Dobermann Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Hocu da napravim Apple ID da mogu da kupim aplikacije koje zelim, medjutim nema Srbije u listi podrzanih zemalja. Je l' postoji neki nacin ili me Stevo zajebo u startu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 treba ti itunes gift vouchermožeš i bez njega da napraviš apple ID (ako nisu zakrpili tu rupu koja se koristila), al nećeš moći da kupiš ništa svakako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Registruj na HR adresu, nadji u na google maps-u neku random adresu u Zagrebu, ukucaj to, i stavi nashu karticu bilo koju i mozes da kupis sta hoces sa store-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Trebalo bi da šljaka i na Makedoniju. Ne znam doduše dal' filtriraju sadržaje u skladu sa regionom, pa kao ako uzmeš Makedoniju nećeš imati neke programe itd, ali radi sigurno registracija i to sve na južne susede :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xfm. Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 uzmi na Makedoniju,za sada se ne zalim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Registruj na HR adresu, nadji u na google maps-u neku random adresu u Zagrebu, ukucaj to, i stavi nashu karticu bilo koju i mozes da kupis sta hoces sa store-a. Po mom iskustvu ovo nije tačno. Doduše, meni iTunes služi samo za muziku, pa dosta veliki broj digitalnih izdanja nije dostupan za HR tj za one koji su se registrovali na tu zemlju... Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Ja sam sve nalazio sto mi je trebalo, nije da sam bas nesto previse kupovao naravno ali generalno sve ima sto ima i u ostalim store-ovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 on topic: http://qvoucher.rs/ ovde možeš da kupiš vaučere ako te već interesuje kupovina. Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted June 15, 2012 Author Report Share Posted June 15, 2012 I probah ja nekoliko puta da se registrujem sa vazecom rajfajzen karticom na hrvatsku/makedoniju i nece da prihvati :( moze neko detaljnije uputstvo jer nije iskljucena opcija da sam glup da popunim formular "kako treba" :/ thanks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 http://www.isrbija.net/ imas tu jedan topic koji bas objasnjava to, nadji ga u nekom delu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Ja sam više puta otvarao ljudima i sad skoro, najlakše moguće na Makedoniju bez cimanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 http://www.gadgets.rs/kako-da-napravim-novi-itunes-account Samo nemoj da koristis isti zip i area code iz uputstva i to je to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted June 20, 2012 Author Report Share Posted June 20, 2012 Nicky, nisi razumeo problematiku situacije :) Meni treba da mi Apple prihvati rajfajzen visa virtuon karticu (ako je to moguce) koja je izdata u BG. Dakle, sve domace. Ali kad ja napravim nov nalog na neku hrvatsku ili makedonsku adresu (nadjem neku random ulicu u zg ili skoplju) prijavi mi gresku. Hitno mi treba par aplikacija na iPad dok su na popustu da posle ne placam po $20 svaku :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 probaj da nađeš itunes vaučer negde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Probaj sa QVoucher-om, znam da su oni valjali gift kartice ;) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts