Dz Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Do sada sam samo ja raskidao :D Ali ako govorimo generalno a ne samoo o "bivsim" cure koje su mi se svidjale a nikada se nismo smuvali nikad ne prezalim :) +Saint - ne mora da znaci, i ja sam u vecini slucajeva bila ta koja raskida, al nije uvek bilo zbog toga sto me boli dupe vec je veza krenula downhill E to sto su vam se svidjale neke koje niste nikad smuvali to mi nije jasno... kapiram da je neka sujeta u pitanju vise, ja te ekspresno zaboravim, sem jednog ili dva lika Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 ontopic - ja sam raskinuo s ribom posle 4.5 god, i dalje je hevi ponekad kad foreveralounujes , al jbg, dan po dan, novi ljudi situacije, life goes on dobio si bj od keve od ribe koju si hteo da sprcas,ima li ista bolje? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Kad dobiješ bj od ćerke keve koju si hteo da prcaš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 a gd eje tu otac! Gde je tu politicka korektonst! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Kad dobijes bj i od keve i od cerke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 +Saint - ne mora da znaci, i ja sam u vecini slucajeva bila ta koja raskida, al nije uvek bilo zbog toga sto me boli dupe vec je veza krenula downhill ti si zhensko jbt :) mushki ego je zajebana stvar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 jeste brate, a zene nemaju ego (: ? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 da, ja sam rekao da zhene nemaju ego, je bo te :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 mohi je zarazio sve svojom logikom Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 šta znam... meni je trebalo dobrih godinu dana da mi bude potpuno svejedno posle najduže veze... u principu ti treba polovina vremena koje ste proveli zajedno.. a što se tiče ostavljanja... mene uglavnom ostave ovi s kojima sam duže ostajala u vezi a ja ove s kojima sam kraće.. a i u poslednje dve veze mi se desio trip da me ti likovi jure ko nenormalni a da mi se ne sviđaju i da prvo ja njih iskuliram pa se oni posle još više prime i onda ja popustim... glupost... Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 šta znam... meni je trebalo dobrih godinu dana da mi bude potpuno svejedno posle najduže veze... u principu ti treba polovina vremena koje ste proveli zajedno.. a što se tiče ostavljanja... mene uglavnom ostave ovi s kojima sam duže ostajala u vezi a ja ove s kojima sam kraće.. a i u poslednje dve veze mi se desio trip da me ti likovi jure ko nenormalni a da mi se ne sviđaju i da prvo ja njih iskuliram pa se oni posle još više prime i onda ja popustim... glupost... Ostaje još samo jedno pitanje.. KOJI JE KRUKOV FATALITI!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 pa ono ..godinu :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Kad dobiješ bj od ćerke keve koju si hteo da prcaš? syntax error Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Kad dobiješ bj od ćerke keve koju si hteo da prcaš? ovo resava situaciju 100% samo ce se mnogi nacekati :) Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codeic Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Jedom mi je drugarica, kad sam je pitao kako planira da iskulira bivšeg nakon nekih 6-7 godina, odgovorila da određen period i proces postepenog odvikavanja mora da prodje. Jer, nije svi ni u glavi, pa prisustvo te osobe stvara u telu određene hemikalije i samim tim otežava čitavu stvar, jelte. Nešto kao nikotin, valjda... Quote Obojeni program je brutalan bend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 sacekajmo protu, da cujemo da li je to ucio na faksu Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 meni je jednom rekao drugar da poznaje lika ciji je brat imao devojku, ono, kao, pravu i da su bili zajedno preko godinu dana. ne znam zasto su raskinuli, ali bilo mu je tesko... i ne znam koliko mu je trebalo vremena da je preboli. mislim da je jos nije preboleo iako je od raskida proslo vise od 6 meseci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Jedom mi je drugarica, kad sam je pitao kako planira da iskulira bivšeg nakon nekih 6-7 godina, odgovorila da određen period i proces postepenog odvikavanja mora da prodje. Jer, nije svi ni u glavi, pa prisustvo te osobe stvara u telu određene hemikalije i samim tim otežava čitavu stvar, jelte. Nešto kao nikotin, valjda... Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 meni je jednom rekao drugar da poznaje lika ciji je brat imao devojku, ono, kao, pravu i da su bili zajedno preko godinu dana. ne znam zasto su raskinuli, ali bilo mu je tesko... i ne znam koliko mu je trebalo vremena da je preboli. mislim da je jos nije preboleo iako je od raskida proslo vise od 6 meseci! pravu ?? Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 uzivo brate su se upoznali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 sacekajmo protu, da cujemo da li je to ucio na faksu SVE ŠTO JE REKAO JE ISTINA ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 aj pitaj ga dal su se ljubili , i dal ju je pipnuo , znas vec gde ... aj mnogo me zanima posto i ja imam jednog druga koji isto zna jednog lika pa mozda je to taj isti lik ... Ovaj je Marko iz Beograda tako mi je reko Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 [Даки]Клинка се клинком избија![/Даки] 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts