crvene, te da stoga ne odgovara. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Verdasko pobedio Nadala 2-1 i to mu je u poslednjem setu uzeo 5 gemova zaredom \o/ Nadal je imao 2 brejka prednosti i servis na 5-2 i posle na 5-4 sisaj ga rafa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Rafa izgubio u trećem kolu od Verdaska :o Kakav carski meč, Rafa vodio u trećem setu sa 4:1 i imao 2 brejka prednosti... Sad Nole gazi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 KAKO SU IGRALI RAFA I VERDASKO? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Jebi Nadala! Steta sto su Novak i Rodzer u istoj polovini zreba, bilo bi kul gledati njihovo finale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 sta je uradio marej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Ne igra, povredio rame. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 sta je uradio monfis Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 ne znam sta je uradio monfis, al znam da je tipsa car i da ce sjebati sutra novaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Za sad je tako nekako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 pa monfis je izgubio od berdiha jos u proslom kolu cini mi se,i sad je jos berdih isprasio verdaska prelagano tipa 6-2/6-1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 troluju :D drago mi je shto je janko dobio djovaka, videlo se po prvom mechu da ce ceo turnir tako preko kurca odigrati.. nema ikone nema pobede :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Ipak prolazi Federer. Sutra sve pare na Janka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts