SHMEKER Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 (edited) evo ovako ljudi imam jedan problem,koji traje duze vreme ali se desi samo ponekad ali danas je se desio 100 puta,kada mi nestane struje ili izvadim kabal koji ide iz kucista u struju,e kad posle toga hocu da upalim kopijuter nece kao da nema struje,dugme za paljenje radi sigurno tj prekidac,napjanje radi,znaci sinoc komp radio sve normalnu,i jutros pokusam da ga upalim nece,tu sam raskacivao neke kablove sa maticne za power,reset,HDD itd nzm sad tacno (nekako sam uspeo da vratim zahvalju playboy-u) i posle toga jedva sam nekako upalio kompijuter posle recimo 5 sati,kad ga upalim izadje mi ovo http://www.dodaj.rs/f/6/2e/3VHiEpKW/fotografija-0001.jpg ( za koju bateriju kaze da je low jer za onu na maticnoj ploci?? nju nisam cackao) stisnuo sam F2 on mi je usao u windows posle toga sve lepo i trazio mi da moram da ga restartujem restartovao sam ga,e medjutim posle toga nece da mi prikaze sliku na monitoru :@ i sad kad palim kompijuter,moram prvo da ugasim struju iza na prekidacu upalim pa onda na kucistu,i osecam da je komp kao da je spor nesto mu se desilo :( P.S jel moguce npr da nisam lepo povezao te kablove na maticnoj pa da je zbog toga nesto ? ( al razmisljam da onda nebi hteo da se upali uopste,ili gresim? ) pomagajte sto pre :) hvala Edited December 25, 2011 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 ne vidi se slika koju si okacio! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 25, 2011 Author Report Share Posted December 25, 2011 nadam se da sad radi,barem kod mene radi :S al okacicu i ovde ako neradi opet http://img4.imagetitan.com/img.php?image=2_fotografija-0001.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Sto se tice slike, izgleda kao da ti je otisla baterija na ploci ... ili je samo ispala. Vrati je, ili zameni, ona se lako menja, provalices vec sam ... Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 (edited) //edit glup sam +1 da ti je otisla CMOS baterija Edited December 25, 2011 by reiser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 25, 2011 Author Report Share Posted December 25, 2011 (edited) jel mislite da ta CMOS baterija ima veze sa ovim sto nece da mi prikaze sliku na monitoru kad restartujem komp ? edit: sad sam gledao bateriju bila je malo podignuta,ja sam je izvadio vratio medjutim opet isto kad uaplim kompijuter,pa bih da pitam gde mogu da nadjem tu bateriju,koliko kosta od prilike,i da li smem da koristim komp uopste,ako je ona otisla jel mogu da budu neke poslidice nesto itd btw imam MSI 770-G45 Edited December 25, 2011 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 (edited) na pijaci, oko 200-300 dinara jebem li ga Edited December 25, 2011 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 25, 2011 Author Report Share Posted December 25, 2011 sta znaci nije btino fazon koji model itd,samo da kazem dajte mi jednu CMOS bateriju i to je to ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 haha CMOS baterija ma samo izvadi tu i pokazi je potencijalnom prodavcu :) nemoj da mu pricas nista CMOS samo ces da ga zbunis, vec trazi takvu pljosnatu bateriju od 3 Volta, ili koliko je vec .. verovatno pise na njoj Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 25, 2011 Author Report Share Posted December 25, 2011 oke hvala puno drugari :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 26, 2011 Author Report Share Posted December 26, 2011 e drugari niste mi pomogli :D ubacio sam novu bateriju medjutim opet je sve isto,izadje mi obavestenje kao sto sam okacio gore na slici,pokusavao sam da namestim bios sve sto treba i kad sacuvam on mi res komp i opet izbaci to obavestenje udjem u bios nista nije sacuvano,sta da radim ? :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 moras prvo da napunis bateriju Stavi je u rernu na 50 stepeni par sati (ali pazi na rernu!) i kad se lepo nagreje, ohladi je i u plocu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 26, 2011 Author Report Share Posted December 26, 2011 aj nemoj me zezas :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 ne zezam te, ali ok Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 26, 2011 Author Report Share Posted December 26, 2011 (edited) msm nemoj da se ljutis,al nije mi jasno,ispada da sam kupio novu abteriju a ona prazna ? :S Edited December 26, 2011 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Mozda Je dugo stajala Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 igor otac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 26, 2011 Author Report Share Posted December 26, 2011 koje ste sise ja neverujem :D a pogotovo neo troll master ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 27, 2011 Author Report Share Posted December 27, 2011 da si citao temu uopste,video bi da je neko napisao i da hoce da pomogne... i jos mi napises kako sam odprilike napisao sta mi se desava sa kompom hahhaha,nemoj vise da posecujes teme kada trazim neku pomoc molim te... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 27, 2011 Author Report Share Posted December 27, 2011 (edited) to sto ne napisem neku rec kako treba ili mi fali par slova to je sve u zurbi,ja sam napisao lepo od A do S koji je problem,i ti se javljas i kazes kako bi mi neko pomogao kada bih napisao malo opsirnije u cemu je probllem,ne svidja ti se sto sam napisao "problem sa kompijuterom" u mesto sa PC a ti mukica pa ne znas sta znaci rec kompijuter uf uf,ako znas i zelis da mi pomognes uzmi i napisi lepo sta treba da uradim da bih resio problem ako ne znas,onda prokomentarises u sebi jao vidi ga ovaj retard sto je otvorio temu ne zna ni kako se pisu neke reci jos za PC kaze da je kompijuter lol. srdacan pozdrav i tebi ;) Edited December 27, 2011 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Плаечам. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 27, 2011 Author Report Share Posted December 27, 2011 ne razumem zasto glumis neko ludilo neo al ajde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 27, 2011 Author Report Share Posted December 27, 2011 ako ti smeta kako ja pisem,nema potrebe da se javljas u ovoj temi onda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krekisa Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 dear god, cak i ja ne bih pao na ovaj trol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 elem, ja samo pokusavam da pomognem. Poznato je da se cesto desavaju neverovatni dogadjaji da nova baterija bude prazna, a to je nseto sto je mene odusevilo. Komentar na to sto ti mislis da te ja zezam zaista nije potreban, a ja prediskoniram da ti imas definitivno problem sa baterijom Najvazniji detalj koji treba da ocekujes je da probas da resetujes bios, pa opet da stavis bateriju za koju si apsolutno siguran da je puna. Znam da zvuci fantasticno, i da ja nemam objasnjenje ovog fenomena, ali tako je Mozda ti ovo deluje fascinantno, ali istina je. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts