Trooper Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 To vam pričam braćo Srbi, Blejač car bre. <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest49213 Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 ja sam ranije poprilično pizdeo od tih situacija, u koje me je najviše uvaljivala keva, i to su sve bili rođaci, njeni do jaja prijatelj i sl. U zadnje vreme je provalila da radim ko konj, tako da me ni najmanje ne cima za te varijante. Pomoć i saveti su uvek tu za drugare, ma koliko oni (ne) znali, pomognem i onima sa kojima nisam dobar, ali ako dođu sledeći put i kažu "rekao mi je taj i taj to i to" onda prekidam diskusiju i ćao zdravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Isto kao i kod Pere i mene keva tako uvali da tetkama/kumovima/deci njenih drugarica dajem savete ili sredjujem rachunare. Do sada dva najrofl iskustva su mi bila sa istom kumom, prvi put sam joj dva sata preko telefona objashnjavao kako da snimi neka dokumenta i poshto sam bukvalno sve korake proshao po 15 puta ispostavilo se da je problem to shto je CD stavila naopachke u drajv jer "je logichno da kad pishesh pishesh odozgo a ne odozdo". Drugi put je kupila mp3 plejer i pita me da joj snimim muziku, ja pitam jel imate muziku, ona kao da da imam vec sve snimljeno samo da se prebaci na plejer. Ja kontam ima neku mp3 kolekciju i reko ajte donesite da to snimim kad ona zhena donela mp3 player od 256mb i celu putnu torbu punu audio cd-ova :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Па кул, ставиш на битрате 16кбпс и може шлепер дискова да стане :) хахахахаха Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 lol reve jebote, nikakvog samopoštovanja nemaš :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Rev će da spuca šleper u obdanište :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Nego da ja vas naučim par korisnih rečenica koje treba upotrebljavati kad god osetite da možete biti jebani od strane idiota: - "Ne mogu ti ja sad držati kurs preko telefona" (izgovara se "ma daaaaj braate" tonom) - "Donesi do mene pa ćemo srediti" (ako stvarno donese, sredite za minimum vremena i bez ikakvog objašnjavanja šta i kako je rađeno) - "To je neizvodljivo iz tehničkih razloga" I bićete štovani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 vudu pr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Isto ko ti što nas lečiš preko topika :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Ovo to je neizvodljivo iz tehničkih razloga deluje dobro ... moraću da probam :)Ovo to je neizvodljivo iz tehničkih razloga deluje dobro ... moraću da probam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troubles Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Koja kolichina besa raste u meni dok chitam ovo. ;/ xaxaaxaaa takodje :)) kralj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Matori, uđi u 2009u, ima do jaja topika tamo! Али фале му само још 2 поста за мале огласе :( Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 tako blizu, a tako daleko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Matori, uđi u 2009u, ima do jaja topika tamo! to bese ono vreme kad je kreki upisao faks? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts